Birden bire kaybolan altınlar

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Çok gerginim ya kafayı yicem offff
Annemin 2 burma bileziği ve benim altın kolyem katboldu, yer yarıldı yerin dibine girdi sanki.
Annem hepsini ufak bir kutunun içinde iç çamaşırı çekmecesinde saklardı hep. Biz hariç kimse bilmiyor yerini.
En son ablam evlendikten sonra ablamın isimli kolyesini vermek için eline almış, ondan beri hiç dokunmadın diyor
Benim kolyemde isimli kolyeydi altından. Takmadığımız zaman annem o kutuda saklardı. Annem babamdan hariç kimse girmez odalarına, tabi ben ve küçük kardeşim hariç. Allahım sen günah yazma ama geriye birtek babam kalıyor, acaba şeytana mı uydu...???
Çok gerginim yaa o kolyenin manevi değeri daha büyük benim için, annemin bize hediyesiydi, bileziklerini satıp yaptırmıştı bize 7-8 sene önce

Zor bir durum ama ne diyeyim günahını almayın genede babanızın

az çok bilirsin babanııı yapacak birimii.borcu falan varmı

Zor bir durum ama ne diyeyim günahını almayın genede babanızın

Ben küçükken kumar oynamış, büyük bi miktar para kaybetmiş. O gece tövbe etmiş. Ama daha geçenlerde ablamın düğün zamanı tekrar şeytana uyup oynamış, tam 600€ kaybetmiş. Tövbe ediyor yeminler ediyor ama oynuyo işte. Daha kaç para kaybetti bugüne kadar Allah bilir. O yüzden bu düşünceden kurtulamıyorum. Sonuçta ikisi hariç kimse girmez odalarına

baban ne diyor bu duruma?

yani altinlarin kayboldugunu biliyor mu?

ayrica cekmecenin o bosluguna düsmüs olabilir orayada bakin..

baban ne diyor bu duruma?

yani altinlarin kayboldugunu biliyor mu?

ayrica cekmecenin o bosluguna düsmüs olabilir orayada bakin..

"Evdedir nerde olacak" demiş annem sorduğunda. Başka bir yorum da yapmadı o hariç. Bütün çekmeceleri dolapları döktük canım yaa yok yok yok işte

Bilmiyorum ya delirmemek elde degil. Yillardir ayni yerde duran kutu birden bire nereye gider?

Yani dediğiniz gibi bir tek o şık kalıyor geriye ama günahını alamayız elbet söyleyecektir değil mi eninde sonunda. Ama umarım biryerden çıkar manevi değeri olan şeylerin yerini hiçbişey tutmuyor çünkü..

Su yorumu okuyunca Birşey diyemedim
Kumar zor illet yuvalar yıkar
Ama genede iyice tekrar bir bakın
Babanıza da ima bile etmeyin
Hırsız girmişse eğer size kirilabilir
Annenize dediniz mı babammi acaba diye

işin içinde kumar varsa bilmiyorum umarım almamıstır babanız..

keşke anneniz altınların yerini değiştirseymiş , babanızında haberi olmayan bi yere koysaymış..

kumar cok ocaklar yıkar seytana uydurtur ınsanı ama ınsallah babanız almamıstır ve cıkar bıryerdensonucu bızımle paylasırsanız sevınırız

Benzer bir durumu biz yaşadık yıllar önce. Annemin benim bütün takılarım kardeşimin bebeklik altınları hepsi gitti. Sık olarak kullanmadığımız için anlamadık bile sadece bir gün annem eve geldiğinde altınların bulunduğu çekmeceyi açık ve dağınık bulup bana kızmıştı neden dağıttın burayı diye. Ben annemden daha erken geliyordum eve okuldan. Anne apar topar topladı çekmeceyi o kadar. Bne küçüktüm o zaman ortaokuldaydım bazen annemin makyaj malzemelerini karıştırırdım dağıtırdım yani. O da benden şüphelendi doğal olarak. Ben ne tepki verdim hatırlamıyorum bile umursamadık yani. O olaydan 1 ay sonra falan farkettik altınların olmadığını. Polise başvurduk ama bir şey yapamadılar. Meğer o sıra dedektörle evlere giren bir çete varmış. Hemen altını bulup gidiyorlarmış

İnsanın babası için böyle birşeyden şüphelenmesi çok çok acı birşey ama kumar bu başka çaresi kalmadıysa siz daha iyi tanırsınız yapabilir mi böyle birşeyi?
Manevi değerinin olması sizi çok üzmüş belli inşallah bir yerlerden çıkar ama çıkmazsa da artık unutmaya çalışın hayatınızın geri kalanında ki bir bayan olarak babanıza güveninizin sarsılması ve hep şüpheyle yaklaşmanız çok zor bir durum bence başka birşey olduğuna kendinizi inandırıp,bu tarz değerli şeyleri evde herkes kendi kimsenin bilmediği bir yere saklasın.

İnşallah bir şekilde bir yerlerden çıkar sizin de içiniz rahatlar.Maddi kayıptan çok manevi kısmı etkiledi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…