gruptan edğil başka gruptan ayarlandı o halde bu buluşma öyle mi? sizin haberiniz olmadıgına göre
Kadın arkadaş grupları en fazla 4 kişi olmalı, o bile bana fenalıklar getiriyor, kırılank, bozulanı, tribi. Kimseyle şöyle samimi olamam ya, olamamkafam o kadar rahat ki
Haklisiniz yinede çocuklar evde kalacak yaşta iseler gidip durumu ortamı tavırları gözlemleyebilirsiniz
Bizimde 8 kişilik grubumuz var bu tur özel durumlarda mutlaka düşünür gider hediyelesiriz ve ortak gruptan yazılır mümkün olduğunca herkese uyan bir gün olsun diye konuşuruz uymazsa da gelebilen gelir ama ilk konuşulurken birlikte konuşulur tabi bunlar bir buçuk sene öncesine kadar böyleydi bu aralar sadece vatsaptan görüşüyoruz
iki çocuklu ve çocuklarınız hareketliyse istemeyebilirler
İşte bazen bilerek yapıyorlar, vardı benim de böyle bir grubum kimseye küsmedim ama çok net çizgi çektim samimiyetime, çünkü hak etmiyorlar, biz kendimizi yediğimizle kalıyoruz :) Ne gerek var ki? Aldırmayın, geleyim falan derse de siz bahane bulun, gelmesinNormalde.beni.bilirler ben cok.kalabalik.sevmem evimede istemem gitmekte.istemem 3 bayan bana kafidir dedigim gibi benim.kirildigim.diger eski olan arkadasi.o kadar devam etmeme ragmen.gelmeyip yeni tasinan arkadasa gelmesi oldu...yoksa cocuk degiliz.isteyen.istedigi ile oturur,kalkar umrumda bile olmaz...
Inan.su.an bende o moddayim evime gelen.misafir tek olsun rahat rahat.hizmet edeyim seklinde...
Kıskanç biri değilimdir diye not düşme ihtiyacı hissettiyseniz kıskançlık var demektirArkadaslar bizim 10/12 kisilik bir bayan arkadas grubumuz var...bu arkadaslardan birisi ile lise zamanindan tanisikligimiz var fakat cok samimi degildik...yillar sonra karsilastik ve eslerimizi falan tanistirdik birkac defa...sonra biz grub olarak gorusmeye devam ettik...normalde dogum,tasinma,dugun,nisan vs.durumlarinda ilgili arkadasa mutlaka ozel olarak gidilirdi...ben.evime tasindim 2 ay sonra pandemi patladi ve kimse gelemedi bana...derken bu arkadasa ben bu baharin basindan beridir gel kahve icelim,kahvalti yapalim diyorum mutlaka bir bahane buluyor vs bir turlu gelmedi...hatta oglunu bana cok yakin spor merkezine getiriyormus yine davet ettim,yine gelmedi...benim oturdugum siteye ilgili gruptan bir arkadas tasindi daha 3 ay oldu ve benim diger arkadas ile cok samimi bile degiller...bahcede otururken arkadas dedi ki:gruptaki arkadaslar bana hayirli olsuna geleceklermis,icinde o arkadasin adinida duyunca acikcasi bir bozuldum ve arkadas seni ayirmak istemedim sende gel dedi...bende cocuklar evde rahat edemem diye gecistridim ama gercekten sasirdim ve bana haber vermemeleride dusundurdu...evine gidilecek arkadas ben eflinam soylerim demis...ama benimde fikrimin alinmasi gerekmez miydi?normalde hep fikir alisverisi yapilir ondan sonra netlestirirdik ve ben su an o eski arkadasa karsi saskinlik duyuyorum o kadar cagirmama ragmenn evime gelmedi diye...siz olsaniz karsilastiginizda nasil davranirsiniz acaba? Normalde asla kiskanc biri degilimdir..
Belki çocuklarınız kavga ediyor, belki sizin bir huyunuzu sevmiyor belki sacmasapan bir nedeni var. Sonuçta sizinle görüşmek istemediği anlaşılıyor. Kadın size gelmiyor ama diğer arkadaşa gitmek için plan yapiyor. Siz tasindiktan sonra size hayırlı olsuna gelmediler. Ona gidiyorlar. Bu hiç hoş degil.Arkadaslar bizim 10/12 kisilik bir bayan arkadas grubumuz var...bu arkadaslardan birisi ile lise zamanindan tanisikligimiz var fakat cok samimi degildik...yillar sonra karsilastik ve eslerimizi falan tanistirdik birkac defa...sonra biz grub olarak gorusmeye devam ettik...normalde dogum,tasinma,dugun,nisan vs.durumlarinda ilgili arkadasa mutlaka ozel olarak gidilirdi...ben.evime tasindim 2 ay sonra pandemi patladi ve kimse gelemedi bana...derken bu arkadasa ben bu baharin basindan beridir gel kahve icelim,kahvalti yapalim diyorum mutlaka bir bahane buluyor vs bir turlu gelmedi...hatta oglunu bana cok yakin spor merkezine getiriyormus yine davet ettim,yine gelmedi...benim oturdugum siteye ilgili gruptan bir arkadas tasindi daha 3 ay oldu ve benim diger arkadas ile cok samimi bile degiller...bahcede otururken arkadas dedi ki:gruptaki arkadaslar bana hayirli olsuna geleceklermis,icinde o arkadasin adinida duyunca acikcasi bir bozuldum ve arkadas seni ayirmak istemedim sende gel dedi...bende cocuklar evde rahat edemem diye gecistridim ama gercekten sasirdim ve bana haber vermemeleride dusundurdu...evine gidilecek arkadas ben eflinam soylerim demis...ama benimde fikrimin alinmasi gerekmez miydi?normalde hep fikir alisverisi yapilir ondan sonra netlestirirdik ve ben su an o eski arkadasa karsi saskinlik duyuyorum o kadar cagirmama ragmenn evime gelmedi diye...siz olsaniz karsilastiginizda nasil davranirsiniz acaba? Normalde asla kiskanc biri degilimdir..
İşte bazen bilerek yapıyorlar, vardı benim de böyle bir grubum kimseye küsmedim ama çok net çizgi çektim samimiyetime, çünkü hak etmiyorlar, biz kendimizi yediğimizle kalıyoruz :) Ne gerek var ki? Aldırmayın, geleyim falan derse de siz bahane bulun, gelmesin
Kıskanç biri değilimdir diye not düşme ihtiyacı hissettiyseniz kıskançlık var demektir
Belki çocuklarınız kavga ediyor, belki sizin bir huyunuzu sevmiyor belki sacmasapan bir nedeni var. Sonuçta sizinle görüşmek istemediği anlaşılıyor. Kadın size gelmiyor ama diğer arkadaşa gitmek için plan yapiyor. Siz tasindiktan sonra size hayırlı olsuna gelmediler. Ona gidiyorlar. Bu hiç hoş degil.
Yani size gelmemişler ama diğer arkadaş için plan yapılmış,direk sizi yoksaymışlar,evine gidilecek olan kişi sizin plandan haberiniz olmadığını da biliyor,sebebini de biliyordur. Ben sorardım kendisine neymiş benimle problemleri diye. Hatta toplanıldığında da belirtirdim rahatsız olduğumu,bana da gelinmesi gerektiğini.Yalnız çok önem vermiyorsam o gruba hiç sorgulamaz, katılmazdım etkinliklerine.
Sanırım ben konuyu tam kafama oturtamadım.
Sizin eve gelinmesi gereken dönemde pandemi yeni patlak vermiş bu nedenle insalar daha endişeli ve korkuyorlardı. O nedenle gelişmemiş olabilir. Şu an aynı hastalık devam etse bile insanlar daha rahat malum. O nedenle o noktaya bence çok takılmayın.
Sanki bir mesajınızda kalabalık sevmem gibi bir ifade kullanmışsınız. İnsanlar bunun farkındadır belki bu nedenle de biraz mesafe koymak istemişlerdir bilmiyorum.
Diğer arkadaşınız için belki gerçekten denk gelmedi belki bahane bulup gelmedi bunu hal ve hareketlerinden anlarsınız zaten, ona göre davranırsınız. Bahane olduğunu düşünüyorsanız siz de geri çekin kendinizi. Belki zamanla kafaların uyuşmadığını düşünmeye başladı.
Bir de bazen spontane organizasyonlar olabiliyor bi anda hadi şu gün şöyle şöyle yapalım diye , acaba arkadaşınıza gidileceği günde öyle mi kararlaştırıldı. Öyle ise onda da problem yok
Bilemiyorum ama bence çok kırılacak bi şey yok boş verin :)
Yaşadığınız şey kıskançlık degil aslında. Kendinizi önemsiz hissettirmiş olabilirler bu davranişla. Kırgınlık diyelim.
Ben kimseyi çok fazla davet etmeme taraftarıyım, dilerse buyursun gelsin derim. Koyun mesafenizi bir sure, kırıldığınızı belli etmelisiniz.
Naptın? Söyledin mi?Hanimlar;ev sahibi ve diger iki arkadas beni telefonla aradilar fakat ben acmadim.cunku ev sahibinin evinde.hani huzursuzluk olmasin.diye...ama aksam arayip aramissiniz deyip kirildigimi soylemeyi.dusunuyorum...sizce.ne demeliyim
Emin olun sormayacak bile.Ilk karsilastigimizda ben seni birakmam diyen kendisi idi...cok haklisiniz bende artik mesafe koymayi dusunuyorum ve sorarsa gerekcesinide.soylemeyi dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?