• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birçok kadının kanayan yarası..

Valla elinden iş gelmeyen adamlarla evlenmeyin.

Hasta olduğunuzda bir çorba yapamayacak, iki gün yalnız kalsa aç kalacak, kirli donunu yıkayamayacak.. , kısaca kendi başına hayatını idame ettiremeyecek genelde anasının paşası şeklinde büyümüş sofradan 1 çatal kaldırmamış adamlar bunlar.

arkadaş ortamlarinda bile sessiz kalmayı başaran insanlarla evinizin içinde de konuşacak sohbet edecek bir ortam bulamıyorsunuz.

Hasta olduğunuzda bir çorba yapamayacak, iki gün yalnız kalsa aç kalacak, kirli donunu yıkayamayacak.. , kısaca kendi başına hayatını idame ettiremeyecek genelde anasının paşası şeklinde büyümüş sofradan 1 çatal kaldırmamış adamlar bunlar.
buda çok önemli bence

Annem hala bir seyahate çıkacakken kocana yemek yaptın mı, yemek yap kocana, aç kalmasın adam diyor. Hayır biliyor da neredeyse benim kadar iyi yemek yaptığını, hafta sonları yemeğin eşimde olduğunu. Ama inanamıyor heralde 😂

Esneyen sadakat nasıl oluyor? Nereye kadar esniyor mesela?
Bu her erkek aldatır klişesi de en sevmediğim sanırım. Bir de şey var, aldatmayan erkek yoktur henüz aldatamayan vardır diyorlar ya. Sanki aldatmak muhteşem yüce bir şey de her erkek erişmek zorunda gibi. Nefretlik cümleler.

Bu her erkek aldatır klişesi de en sevmediğim sanırım. Bir de şey var, aldatmayan erkek yoktur henüz aldatamayan vardır diyorlar ya. Sanki aldatmak muhteşem yüce bir şey de her erkek erişmek zorunda gibi. Nefretlik cümleler.
Bi de şey var “sen her gün pilav yesen sıkılmaz mısıb kehkehkeh” diye gevşek gevşek konuşanlar. Şeytan diyor çarp ağzının ortasına yamulsun kalsın.

Sizin hayat görüşünüz önemli. Dini hassasiyetleriniz var mı ne ölçüde mesela. Ben 8 aylık evliyim. Tesettürlüyüm aşırıya kaçmadan belli başlı hassasiyetlerim var.

Önce buna baktım dine bakış açımız benzer mi diye.

Sonra aile hayatım kötü olduğu için(şiddet ve küfür olan bi evde büyüdüm) merhametli oluşuna baktım. Eşim çok merhametlidir ve kavgayı sevmez yapısı sakindir.

Çalışkan olmasına dikkat ettim çünkü çalışkan erkek hayatında hep öyle gider asla aç bırakmaz eşini.

Bir de cimri olup olmamasına baktım işin açıkçası. Cimri insanla ömür geçmez diye.
Benim baktıklarım bunlar daha çok şey de vardır ama benim için öncelikli kriterler bunlar. Sizinde muhakkak yaşadıklarınıza göre aklınızda şekillenen bazı kriterler vardır.

Tip. Tipini beğenmediğim adamın içini tanımak istemem.
Sonra genel bir analiz. Bu nasıl biri iyi mi ailesi nasıl. İyiyse tamam mantığıma uyuyor ben buna aşık olurum, biraz daha tanıyayım.
Sonra bakıyorum adam Zeki mi kafa çalışıyor mu ilgi alanları neler.
Libido uyumu.
Sonra bakıyorum benden olgun kafası benden daha olgun yani evrimsel olarak benden daha gelişmiş bir beyni var.
Dürüstlük, yalan söyleyememe yetisi. Yüzünden ne hissettiğini anlama.
Sürekli öpmeme izin vermesi, bana hep dokunması.

Sevdiğim adamın özelliklerini saydım daha da devam ederim aklıma ilk bunlar geldi 🧿🧿🧿🧿🧿

Back
X