- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 31
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Aldıktan sonra sokağında drift yapıcam son ses cadı gibi kaynanayı açıp roman havası oynicam. Ah bi alabilsemmm paramıe şimdi alırsanız da sonra araba aldığınızı duyunca kv nin tepkisi ne olacak
allah allah
bir de kadın sizden hala borç istiyor baksanıza, hayatta vermez yani para bence.
Geçmiş olsun kardeş Eki Görüntüle 2919308
Görseli küçültemedim yazıyı büyüttümahah yaa kahkaha attım
keşke görsel biraz küçük olsaydı
ama verilen para büyük olduğu için boyutu konuya uygun
Görseli küçültemedim yazıyı büyüttüm
Dünya ne ilginç hale gelmiş. Kendi paranın dilenciliğini yapıyorsun hem de kendi annenden. Bir annenin nasıl boğazından geçer evladının altın parası yuh artık!Herkese merhaba.
Özet geçip sizden akıl istiyorum.
Benim başımda bir kaynana var ki gerçekten düşman başına.
Eski konularımı bilip bana sabır dileyen arkadaşlar hatırlayacaktır muhtemelen :)
Düğünde takılanlardan borç olarak verdiğimiz rakamı hala kendisinden tahsil edemediğimiz gibi birde geçenlerde borç istemişti bu sefer saflığım tutmamış ve paramı vermemiştim. Bizle küsmüştü. Bugun çatlak sesini duymayalı 21 gün. Cok şükür rabbime.
Neyse eşimle 0 destek ile evlendik evimiz kira. Çocuk falan düşünemiyoruz şuan için şartlar gereği. Ama elde olan paramızla belki düşük model cok km de olsa bi araba alma hayalimiz var. Azıcık birikimiz olduğu içinde borç verdiğimiz para bizi bi tık yukarı taşıyabilir. Ama gel gelelim o kadından 1₺ alabilmek mümkün değil. Neden verdin diyeceksiniz. Tamamen salaklığımdan. Eşim bu akşam gidip konuşacak ama araba alıcaz falan derse inadına vermez daha hayati bişi söylemek gerekiyor gibi. Var mı bi fikriniz?
Of bana bu kadın yaptıklarıyla çok içirtti buz gibi suları artık kesmiyor yok mu bi 70likGeçmiş olsun kardeş Eki Görüntüle 2919308
Çok tatlısınız kızarsınız diye düşünmüştüm ben mesajımaOf bana bu kadın yaptıklarıyla çok içirtti buz gibi suları artık kesmiyor yok mu bi 70lik
O kıyar. Hatta ver tefecinin adresini bende bi kaç bişi isteyeyim dereşiniz tefecilerden borç aldığını yada kumar borcu olduğunu falan söylesin o şekilde alın :) oğluna kıyacak değil ya . alıncada ödedk dersiniz arabayı da kredi ile aldık dersiniz.
İşte onu düşünüyorum söylicem zaten yalandan kim ölmüş ama önemli olan baba bişi bulmak. Bu cok fena görseniz var ya şeytan korkuyor ondanYalanın bini bin para, uydurun bir şeyler. Hayati bir ameliyat uydurun, parayı koparın da gerisi mühim değil.
Sizden anladığım kadarıyla hala borç istiyor bu durumda borcunu nasıl ödeyebilir kiHerkese merhaba.
Özet geçip sizden akıl istiyorum.
Benim başımda bir kaynana var ki gerçekten düşman başına.
Eski konularımı bilip bana sabır dileyen arkadaşlar hatırlayacaktır muhtemelen :)
Düğünde takılanlardan borç olarak verdiğimiz rakamı hala kendisinden tahsil edemediğimiz gibi birde geçenlerde borç istemişti bu sefer saflığım tutmamış ve paramı vermemiştim. Bizle küsmüştü. Bugun çatlak sesini duymayalı 21 gün. Cok şükür rabbime.
Neyse eşimle 0 destek ile evlendik evimiz kira. Çocuk falan düşünemiyoruz şuan için şartlar gereği. Ama elde olan paramızla belki düşük model cok km de olsa bi araba alma hayalimiz var. Azıcık birikimiz olduğu içinde borç verdiğimiz para bizi bi tık yukarı taşıyabilir. Ama gel gelelim o kadından 1₺ alabilmek mümkün değil. Neden verdin diyeceksiniz. Tamamen salaklığımdan. Eşim bu akşam gidip konuşacak ama araba alıcaz falan derse inadına vermez daha hayati bişi söylemek gerekiyor gibi. Var mı bi fikriniz?
Hayatta bırakmam onda 1 liramıBen bu işlerin yalanından korkarım,iş yerinden izin alırken de yalan söylenmesi gibi...
Allahım korusun gerçek olur diye.
Kadın sizden zaten borç istiyormuş,eski borcunu mu ödeyecek?
Kaç gündür görüşmüyormuşsunuz,en azından nimet deyip kendi bütçenizi oluşturun.
Bak bu doğruDünya ne ilginç hale gelmiş. Kendi paranın dilenciliğini yapıyorsun hem de kendi annenden. Bir annenin nasıl boğazından geçer evladının altın parası yuh artık!
Vereecek insan aç kalır, susuz kalırdı yine verirdi. Bence boşa kürek çekiyorsunuz
Yoo şaka espiri kaldırabilirim hatta çok doğru bi tespit olmusÇok tatlısınız kızarsınız diye düşünmüştüm ben mesajıma
İnşallah.Hayatta bırakmam onda 1 liramı
Er yada geç verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?