Birazcık vaktinizi çalabilir miyim acaba ?

neslines

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
15
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...

Daha önce de bir konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili şimdi şöyle bir sorunum var fikirlerinize ihtiyaç duyduğum. Erkek arkadaşımla genel olarak tartışan bir çiftiz ama son bir kaç gündür her şeye kızabilcek hale geldi. Cumartesi günü 2-3 gün kendisiyle kalmak istediğini söyledi bu aralar her şeyin çok üstüne geldiğini bunu da bana yansıttığını söyledi eğer bir kaç gün sadece nasılsın naptın şeklinde konuşursak her şeyin daha iyiye gideceğinin garantisini verdiğini söyledi. Ve bunu bana kabul ettirene kadar aşırı derece de ısrar etti. En sonunda kabul ettim ama aradan 20 dakika geçmedi skype ı açtı orda olup olmadığımı merak ettiğini söyledi sonra beni sevdiğini söylerek çıktı. Bu gün ise ben dışarı çıktım geldim skype taydı evdekilerle konuşmuş ben de benimle konuşmayı düşünüp düşünmediğini sordum düşünmüyorum dedi yani sadece bana karşı böyle bir tutum içinde. Rica ederek kamerayı açtırdım ve neden böyle yaptığını sordum hiç mi merak etmiyorsun acaba dedim naptığımı kiminle oldugumu, bana verdiği cevap merak etmiyorum umrumda değil tarzında oldu.Ama şunu biliyorum ki malum siteden nerede ve kiminle olduğumu öğrenmişti. Böyle yaparak beni kaybettiğinden bahsettim o da bana benden çok basit bir şey istediğini 3 gün sonra olması gerektiği gibi olacağının garantisi verdiğini söyledi ama tüm bunları bağırarak yaptı. Geri döndüğünde beni bulamama ihtimalinden bahsettim o senin tercihin olur ben ilgilenmiyorum tarzı bir şeyler geveledi. Daha sonra kız kardeşiyle konuştum neden böyle olduğunu bilmediğini söyledi sadece erkek arkadaşım yurt dışında ve geri dönmek istiyormuş babası da hayır dönmiceksin tarzı bir yaklaşımdaymış.
Farkındayım çok uzun oldu fakat görüşleriniz benim için önemli sizce amacı ne ve ben ne yapmalıyım ?
Vakitinizi çaldığım için özür diler ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

karmaşık bir durum. sorun erkek arkadaşından kaynaklanıyorda olabilir bunu bahane ediyorda olabilir. üstüne gitme bir bak baklım durum ne olacak. eğer sorunları varsa ne olursa olsun destek ol. ama bahane ettiğini hissedersen gerisi sana kalmış. ayrıca vaktimide çalmadın

skype ta konuşmak için randevulaştığı biri olabilir...adamın tavrı çok kötü...resmen benden ayrılmazsın seni yönetirim mesajı vermiş

üstüne gitme rahat bırak bence biz altında basit şeylerin çok şeyler arayabilen varlıklarız bazen sadece bişey istediklerinde onu istiyo oluyolar ama biz bin bir şeyy arıyoruz eğer devam ettirirse tavrını sende ona göre bi çözüm yolu bulursun canım

ben de napıcağımı bilemez durumdayım artık ayrıca sınav haftam bunlarla uğraşmam lazım aslında hiç. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

skype ta konuşmak için randevulaştığı biri olabilir...adamın tavrı çok kötü...resmen benden ayrılmazsın seni yönetirim mesajı vermiş

skype ında ailesi ve benden başka kimse yok o yüzden öyle bir durum söz konusu olamaz. Tavrı çok kötü bu benim hatam tamamen bunun farkındayım o rahatlığı ben verdim çünkü ona kendi düşen ağlamaz durumu aslında birazcık benimkisi. Daha bir hafta önce doğum günümdü hediyesini yolladı süprizini yaptı şu anki durum tam olarak noluyor onu anlıyamadım. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için.

Bencede üstüne gitme istediği kadar zaman ver bakalım
Döndüğünde verdiği sözleri tutucaksa ne ala...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım cevabın için. Belki de gerçekten öyledir ve ben abartıyorumdur

Bencede üstüne gitme istediği kadar zaman ver bakalım
Dündüğünde verdiği sözleri tutucaksa ne ala...

Aynısını ona da söyledim istediğin zamanı veriyorum ama söylediklerin gerçekleşmezse o zaman çok farklı olucak her şey diye. Teşekkür ederim cevabın için.

kesin sakladığı birşeyler var başka bir kız durumu o yüzden böyle hassas ayaklarına yatıp senin dikkatini dağıtmaya çalışıyor bence..
demedi deme :) erkek milleti kendini çok akıllı sanır ama feci derecede aptaldır

rica ederim canım umarım her şey yoluna girer

umarım canım inşallah

Ciddi sorunları var aslında yurtdışına gitti ve ayarlandığı gibi olmuyor hiç bir şey. Kız durumuna gelince her şey olabilir tabi ama böyle bir şey olduğunu sanmıyorum :)

seni umursamaz davranmis neden hala uzerine gidip onu simartiyorsun ki?birak ne hali varsa gorsun..erkek ark.hangi ulkede?

çok tuhaf neden babası donmesını ıstemıyorkı ee bu cocuk hep yurt dısındamı kalacak yanı...eger gercekten boyle bır durum varsa bıde sen uzerıne gıtme...bu erkekler cok tuhaflar yaa bızım basımıza bole bıse gelse bız dırek sevgılımızle paylasırız onlarsa kımseye pylsmadan kendılerı halletmeye calısıyor durumu ve tabı halıyle buda sıze ve ılıskınıze zarar verıyor...sızde kendı yasamınıza bakın derım sınavlarınıza yogunlasın hersey olacagına varıyor nasılsa...

Oraya abisinin yanına gitti bir şeyleri başarmadan da dönmesini istemiyormuş geri babası. Aslında benim için de iyi oldu gibi bazı şeyleri daha net görmeye başladım çünkü.Teşekkür ederim yorumunuz için.

arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Ben ayrılık kararı aldım bu süre içinde bana yol gösterip yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…