• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birçok kadının kanayan yarası..

Elektrik aldıysam kriterim stabil bir işi, para kazanmayı bilmesi olurdu .Tembel erkekten nefret ederim. Birde aile ve toplum içinde sözü dinlenen mert ve saygın birisi mi. Buna bakarım.

Valla evlilikte 9.yıla girmek üzere olan biri olarak söyleyebilirim ki
Merhametli olması önemli
Yemek seçmemesi önemli
Aşırı anneci olmaması önemli
Cimri olmaması önemli

o genellemeyi yapamam, kimsenin kocasının bekçisi değilim ama bu hissiyatım yokta değil. güvn problemim var mesela hala bu konuda.
çünkü artık herkes bir tıkla herkese ulaşabiliyor sosyal medya sağolsun.
eğer erkek bir tık iyi ve tipi de az çok düzgünse bunu kullanabiliyor.
İnan ki çirkin adamlarda aldatıyor. Hatta bebek gibi eşini aldatan tipsiz adam çok.

Öncelikli olarak beni sevip bana değer vermesi ,saygı göstermesi sanırım.
Hayata karşı bakış açısının benzer olması ,yaşam tarzının uyması ve empati yeteneği olan biri olması

evet bu daha doğru, teşekkür ederim
tip ve dış görünüş herkes için önemli şimdi kimse itiraz etmesin
diğer devam ettirici şeyler neler olmalı o yorumları merak ediyorum
Kriterlerinizi kendiniz bulup ona göre inceleyin. Mesela burda bir sürü insan evlenmeden önce hiç böyle değildi diyor, ben inanmıyorum. Evlenmeden önce de aynı eve girmeden önce de insan kendiyle ilgili her an ipucu verir.

Mesela ben asla asla asla instagramında araba anahtarı sigara paketi tespih olan adama bakmam. Nargile kafeye gidene bakmam. Bunlar sosyal statü hakkında çok şey söylüyor bence. Finansal okur yazarlığı olmayan, bütçesini yönetemeyen savrul veya cimri biriyle de yapamam.
Bütün flört döneminizi kafede geçirmeyin farklı ortamlara girin, orda gözlemleyin. Garsona nasıl davranıyor siparişi nasıl veriyor, veya tiyatro ya gitmeyi önerin. Çocukluğu ve ailesi hakkında satır aralarını dinleyin. Hiç deniz tatili yapmayan bir aileden geliyorsa ne yazık ki sizi de götürmeyecektir. Para olarak demiyorum ama gerek görmeyecektir. Annesi çalışmış mı ev hanımı mı? Size onu giyme bu açık diyor mu? Kardeşiyle telefonda nasıl konuşuyor? Çok çok şey var siz yeter ki kendi kriterlerinizi doğru belirleyin.

Bu arada en önemli kriterlerden birini unutmuşum vicdanlı bir insan olması

Kriterlerinizi kendiniz bulup ona göre inceleyin. Mesela burda bir sürü insan evlenmeden önce hiç böyle değildi diyor, ben inanmıyorum. Evlenmeden önce de aynı eve girmeden önce de insan kendiyle ilgili her an ipucu verir.

Mesela ben asla asla asla instagramında araba anahtarı sigara paketi tespih olan adama bakmam. Nargile kafeye gidene bakmam. Bunlar sosyal statü hakkında çok şey söylüyor bence. Finansal okur yazarlığı olmayan, bütçesini yönetemeyen savrul veya cimri biriyle de yapamam.
Bütün flört döneminizi kafede geçirmeyin farklı ortamlara girin, orda gözlemleyin. Garsona nasıl davranıyor siparişi nasıl veriyor, veya tiyatro ya gitmeyi önerin. Çocukluğu ve ailesi hakkında satır aralarını dinleyin. Hiç deniz tatili yapmayan bir aileden geliyorsa ne yazık ki sizi de götürmeyecektir. Para olarak demiyorum ama gerek görmeyecektir. Annesi çalışmış mı ev hanımı mı? Size onu giyme bu açık diyor mu? Kardeşiyle telefonda nasıl konuşuyor? Çok çok şey var siz yeter ki kendi kriterlerinizi doğru belirleyin.
evet, ben de ona katılıyorum. o yüzden evlilerden yorum istedim. yukarıda yazna olmuş evlendikten sonra yeni özelliklerini keşfedebilirisin demişler. ama bn ona pek inanmıyorum bir insan neyse sevgililikte belli eder evlilikte ortaya çıkarır davranışlarını.
benim de kriterlerim
bana yakışıklı gelen biri (gülüşü güzel olan mesela bana samimi gelir)
sadakatli
saygın biri
zeki
iyi meslek sahibi olan (aklımda iyi olarak belirlediğim birkaç meslek grubu var)
sosyal statüsü olan
doymuş olan
vicdanlı
yenilikçi
aile sevgisi olan
eğlenceli ama cıvıklık moduna asla getirmeyen
anlayışlı
elinden iş gelen
çoğunuzla aynı şeyleri düşünmüşüm :D

Back
X