Kafam darma duman o yüzden anlatamamış olabilirim ilk başlarda yalan söyledi evet ama sanırım duygusal boşluktan inanmayı seçtim. Sonrasında yalanını yakalamadım. Ben hala eşimi seviyorum. Eskisi gibi değil tabi. Sorun beni aldatması. Boşanmaya meyilliyim ama bir an geliyor onsuz yaşayamayacağımı düşünüyorum
Yani kendi bilir ama biraz aile sözü dinlemeli insanlar, kimse kızını ayrılması taraftarı değildir tabi. Ama konu sahibi çok mantıklı kararlar veremediğini düşünüyorum, yani insan yalan söyleyen bi arkadaş bile olsa hemen o kişiden uzaklaşıo, konu sahibi ise yalancıyı koca yapıyor bence hiç sağlıklı bir davranış değilailesi destek olurken
ikinci kez aldatılmadan yolunu çizse iyi ama
kendi bilir
Yani kendi bilir ama biraz aile sözü dinlemeli insanlar, kimse kızını ayrılması taraftarı değildir tabi. Ama konu sahibi çok mantıklı kararlar veremediğini düşünüyorum, yani insan yalan söyleyen bi arkadaş bile olsa hemen o kişiden uzaklaşıo, konu sahibi ise yalancıyı koca yapıyor bence hiç sağlıklı bir davranış değil
yrılmanı tavsiye ederim..bir kez aldatan hep aldatır.Bir senelik evliyim. Tanıştığımızın ilk haftası evlilik teklifi aldım iki ay sonra nişanlandık. 7 ay sonra da evlendik. Eşim başından beri birçok yalan söyledi. Sonrasında beni tavlamak için yalan söylediğini normalde yalan söylemeyeceğini söyledi. İnanmadım ama inanmayı seçtim. Bir ay önce aldatıldığımı ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Aramız zaten bozuktu annem ciddi bir rahatsızlık geçiriyordu annemle ben ilgilendim. Eşim bu durumdan rahatsız olduğunu hiç söylemedi ama şimdi beni yalnız bıraktın diye beni suçluyor. Aynı zamanda dört aydır haftaiçi iş yüzünden şehirdışındaydım. Bu olay beni çok incitti. İsteğim dışında ailem eşimin beni aldattığını öğrendi. Ayrılmamı istiyorlar. Eşim sürekli yalvarıp değiştiğini beni mutlu edeceğini söylüyor. İki arada kaldım. Hiçkimseyi duymasam bile kendi içimde fırtınalar kopuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de ben de psikoloğa gittik ama bana bir faydası olmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
insanlar evlat acısına ana baba acısına dayanıyorda siz sizi aldatan yalan söyleyen birinden ayrılmayamı dayanamıcaksınız. siz yeterki kararlı olun insan vücudu öyle birşey ki kafanda hastaysan vücundunda hasta oluyor. o yüzden yenilenip değişmeye kafanın içinde başlamanı tavsiye ederim. koca kainatta bi senin kocan kalmadı elbet evlenirsin seni seven birini bulursun...Kafam darma duman o yüzden anlatamamış olabilirim ilk başlarda yalan söyledi evet ama sanırım duygusal boşluktan inanmayı seçtim. Sonrasında yalanını yakalamadım. Ben hala eşimi seviyorum. Eskisi gibi değil tabi. Sorun beni aldatması. Boşanmaya meyilliyim ama bir an geliyor onsuz yaşayamayacağımı düşünüyorum
canım severek mi evlendiniz?Bir senelik evliyim. Tanıştığımızın ilk haftası evlilik teklifi aldım iki ay sonra nişanlandık. 7 ay sonra da evlendik. Eşim başından beri birçok yalan söyledi. Sonrasında beni tavlamak için yalan söylediğini normalde yalan söylemeyeceğini söyledi. İnanmadım ama inanmayı seçtim. Bir ay önce aldatıldığımı ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Aramız zaten bozuktu annem ciddi bir rahatsızlık geçiriyordu annemle ben ilgilendim. Eşim bu durumdan rahatsız olduğunu hiç söylemedi ama şimdi beni yalnız bıraktın diye beni suçluyor. Aynı zamanda dört aydır haftaiçi iş yüzünden şehirdışındaydım. Bu olay beni çok incitti. İsteğim dışında ailem eşimin beni aldattığını öğrendi. Ayrılmamı istiyorlar. Eşim sürekli yalvarıp değiştiğini beni mutlu edeceğini söylüyor. İki arada kaldım. Hiçkimseyi duymasam bile kendi içimde fırtınalar kopuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Eşim de ben de psikoloğa gittik ama bana bir faydası olmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Evet severek evlendikcanım severek mi evlendiniz?
hmm severek evlendiyseniz birbirinizi iyi tanıyosunuz demektir, sevgiliyken yapmadı dimi? peki aldattığını nasıl öğrendin kesin mi, yoksa aranızı mı bozmaya çalışıyolar?Evet severek evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?