• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsttekinin hayırlı dileği için bir Ayetel Kürsi ❤

Sizin için okudum Rabbim en hayırlı eşi doğru zamanda nasip etsin 🙏🏻

Benim duam bebeğimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım,evimizdeki bereket huzur artsın.🩵
Sizin için okudum. Bir de Amenerrasulü okudum Allah kabul etsin.

Benim duam gönül muradıma kavuşmak. Anneme babama sağlık,uzun ömürler.
Maddi manevi sıkıntılarımızın gitmesi. 🍀

Sizin için okudum Rabbim kabul etsin

Benim duam; tez vakitte, kolaylıkla hayırlı, sağlıklı sıhhatli bir evladımın olması 🤲🏻
Sizin niyetiniz için okudum. Rabbim tez vakitte kabul etsin İNŞALLAH. Benim de duam tez zamanda hayırlı kaliteli ve beyefendi biriyle tanışıp evlenmek.

Sizin niyetiniz için okudum. Rabbim tez vakitte kabul etsin İNŞALLAH. Benim de duam tez zamanda hayırlı kaliteli ve beyefendi biriyle tanışıp evlenmek.
Okudum niyetinize Allah kabul etsin. Benimde niyetim kafam taktigim konulari cozumleyip bu durumlardan kurtulmak sifalanmak Allah kabul etsin

Okudum niyetinize Allah kabul etsin. Benimde niyetim kafam taktigim konulari cozumleyip bu durumlardan kurtulmak sifalanmak Allah kabul etsin
Sizin için dua ettm Allah kabul etsin.

Benim de duam borçlarımızın hızlıca ve kolayca bitmesi. Eşimin maddi ve manevi yükünün azalması ve hayırlı bir evlat sahibi olmak..

Sizin için dua ettm Allah kabul etsin.

Benim de duam borçlarımızın hızlıca ve kolayca bitmesi. Eşimin maddi ve manevi yükünün azalması ve hayırlı bir evlat sahibi olmak..
Okudum Allah kabul etsin.

Benim de niyetim için okursanız çok sevinirim hayırlısıyla gönlüme göre işe girmek istiyorum. ❤️ okuyandan Allah razı olsun.

Okudum Allah kabul etsin.

Benim de niyetim için okursanız çok sevinirim hayırlısıyla gönlüme göre işe girmek istiyorum. ❤️ okuyandan Allah razı olsun.
Sizin için okudum. Rabbim en kısa zamanda çok mutlu olacağınız severek isteyerek çalışacağınız gönlünüzdeki işi nasip etsin kolaylıkla sağlıkla inşzallah.

Benim en çok istediğim şey, geçen yıl 8 aylık bebeğimin kalbi durdu şuan yine hamileyim Allah onu sağlıklı sıhhatli kolay bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin. okuyandan Allah razı olsun

Sizin için okudum. Rabbim en kısa zamanda çok mutlu olacağınız severek isteyerek çalışacağınız gönlünüzdeki işi nasip etsin kolaylıkla sağlıkla inşzallah.

Benim en çok istediğim şey, geçen yıl 8 aylık bebeğimin kalbi durdu şuan yine hamileyim Allah onu sağlıklı sıhhatli kolay bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin. okuyandan Allah razı olsun
Esra senin için okudum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun 🤲🌺
Benim dileğim yeniden hamile kalıp bu sefer sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim.🤲🤲🌺

Sizin için 7 Ayetel Kürsi okudum.
Benim duam bir çocuğum daha olsun evimiz cocuk sesleri ile şenlensin
Sizin için okudum, bende hamileyim siz de en güzel zamanda bir evlat sahibi daha olun inşaallah.
Benim için de panik atak ve anksiyeteden kurtulmam, evladımı sağlıkla kucağıma almam için işlerimin yoluna girmesi için dua eder misiniz

Esra senin için okudum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun 🤲🌺
Benim dileğim yeniden hamile kalıp bu sefer sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim.🤲🤲🌺
sivaslıalice senin için okudum Allahım hayırlısıyla sana bir evlat nasip etsinn ❤️❤️ benim duam gönlümde çok istediğim bir duam var kabul olması okuyandan Allah razı olsun

Back
X