• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

oturduğum şehirde özel bir poliklinik
bacak tek seansı 450 idi ben peşin verdiğimden 3 senas ücreti 425 4. seans ücretsiz
koltukaltı ise 45 tl seans başı

oturduğum şehirde özel bir poliklinik
bacak tek seansı 450 idi ben peşin verdiğimden 3 senas ücreti 425 4. seans ücretsiz
koltukaltı ise 45 tl seans başı

iyiymiş değer aslında işte benim pek vaktim yok gidipte yaptıracak.

haklısın canım ko.altı 5 dakika sürüyorda bacak 1 buçuk saat felan

emineu ve zeynep4 sizi burada bulduguma cok sevindim. biara ayni konuda bulusuyoduk, sonra o konu kapandi ve dagildik. ama ben hep sizi merak ettim. naptilar ne ettiler, bebekleri oldu mu diye. Allah'im sizlerede hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin. benim oglum asilamayla oldu. suan ikinciye hamileyim.ikincide kendiliginden oldu cok sukur. sizlerle dertlestigimiz donemlerde bu gunleri gorucem hiç aklima gelmiyodu, o kadar umutsuzdum.ama mevlam vakti saati gelince veriyo.butun kalbimle sizin için ve tum bebek isteyenler için dua ediyorum. ikinizide opuyorum.

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin eminedede yok bendede hayırlısı olsun

ay canım benim sen en son aşılama yaptırmak için fransada merkez arıyordun aşılama yaptırmıştın sonucunu merakla bekliyorduk ama ne olduysa iletişim koptu demek oğlun var canım benim kaç aylık bide hemileymişsin ayyyy çok duygulandım Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum yarın emine duyunca çok sevinecek :16:

ay canım benim sen en son aşılama yaptırmak için fransada merkez arıyordun aşılama yaptırmıştın sonucunu merakla bekliyorduk ama ne olduysa iletişim koptu demek oğlun var canım benim kaç aylık bide hemileymişsin ayyyy çok duygulandım Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum yarın emine duyunca çok sevinecek :16:

oglum 25 aylik, kizim da 5 aylik kizim oldugunda oglum 2 bucuk yasinda olcak. biz ikinciyi hemen olmaz diye korunmayi erken birakmistik ama mevlam boyle uygun gorup hemen nasip etti sukurler olsun. size bi umut ornegi olayim diye buraya yazdim.insallah sizlerinde hayirlisiyla en kisa zamanda guzel haberlerinizi aliriz.

maaşallah Allah nazarlardan saklasın demek 25 ay oldu ahhhh ahhhhh emoşummmm kulakların çınlasın emi:23:

:27: vallahi bıktık kafayı yemektense salla gitsin sanada geçmiş olsun valla takma hayatımıda bebek olmazsa olmazmış gibi davranma yaşamın değerini bil boşverrrrrr :9:

napıyım valla cep tele net aldımda iyi oldu ya çok özlemiştim sizleri sende yoktun kaç gündür

:27: vallahi bıktık kafayı yemektense salla gitsin sanada geçmiş olsun valla takma hayatımıda bebek olmazsa olmazmış gibi davranma yaşamın değerini bil boşverrrrrr :9:

napıyım valla cep tele net aldımda iyi oldu ya çok özlemiştim sizleri sende yoktun kaç gündür

aynen öyle cnm walla biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol diyecek demekki herşeyde bi hayır var ama bu durumdada kendim yıprandım 22 yaşındayım ama içim geçti walla ama artık öyle takmıycam geziyorum tozuyorum :52::52::52: evet bayadır girmedim çünkü kendimi daha fazla üzmek istemiyorum buralara girerek düşünmemek istiyorum o yüzden girmedim ama artık girerim burdaysan eğer :16::16:

burdayım canım artık konuşmayalım bebekten vallahi yüreğim kalkıyor ben net yokken rahattım inanki buraya girince eskiyi hatırladım garibime gitti demekki dedim kafamdan silmişim bebeği inan yakasını bırakıcan yoksa hayat çekilmez:54:

burdayım canım artık konuşmayalım bebekten vallahi yüreğim kalkıyor ben net yokken rahattım inanki buraya girince eskiyi hatırladım garibime gitti demekki dedim kafamdan silmişim bebeği inan yakasını bırakıcan yoksa hayat çekilmez:54:

aynen öyle onun için girmedim bende zaten her anımda çocuk konusu açılınca çok üzülüyorum yeni yeni kendimi toparlıyorum zaten :5::5: hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ZOR OLACAK Kİ İMTİHAN OLACAK buda bizim imtihanımız ... şimdi çıkmak zorundayım görüşürüz..:16:

Son düzenleme:
Back
X