konuşmayı deneyin canım.. özellikle bu rahatsız olduğun konuları oturun konuşun. birşey den kaçmadan ama. ne varsa içinizde açık açık söyleyin. ve seni yoran konularla ilgili kararlar alın. hayat arkadaşın sonuçta. konuşa konuşa...
esımın kısıtlamalrı yuzunden cok cevre edınemedım....farkındayım baska bır ugrasım olmadıgı ıcın esıme daha cok ıhtıyacım var ama benım canımı sıkan sureklı tartısmamız bıktım artık4 yıllık evliyim diyorsunuz. Bu dört yılda kendinize bir çevre edinebilirdiniz.
Yalnız olunca daha eşinize daha çok yükleniyor, daha çok beklentiye giriyor olabilirsiniz.
Küsmelerinizin olması güzel tabi ki ama söylenen onca ağır sözlerin iki dakikada unutulması anı kurtarmak adına iyi olsa da, saygının azaldığını gösteriyor.
Evlilik için sevgi kadar hatta daha da fazla saygının olması gerektiğine inanırım ben.
Çözüm bazen kendi içimizde oluyor ;sende çözümü içinde ara,farkındasın değermi diyorsun..gerçekten değermi? ufak tefek şeyleri büyütme inan değmez.Yeni hobiler yeni uğraşlar sana faydalı olacaktır
ilişkilerde yapılan en büyük hata eşlerin birbirleri üzerine çok düşmeleri ve müdahale etmeleridir. sonuç itibariyle ikiniz de bireysiniz. ikinizin de kendine ait özel uğraşları olmalı. aksi halde o senle uğraşı sen de onla uğraşırsın. en ufak mesele bile tartışma yaratır. saygınız kaybolur. bence ikinizin de ayrı bireyler olduğunu fakat bir hayatı paylaştığınız için de sevgi ve saygı göstermeye çok özen göstermelisiniz. bir ilişkinin yürümesi için en önemli iki unsurdur bunlar.
cok denedım ama hıc bır zaman cıddı bır cevap alamadım.ya saka yapar ya da senın yuzunden kavga yapıyoruz der ısın ıcınden cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?