Nefs ne zamana kadar bekleyelim.
Liste şu şekilde
Nefs
C cansu_tr
Munzevi Zencefil
esest
E ecrinnaz-dlk
aryalorinn
Putty
megos
5816bursa
tubatesbih
A Angeel91
O Ozzgeee
hayatin_anlami
B BEYBISIM
evTik
Cestlaviee
@denizkaplan
yumiti
Yine 7 ayetel kürsi 7 inşirah okuyalım.Ama esma konusunda bimiyorum.
Geldim.5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;
Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
7 NAS surelerini okuyoruz.Esma olarak YA ŞAFİ çekiyoruz. Sayı olarak günlük 422 deniliyor ama kesin bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar onaylarsa başlayalım.Nefs
ben okudumGeldim.5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;
Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
7 NAS surelerini okuyoruz.Esma olarak YA ŞAFİ çekiyoruz. Sayı olarak günlük 422 deniliyor ama kesin bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar onaylarsa başlayalım.Nefs
Rabbim şifa versin benim evladımda microsefali ve epilepsı hastası Allah'ım yar ve yardımcımız olsunCanim oğlum mikrosefali olarak.dogdu yaşıtlarıyla aynı olur mu onu allah bilir rabbim ol derse olur ancak çünkü kafa cervrsi çok küçük olması gerektiğinden ve tabi beyni de o oranda küçük ama allah bilir allah razı olsun senden hep aklımdasın yine bir ya şafi esmasi çekicem görüşürüz o zaman inşallah
Rabbim şifa versin benim evladımda microsefali ve epilepsı hastası Allah'ım yar ve yardımcımız olsun
Aminn Allah razı olsun... Benım kızım 1.5 yaşındaAminn canım aminn..
Senin yavrun ne kadarlık...
yumiti daha yeni doğum yaptı...
Rabbim ikinize de kolaylıklar güzellikler nasip etsin.
Aminn Allah razı olsun... Benım kızım 1.5 yaşında
canım okudum Allah kabul etsinGeldim.5816bursa arkadaşın tanıdığı kanser hastası olan anne için okuma yapıyor muyuz Nefs ?
Eğer yapıyorsak ;
Arkadaşlar
7 AYETEL KÜRSİ
7 İNŞİRAH
7 FELAK
Ya benimki 2 aylik daha szinki ne kadarlikRabbim şifa versin benim evladımda microsefali ve epilepsı hastası Allah'ım yar ve yardımcımız olsun
Benım kızım da 1.5 yaşında canımYa benimki 2 aylik daha szinki ne kadarlik
Dogduktan sonra mi oldu yoksa hamileyken mi.ogrendiniz bas çevresi kaç cm motor gelişimi nasılBenım kızım da 1.5 yaşında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?