birden fazla kayıp yaşayıp mutlu sona ulaşmak..

enbisevdigim

İLKİM ERVA..İPEK EDA..
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
1.489
2.117
103
Merhabalar,

Arkadaşlar benim iki kaybım var ikincisini 13 haftalık kalp durmasıyla kaybettim ilki daha kücüktü onda da kalp durması olmuştu ikisi de karnımda öldüler malesef bende pıhtılaşma var bu hamileliğimde coraspin+iğne kullandım ama bebekte ense kalınlığı vardı genetik sonuçlarım çıkacak 10 güne kadar geçen hafta kürtaj oldum.Bebekte anomali olabilir dedi dr um.Moralim bozuk doğal olarak ama bu değil beni üzen iki başarısız hamilelik beni yordu dr kontrolüne gitmeye korkuyordum ikinci hamileliğimde ekrana bakmak istemiyordum artık psikolojim nasil etkilendiyse şimdiki korkum da bundan sonraki hamileliklerimde de yine aynısı olacak mı?Herşey Allah'tan çok şükür isyan etmedim aranızda benim gibi birden fazla kayıp yaşayıp sonunda bebeğini sağlıkla kucağına alan oldu mu onu merak ediyorum biraz zor günler geçiriyorum belki bir teselli umut olursunuz iki ay korunucam sonra tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum bir sağlık sorunu olmazsa henüz dr umla bu konuyu konuşmadık şu an kafam allak bullak anne olmayı çok istiyorum ama hayırlısı herşeyin rabbim daha iyi bilir tabiki..Yazan arkadaşlara da şimdiden tşk.ederim..

Allah gönlüne göre versin canım.kendini sakın birileriyle karşılaştırma.kimsede olmayan sende olabilir.sende olan bi güzellikte başkasına nasip olmayabilir.ama en kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun inşallah

2 kürtaj 1 kimyasaldan sonra 4.yü kucağıma aldım şu an 15 aylık bir kızım var şükürler olsun neler neler yaşadım polip ameliyatı falan oldum arada çekilen rahim filmlerini ,muayeneleri saymıyorum artık buna da şükür hiç kucağına alamayanlar var ama insan herşeyi unutuyor bi umut buraya bakan anne adaylarına söylüyorum sabır ve inanç inan hepsi geçecek doğunca öyle bir koşturmacaya öyle bir kaosa giriyorsun ki hiçççççççç birşey kalmıyor eskiye dair
not :tecrübeli anne :)

Bu pihtilasma sorunu yasayanlar bi diyet uyguluyor hatta topik var bi arastirsana canim metionin mi ne adi tam hatırlamıyorum

2 kürtaj 1 kimyasaldan sonra 4.yü kucağıma aldım şu an 15 aylık bir kızım var şükürler olsun neler neler yaşadım polip ameliyatı falan oldum arada çekilen rahim filmlerini ,muayeneleri saymıyorum artık buna da şükür hiç kucağına alamayanlar var ama insan herşeyi unutuyor bi umut buraya bakan anne adaylarına söylüyorum sabır ve inanç inan hepsi geçecek doğunca öyle bir koşturmacaya öyle bir kaosa giriyorsun ki hiçççççççç birşey kalmıyor eskiye dair
not :tecrübeli anne :)
Aaa hic gonderi tarihine bakmadim ne guzel sevindim Allah bagislasin nerde nsdil tedavi oldun anlatir misin yengemin de 9 yilda 3 4 kez dusuk oldu pihtilasma kaynakli

Aaa hic gonderi tarihine bakmadim ne guzel sevindim Allah bagislasin nerde nsdil tedavi oldun anlatir misin yengemin de 9 yilda 3 4 kez dusuk oldu pihtilasma kaynakli

rahmimden polip aldılar ve çizik attılar çok iyi bir doktora gidip rahim filmi çektirsin tabi önce diğer tahlillerine baktırsın pıhtılaşma için de hibor 7500 kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım son hamileliğimde şükür.

rahmimden polip aldılar ve çizik attılar çok iyi bir doktora gidip rahim filmi çektirsin tabi önce diğer tahlillerine baktırsın pıhtılaşma için de hibor 7500 kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım son hamileliğimde şükür.
Gecen ay yumurta toplandi döllenme gerceklesmedi aerik yumurtalari da gelismiyormus Nerde tedavi oldunuz acaba bebeginiz kac aylik

Back
X