Birbirinden Güzel Bandana Modası :)

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
Bayılıyorum bu bandanalara, bu kadar güzel olmasada birkaç bandana buldum bende.
Etrafta pek kalmadı kız bebeklere bandana takmak ama ben bayılıyorum.
Eskiden şapkalar yoktu, bu takımların içinde olanlardan kızlara hep bandana takılırdı.
yada bizim oralarda öyleydi. şimdilerde etrafta görmesemde, ben kızıma bol bol bandana takıcam

Bandana sevenlere fikir olur umarım

bayiliyorum bandanaya buyuk kizima cok taktim onda hevesimi almisim iyiki kucuge takamiyorum basindan beri.cunku kafa yapisi uygun degil.onunda arka taraf ben gibi duz.bendede hic durmaz bandanalar..ama cok seviyorum yaa keske onada takabilseydim cok yakisiyor kiz cocuklarina

ben de kızıma takmak istiyorum bandana ama babası istemiyor kısa saçlı kafaya takılmazmış güzel olmuyomuş e kızımın saçlarının uzamasını beklersem yıllarımı alır 6 aylık civcivimin saçları daha uzamadı

ama çooookkkk güzeller

onlara hersey yakışır tak bence çok şirin uruyo bandana

yok ya goremedım bır turlu bak sana yollayım kagdın ustunde yazıları

bak once gıttım hastane yazıyor zeynep kamıl sonra tarıh ve saat yazıyor sonra AP YUZDE YUZ YAZIYOR MI 1.0 TIS 0.4 C5 OB 1 YAZIYOR USTE YANDADA B1 FH4.5 D15.4 G58 FR21 IP4 DR65 YAZIYOR senınde gordun gıbı sat yazısı yok hıc bırınde:26::26::26:

yok ya goremedım bır turlu bak sana yollayım kagdın ustunde yazıları

ya aslında ben bosanma agnında hamıle oldumu ogrendım ve bosanmayı gerı cektım bu melek bana oyle bır anda geldı onun ıcın ecrın koymak ıstıyorum anlamı allahın bır emanetı demek hedıyesı demek oldunda ıstıyom ama kımse beyenmedı cevrem ne koycam bılmıyorum sn kızmı erkekmı bnm kızım olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…