- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test ettin sen demekki butun ulkedekilerin cibsel hayatini ayrica hicbir korunma yonteminde bununla kesin hamile kalmaassin demiyor sen kullaniyorsan soyle oyle bi garanti veren birsey tuplerimimi baglatsaydim laflara bak sen hesap vericem sanki sana oyle bile olsa bunun icin ..Korunup hamile kalan da sadece bizim ülkede var galiba. Hiç olumlu konuşamayacağım.
Dogurmak degil mi ? Sana nasil soylesem begendirebilirim acaba hanimefendi hayir bunca yildir dogurmak kelimesi kullanilmiyordu ben mi soyledimKondomla hamile kalmak diye bişey yok kızlar yırtık veya delik çıkmıştır sızmasıda mümkün değil
Nedense şu yazınız beni rahatsız etti doğurdun mu sanki bi eşyadan bahseder gibi
Ki bebek istemeyen biri olarak rahatsız oldum![]()
Icinde bulundugu durum ve pskolojiyi yasayan anlar tabiki daha sıkı korunsaydik kondoma guvenmeseydik boyle birsey olacagina ama senelerce ugrasip olmuyor kiminin kimide korunurken boyle bi supriz yasiyor napilir ne denir su saatten sonra
Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor
ayyy yapma nolur aklıma geleni mi düşünüyorsun bilmem ama, her bebek bir mucize ve bence bu sizin için güzel günlerin işareti.. belki eşin daha hırslı olur iş bulma konusunda eskisinden de kazançlı bir işe girer. tabii sana karışmak bana düşmez en nihayetinde senin hayatın ama Allahın verdiği cana sen kıyma nolurBEnim aklimda cok farkli bir dusunce var :/
isterken stres faktörü bazı şeyleri engelliyo sanırım :)İstemeyncede sanki o kisi daha cabuk hmile kaliyor. ben 1 senedir istiyorm olmadi ya darisi bana artk:)senDe uzulme Allah onun rizkini verir dogduktan sonra bu uzuntune guleceksn bence :)
Evet herkes oyle diyo ya ama Allah aratmasn gercekten isteyncede stres yapmamak elde degilisterken stres faktörü bazı şeyleri engelliyo sanırım :)
öyleymiş :)Evet herkes oyle diyo ya ama Allah aratmasn gercekten isteyncede stres yapmamak elde degil
Ben birturlu rizkiyla gelir bereket vardir olayina guvenemiyorum hersey daha kotu olacak gibi geliyor
Peki tatlım, gerginsin ve şoktasın anlıyorum ama sanıyor musun ki hayatının her bir anını midene inen herbir lokmayı kalbinin her bir atışını sen planlıyorsun ya da çabalıyorsun da öyle oluyor? 4 bin küsür lira kazanan 2 üni mezunu eşin iş bulamadı diyorsun? çabalıyor ama? niye olmuyor o zaman?demekki bazı şeyler olurken bizim irademiz devre dışı kalıyor. Bak korunuyordum diyorsun, bu senin önlemin ama olmadı, korumadı. Senin çaban işe yaramadı çünkü bir canlı bir insan söz konusu. Sanıyor musun ki onun yaşayıp yaşamamasına sen karar verebileceksin, yiyeceğine, ömrüne nefes sayısına? Asla. Bak senin canında can bulmasına 'O' karar verdi, bırak gelince herşey daha mı iyi yoksa kötü olacak yine o karar versin.