Birçok kadının başına gelen benim de başıma geldi. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var

Ailenizi dınleyin hem ne guzel aileniz arkanızda korkmayın ve dınleyın onları.siz fazlasıyla eainize sans vermişssiniz

hmm severek evlendiyseniz birbirinizi iyi tanıyosunuz demektir, sevgiliyken yapmadı dimi? peki aldattığını nasıl öğrendin kesin mi, yoksa aranızı mı bozmaya çalışıyolar?
Kendisi de kabul etti zaten. Devamlı bişey değil. Sevgiliyken ya da nişanlılık dönemimizde yapmadı ya da ben yakalamadım bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun, şahsi fikrim bence de ayrılın. Bu kadar kısa zamanda hem onca yalan, hem ailenize-annenizin rahatsızlığına karşı hoşgörüsüzlük hem de bu hoşgörüsüzlüğüne bahane olarak sizi aldatması... Sadece bu olaylar zinciri bile mantıklı düüşünülünce sizi ayrılık sonucuna ulaştırmalı -kendinize olan saygınız ve iç huzurunuz için...

Yalan söyleyen ve aldatan bir es. Bi kere yalan söylediyse defalarca söyleyecektir. Şehir dışına cıkıyormussunız iş dolayisiyla. Onu yalnız bıraktığınız her gün aklınıza gelmeyecek mi ya başkasıyla birlikteyse diye. Ailenizde arkanızda destek size. Güvenmediğiniz bir insanla nasıl bir hayat geçireceksiniz. Evet çok kolay bir karar değil boşanmak. Ama ona yeniden inanamayı secmek daha zor.

Bence hıc konu acmaya bıle gerek olmıycak ve bıtırılcek bı evlılık ama sız konu acmanıLa bıle affetcegınızın sınyalını verıyosunuz.Nasıl mı ??? Sız buevlılıgı bıtırmek ısteseydınız kımseye sorma geregı bılw duymazdın evlılıgınız neresınden tutulursa ttulsun elde kalıyor YALAN VE IHANET VARSA aslında olay bıtmıstır uzatmalar oynanıyodur...

yılların kk üyeleri bilirler ki bu konulara yorum yapmak neticeyi görünce sinir bozucu olur bence barışacaksın hakkınızda hayırlısı olsun

bende aynı şekilde düşünüyorum..
yeniden inanmayı sececek.

esin dese ki bir hata yaptim affet hadi neyse ama kendi hatasini senin ustune atmasi karakterini gosteriyor.

Daha evlenmeden önce yalanlarını yakaladığında ayrılmalıydın.
Madem o zaman ayrılmadın şuan aileni dinlemelisin. Aldatmanın affı yok benim gözümde.

sonra tekrar aynı şeyler başına gelecek. yine ve yeniden deneme...
denenmişi tekrar deneyemeyeceksin
zati iyi olsaydı tekrar denemene hacet kalmazdı diye çok yazdım buraya..
sanırım yazmaya da devam edeceğim.
malesef kısır döngü devam edecek gibi..

Bir cok kadinin basina gelen diyerek aldatilmayi normallestirmen cok garip. Basindan beri yalanlarla orulu bir iliski, elaleme maskara olacak kadar aldatilan sen, cocuk yok, ailen kapi gibi arkanda, ne bu acziyet anlamadim. Allah herkese bi parca kadinlik gururu nasip etsin

Başlarken zaten belliymiş sorun ama siz görememişiniz hatanın neresinden dönersen kar kardır aileniz de sizin yanınızdayken bence bi an bile düşünmeyin boşanın hem aldatılmışınız hem onsuz nasıl yaşarım diyorsunuz kendinize gelin ve daha sağlıklı kararlar verin

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

Al sana başka bir ata sözü “can çıkmayınca huy çıkmaz.”

Maalesef yalan huyu olan insan bunu her zaman her ortamda kullanır. Kendince önemsizdir ama yalanın pembesi, beyazı olmaz.

Koca bir ömür yalanlarla geçer mi?

denenmişi tekrar deneyemeyeceksin
zati iyi olsaydı tekrar denemene hacet kalmazdı diye çok yazdım buraya..
sanırım yazmaya da devam edeceğim.
malesef kısır döngü devam edecek gibi..

konu sahibi arkadaş ailesinden çekiniyor. büyük bir olasılıkla tekrar deneyecek. ben bahanesini sevmedim adamın...

şeytana uydum dese, oda değil... sen ilgilenmedin bu yüzden. yok ya... Allah korusun kanser olsa bitti işi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…