Saç Uzatma Yöntemleri Birde havuç varmış..

hostessbus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
142
2
66
Arkadaşlar ben bunu nette okudum az önce.. Sizinlede paylaşmak istedim. Belki daha önce paylaşılmıştır yada denenmiştir bilmiyorum.. Deneyen varsa yorum yaparsa mutlu olurum. Kaç cm uzadığı falan yazmıyor...

"Saçlarınızın istediğiniz uzunlukta değilse, çabuk uzamasını istiyorsanız, işte size turuncu mucizeyi sunuyoruz, saçlarınız havuçla uzayacak, bakımlı ve sağlıklı bir görünüme sahip olacak, işte size havuçla saç uzatma formülü.

Havuç sen nelere kadirsin diyerek şimdiki sizler için vereceğim konuma ba?lıyorum.Turuncu renginden tutunda gerek salatalara gerekse güzellik olarak kullanılan maskelere kadar havucun birde saçları uzatma yolundaki faydaları ortaya çıktı.

şimdi sizlere havuçla saç nasıl uzatılır ile ilgili uygulayacağınız formülü veriyorum

Malzemeler:
” 2 tane orta boy havuç
” 1 tane yumurta
” 3 su bardağı su

Hazırlanış:
” Havuçlar rendelenir.
” 3 su bardağı su kaynatılır.
” Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya koyulur.
” Su 25-30 dk kaynatılır.
” Sonra su süzülerek, yumurtayla çırpılır.

Uygulama:
” Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılm?? bir şekilde bekletilir.
” Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız.. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir. Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz."

1hafta oldu 2kere yaptım ve güneste sacımı kuruttum sac rengim azda olsa acıldı uzamasını bilemiycem ama:)))

Back