• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

emoşum kafamı kırıcak ahanda geldi :67: kafama terlik kısss seni çaldırarak rahatsızmı ediyorum
valla internet kesildi kar yağdı netim yavaştı dahada yavaşladı

emoşum kafamı kırıcak ahanda geldi :67: kafama terlik kısss seni çaldırarak rahatsızmı ediyorum
valla internet kesildi kar yağdı netim yavaştı dahada yavaşladı

kız öğlen arası ben yokum bilmiyonmu:27:çaldırmanla rahatsız olmuyorum aksine iyi oluyo geldiğinin farkına varıyorum bende topiğe geliyorum:10:sen gelir gelmez çaldır beni:34:

kız öğlen arası ben yokum bilmiyonmu:27:çaldırmanla rahatsız olmuyorum aksine iyi oluyo geldiğinin farkına varıyorum bende topiğe geliyorum:10:sen gelir gelmez çaldır beni:34:

yemeğe gittiğini biliyorumda saat 1 demi 12 demi karıştırdım neyse tamam emoşum
eee nasılsın asi bugün yok

yemeğe gittiğini biliyorumda saat 1 demi 12 demi karıştırdım neyse tamam emoşum
eee nasılsın asi bugün yok

12 de gidiyorum 1 de geliyorum canım:9:iyiyim çok şükür sen nasılsın napıyosun....asi yok morali bozuk onun bu aralar pek gelmez bence:44:

napıyım canım bildiğin gibi işte
asi galiba cenaze evinde bugün perşembesiya

tv kanalda salak bir doktor çıkmış hemde buranın en lüks hastanesinin doktoru tüp bebek uzmanı
önüne gelen tüp bebek yapıyo valla millet ticarete döktü bu işi
kıs beraber labaratuvarı olan bi merkez açsak inan iyi işletiriz aside gelsin olurmu

tv kanalda salak bir doktor çıkmış hemde buranın en lüks hastanesinin doktoru tüp bebek uzmanı
önüne gelen tüp bebek yapıyo valla millet ticarete döktü bu işi
kıs beraber labaratuvarı olan bi merkez açsak inan iyi işletiriz aside gelsin olurmu

Hişte işletemeyiz kelin merhemi olsa başına sürer derler kimse yaptırmaz bizim merkezde:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60::60::60::60:

çok fena çok genç kışları neye yönlendiriyor
:60: :60: :60: :60::60: :60: :60: :60::60: :60: :60: :60::60: :60::60:

Son düzenleme:
Back
X