Birçok kadının başına gelen benim de başıma geldi. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var

Kafam darma duman o yüzden anlatamamış olabilirim ilk başlarda yalan söyledi evet ama sanırım duygusal boşluktan inanmayı seçtim. Sonrasında yalanını yakalamadım. Ben hala eşimi seviyorum. Eskisi gibi değil tabi. Sorun beni aldatması. Boşanmaya meyilliyim ama bir an geliyor onsuz yaşayamayacağımı düşünüyorum

Yazinizin baslarinda "iNANMADİM AMA İNANMAYİ SECTİM DEMİSSİNİZ" ve sonrasinda yasananlar ortada ayni hataya birdaha dusmeyin derim...

aldatılan bir insan
nasıl onsuz yaşayamayacagını düşünür anlamış degilim
senin şuanda ondan nefret etmen gerek

ailesi destek olurken
ikinci kez aldatılmadan yolunu çizse iyi ama
kendi bilir
Yani kendi bilir ama biraz aile sözü dinlemeli insanlar, kimse kızını ayrılması taraftarı değildir tabi. Ama konu sahibi çok mantıklı kararlar veremediğini düşünüyorum, yani insan yalan söyleyen bi arkadaş bile olsa hemen o kişiden uzaklaşıo, konu sahibi ise yalancıyı koca yapıyor bence hiç sağlıklı bir davranış değil

aldatılıp ailesi arkasında olmadıgı için boşanamayan insanlar var
konu sahibinin yerinde olmak isteyen onlarca kadın var
oturup iyice düşünmesi gerek ama

onsuz yapamayacağınızı düşünüyorsanız, bir çok kadınla birlikte aynı anda yaşayacaksınız demektir.. eşiniz yapacak ve suçu hep size atacak.. bazen güzel yemek yapamamanızı bahane edecek, ev dağınık diyecek, bakımsızsın diyecek, çocuğum olsa evime bağlanırım diyecek.. sonra bir çocuğunuz olacak bu sefer çocuktan sonra benle ilgilenmiyorsun diyecek.. diyecek de diyecek.. şimdiden kolay gelsin diyeyim çünkü belli ki az-çok kararınızı vermişsiniz..

kesınlıkle ıkıncı sansı verme aldatımanın sansı olmuyo bossan

a
yrılmanı tavsiye ederim..bir kez aldatan hep aldatır.

insanlar evlat acısına ana baba acısına dayanıyorda siz sizi aldatan yalan söyleyen birinden ayrılmayamı dayanamıcaksınız. siz yeterki kararlı olun insan vücudu öyle birşey ki kafanda hastaysan vücundunda hasta oluyor. o yüzden yenilenip değişmeye kafanın içinde başlamanı tavsiye ederim. koca kainatta bi senin kocan kalmadı elbet evlenirsin seni seven birini bulursun...

Bu aldatan erkekler nedense önce yalvariyor sonra psikoloğa gidiyor ama sonra yine ayni halti yiyor.affedebilirsen surdureceksin elin mahkum..

Kalbin gerçeklerini akıl anlayamaz diye bir söz var sanırım onu yaşıyorum ama her şey gelip geçici bunun da farkındayım ama emin olun insan başına gelmeden ne kadar zor olduğunu anlayamıyor. Düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Aklın yolu bir... Sadece kalbi bu yola ikna etmek için biraz zamana ihtiyacım var...

Erkekler değişmiyor, değişen erkek varsa da iyiden kötüye doğru değişiyor. Kötüyken iyi olan erkek istisnadır. O istisnanın sana vuracağını da sanmıyorum. Evlilik deneme tahtası değil. Seni kaybetmekten korkan adam zaten baştan yapmazdı böyle bişeyi.

Seni destekleyen ve arkanda duran bir ailen varken, çalışıyorsan kendi paranı kazanabiliyosan, bu saçmalığı artık sürdürmenin bir anlamı yok.

yalanında aldatmanında bahanesi olmaz.kadınlar darmaduman olmadan olay mahalini terkedemiyor malesef iyce bi enkaza dönmeyi bekliyoruz.düzelmek diye bişey yok bunlar kendimizi avuttugumuz yalanlar bi kere yapan yine yapar bu hayatın degişmez kuralı malesef.

canım severek mi evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…