Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay kursuna gittim
yapıp satsana hem gelir olur hemde zaman geçirirsin
nasıl alacak bulayımki
o beyaz lale kolye kenarı inci değil ama solmayan değerli boncuk içide kristal ben onu 25tl gibi paraya mal ettim tabi emeğini saymıyorum 3 haftada yaptım
inan ben bunlarla uğraşarak kafamı dağıttım evde otur otur kafayı yiycektim bu sene gidemedim ev felan taşıycamda seneye gidicem tekrar
kıs işi zor yetiştiriyorum haaa kitlendim nete![]()
kıs işi zor yetiştiriyorum haaa kitlendim nete![]()
teşekkür ederim canımMerhaba arkadaşımm
yaptıkların çokk güzel olmuşş ellerine sağlıkk
bende takı kursuna gidiyorumm 2. senem aslında bu sene gitmeyi düşünmüyodum ama eylülde 2. kes negatifi alıncaa
bu sene neyapıcam dedimm kışın evde tekrar yazıldımm ..
bende çok takı yaptımm ..hakikatten çok emek veriyoo insannn..sen ne güzel resimlerini koymuşsun diğer topikteki arkdaşlarımda hadi görelim diyo ama ben
bi türlü resimm yükleyemedimm...![]()
burdayım kıssende net hastalığı var ben teşhisi koydum tedavin bende gel ablana geeelllll
![]()
teşekkür ederim canım
bak şöle yapıcaksın konuya cevap yaza tıkla yazdığın yerin üstünde hemen bişiler yazıyo orda insert image yazıyoryada resim ekle extra menü çıkıyo tıklayınca orda dosyalarından yani bilgisayarındaki resimi ekle de ekleniyo zaten
hehehehehehe :13:
tamam canım ekleyince banada heber ver bakayımSağoll cnmm aslında biraz tembellik yaptım çoktan öğrenip eklmiştimm
bakalım en kısa zamanda bende eklerimm yaptıklarımıı![]()
zeyno sana sürpriz resmimi ekliycem bak hemen sil tamam mı.
zeyno sana sürpriz resmimi ekliycem bak hemen sil tamam mı.