sayfa acmıssın sımdı gordum oraya yazayım cnmO acıyla eksik yazmışım 3 cocugu düşününce beynim durdu eltımın akrabası cnm kalpten edilen hİÇ bir dua gerı cevrılmez bence fark etmez Latince yada arapca kimin duası kabul olur bilinmez allah razı olsun inşallah
Kızlar herkese merhaba az önce eltım telefon actı cok kötü Bı halde
Henuz 26 yasında 3 evladı var biri henuz 40 gunluk bir anne için dua istiyor sanırım kansermiş ve cok hızlı ilerliyormuş 500 yasın dagıtıyorum dedı aklıma siz geldiniz okumak isteyen olursa bana yazsın lutfen allah razı olsun sımdıdenNefs cnm buraya yazdım ilk önce konuyla alakalı değil ama sorun olmaz inşallah
Allah razı olsun canım. Ben de esmalarımı okudum.esest icin okudum mazeretli 2 arkadaş yerinede okudum Allah kabul etsin
Ben 5 tane okurum canımO acıyla eksik yazmışım 3 cocugu düşününce beynim durdu eltımın akrabası cnm kalpten edilen hİÇ bir dua gerı cevrılmez bence fark etmez Latince yada arapca kimin duası kabul olur bilinmez allah razı olsun inşallah
Allah razı olsun canım5816bursa oncelikle Allah şifasını versin bende Yasin okuyabilirim canim
Allah razı olsun canım. Ben yarından itibaren surelerimi de okuyabilirim. Sağolasın yüreğine sağlıkiki prensesin annesi icin sureleri okudum
esest icin okudum
Allah kabul etsin insaAllah
hayirli,mutlu iftarlar
? ? ? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?