- 7 Haziran 2012
- 5.052
- 1.637
- 398
- 41
Arkadaslar bizim 10/12 kisilik bir bayan arkadas grubumuz var...bu arkadaslardan birisi ile lise zamanindan tanisikligimiz var fakat cok samimi degildik...yillar sonra karsilastik ve eslerimizi falan tanistirdik birkac defa...sonra biz grub olarak gorusmeye devam ettik...normalde dogum,tasinma,dugun,nisan vs.durumlarinda ilgili arkadasa mutlaka ozel olarak gidilirdi...ben.evime tasindim 2 ay sonra pandemi patladi ve kimse gelemedi bana...derken bu arkadasa ben bu baharin basindan beridir gel kahve icelim,kahvalti yapalim diyorum mutlaka bir bahane buluyor vs bir turlu gelmedi...hatta oglunu bana cok yakin spor merkezine getiriyormus yine davet ettim,yine gelmedi...benim oturdugum siteye ilgili gruptan bir arkadas tasindi daha 3 ay oldu ve benim diger arkadas ile cok samimi bile degiller...bahcede otururken arkadas dedi ki:gruptaki arkadaslar bana hayirli olsuna geleceklermis,icinde o arkadasin adinida duyunca acikcasi bir bozuldum ve arkadas seni ayirmak istemedim sende gel dedi...bende cocuklar evde rahat edemem diye gecistridim ama gercekten sasirdim ve bana haber vermemeleride dusundurdu...evine gidilecek arkadas ben eflinam soylerim demis...ama benimde fikrimin alinmasi gerekmez miydi?normalde hep fikir alisverisi yapilir ondan sonra netlestirirdik ve ben su an o eski arkadasa karsi saskinlik duyuyorum o kadar cagirmama ragmenn evime gelmedi diye...siz olsaniz karsilastiginizda nasil davranirsiniz acaba? Normalde asla kiskanc biri degilimdir..