Birbirimizi seviyoruz evlenmek istedik ailesi vermedi:(( (Siz anlarsınız halimden)

artnivo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
2
0
0
İstanbul
Yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var,bizi iki taraflada iş yapan bir tanıdığımız tanıştırdı.Kendisi biraz annesinin zoruyla gelmiş ama sonrası çok sevdi beni.3 ay içinde çok şey yaşayıp paylaştık.Haftanın 5 günü görüştük.Sonunda evlilik kararı aldık.İlk etapta anneler görüştü.Daha sonra hep beraber gidip tanıştık ama ne olduysa orda oldu.Ailesi vermedi ''sizi aynı çerçeveye sığdıramıyoruz''diye bişey söylemişler.Şimdi herşey tepetaklak ailemin rızası olmadan olmaz diyor ama seni çok seviyorum diyor.Bende kahroluyorum.En sonunda zaman ver biraz kendimi ailemi seni sorgulayım diyor.Ama ben korkuyorum ya benden soğursa bu zaman içinde acaba ne yapmalı?nasıl bir yol izlemeli?

buraya üye olan erkeklerin sapık olduğunu falan düşünüyorum nedense

ilk defa kendini bariz bi şekilde belli eden erkek üye gördüm. bu da iyiymiş

Ocu gormus gıbı yorum yapmıssınız cok ılgınc ya .

Erkek var kacınnn

nasıl anladınız erkek olduğunu yahu ben fazla safım sanırım

Evet erkeğim ama işte çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana,isterseniz silebilirsiniz üyelikten atabilirsiniz sadece sizler bayansınız fikirlerinizi alıp belki doğru yolu bulmaya gelmiştim,hepinizden özür dilerim....

erkek üye yasak kardeş , konun kapanır zaten yakında ama yorumumu yapim,

3 ayda birbirinizi tanıdığınızı düşünüyosunuz ailesinin de eğer mantıklı açıklaması yoksa evlenmenizi istememekte,

illaki ikna olucaktır ,

ama güzellikle tartışmadan inada bindirmeden çözmeye çalışın ,

kız arkadaşında zaman istediğine göre senden emin değil, senin için ailemle aramı bozmaya değer mi düşüneyim demiş

ama olucaksa da herkesin rızasıyla olsun sabredin

Herşey çok çabuk gelişmiş.3 ayda evlenmeye karar vermişsiniz.
Belki doğru belki yanlış.Belki bazı şeyleri gözardı ettiniz.
Malum aşkın gözü kördür derler:) Aşk,başlangıçta bazı olumsuzlukları örtüyor.
Biraz zaman geçince daha mantıklı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Ailesi,sizi birbirinize denk bulmamış ama çok nazikçe ifade etmişler.
Onların da kızları için düşündükleri bir gelecek var.
Belki seni ve aileni,düşündükleri gibi bulmamışlardır.

Birkaç ihtimal var.Ailesi ikna olabilir,siz soğuyabilirsiniz veya kızarkadaşın resti çekebilir.
Bekleyip görmekten başka çaren yok.
Bu süreçte kızı sıkıştırmasan ve ailesi hakkında kötü konuşmasan iyi edersin.

Senden bu sebepten soğursa zaten olmaması senin için daha iyi olur dediği gibi yap oluruna bırak üstüne düşme, eğer seni gerçekten seviyorsa zaten yanında durur seninle evlenmek için ailesini ikna eder. ama hayatta daha önemli şeyler var seni istemeyen aileye gelin olmak kocan arkanda değilse çok büyük bir hata.

kocan yazmışım, karın olacak bide gelin kısmı damat.
saf saf yazmışım ben de, erkekmiş.

Son düzenleme:
Sizi aynı çerçeveye sığdıramıyoruz demek = birbirinize uygun bulmuyoruz demektir. Bazen dışardan daha net görünür herşey. Güzellik, akıl, eğitim, ahlak , zenginlik, din , oturma kalkma , aile gelenekleri gibi birçok açıdan denk olmak gerekir. iki tarafın da birbirinin isteklerini karşılayabilecek kapasitede olması gerekir.Bu tavırları bir sıkıntı olduğunu gösteriyor. Herkes dengini bulsun mutlu olsun. mutlu yuvalar kurulsun ki doğacak çocuklar mutlu olsun. Sevdim alamadım olayı değil bu. Bu gün seversin yarın sevmeyebilirsin. sadece duyguyla evlilik çok ciddi bir hatadır. Etkisi de ömür boyu geçmez.

wuuuuwww süper ya adam buraya konu açmış
inşallah verirler kızı,üzülme herşey olacağına varır.

Senle ilgili değilde,ailelerin kimyası tutmamış.
Büyük ihtimal kızın annesi,senin ailenle ilgili endişeler taşıyor.Kızımı üzerler,bunlarda bi şey var gibi
Yine bu süşünceyi değiştirecek olan sizsiniz.Bir defa değil yüz defa kapılarını aşındırın elbet pes edeceklerdir ciddi bi problem yoksa.
Hem ne demişler kız tarafı naz tarafı

Canim hemen cocuga yuklenmeyelim, fikir sormak icin gelmis iste

Sen kac yasindasin, kiz kac yasinda ? Ne isler yapiyorsunuz, egitim durumlariniz, maddi durumlariniz nasil ? Aileler genellikle bunlarin denkligine takilir, durumu bilip ona gore yorum yapalim derim.

eşim burda hiç erkek yok diye üye olmama ses çıkartmadı =))
gidin kendinize forum açın erkekler klübü diye bu ne yaa
ışığı gören geliyo
ayrıca erkekler klübü varmı :S
olsa nasıl olurdu acaba

Acaba erkek üye olupta kadın gibi konu açanlar yorum yapanlar var mıdır ki? :97:

Buraya konu açacak kadar çaresiz kalmışsın kardeş
Bilmem ki olur musunuz birbirinize eş
Amma kurallar gereği erkek üye yasak
Yoksa yersiniz yönetimden tokatları beş beş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…