- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Devam ediyorum hala canim. Senin nasıl gidiyorDiyetin nasıl gidiyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ediyorum hala canim. Senin nasıl gidiyorDiyetin nasıl gidiyor canım
Ben şu hastane işlerinden dolayı maalesef dikkat edemedim. Tekrar başlayacağımDevam ediyorum hala canim. Senin nasıl gidiyor
Olur gönderGrubumuza katılmak isteyen arkadaşlara link gönderebilirim
Bende isterimGrubumuza katılmak isteyen arkadaşlara link gönderebilirim
Ben varimm ben bennAranızda kilo vermek isteyen varmı?Hergün ne yediğimizi resimli olarak paylaşarak birbirimizden haberdar olarak diyet arkadaşlığı yapmak isteyen varmı?
Ben varimm ben benn
Nasıl basardinMerhaba ,
Bende 62 kiloyum ve hedefim 58 e inmek. Yaklasik bir buçuk aydır diyetteyim ve 7 kilo verdim.Kalan dört kiloyu da verip artık sonlandirmak istiyorum. Dogumdan sonra kalan son 4 kiloya da bay bay demek için sabirsizlaniyorum.
Kalori hesaplı beslendim hep günlük belirli bir miktarı gecmeden ve akşamları birşey yemeyerekNasıl basardin
Merhabalar ben de 18 kilo verdim hala da vermeye evam ediyorum son duzluk oldukca zorluyo :) grubunuza beni dd alirsaniz mutlu olurumGrubumuza katılmak isteyen arkadaşlara link gönderebilirim
Aranızda kilo vermek isteyen varmı?Hergün ne yediğimizi resimli olarak paylaşarak birbirimizden haberdar olarak diyet arkadaşlığı yapmak isteyen varmı?