Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

$yaka.webp

buda var

$sergi.webp

alıntılarını silsende resimleri silicem tekrar

Eklentiler

• $sergi.webp
    $sergi.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 49
yapıp satsana hem gelir olur hemde zaman geçirirsin

nasıl alacak bulayımki
o beyaz lale kolye kenarı inci değil ama solmayan değerli boncuk içide kristal ben onu 25tl gibi paraya mal ettim tabi emeğini saymıyorum 3 haftada yaptım

nasıl alacak bulayımki
o beyaz lale kolye kenarı inci değil ama solmayan değerli boncuk içide kristal ben onu 25tl gibi paraya mal ettim tabi emeğini saymıyorum 3 haftada yaptım

oda doğru çevrenin geniş olması lazım yada çok gezmen gerek satman için veya bir takıcıyla anlaşabilirsin

bilmem belki ilerde burda takıya önem vermezler pek takıya demeyimde el emeğine pahalı görürler bende ucuza veremem yani şu gördüklerini hadi 10 tl ye ver derler inanki derler burda bende vermem güç bela yapıyorum yok pahasınada satmam
aside görseydi silecektim şimdi oda bakayım der 1 gün dursun bari yarın siliyim ama alıntı yapmayın silemiyorum sizinkini

inan ben bunlarla uğraşarak kafamı dağıttım evde otur otur kafayı yiycektim bu sene gidemedim ev felan taşıycamda seneye gidicem tekrar

inan ben bunlarla uğraşarak kafamı dağıttım evde otur otur kafayı yiycektim bu sene gidemedim ev felan taşıycamda seneye gidicem tekrar

iyi yaptın kız oturup kös kös düşüneceğine el becerini geliştirmişsin ne güzel işte aferin kızıma:13:

kıs işi zor yetiştiriyorum haaa kitlendim nete:1:

Merhaba arkadaşımm
yaptıkların çokk güzel olmuşş ellerine sağlıkk
bende takı kursuna gidiyorumm 2. senem aslında bu sene gitmeyi düşünmüyodum ama eylülde 2. kes negatifi alıncaa
bu sene neyapıcam dedimm kışın evde tekrar yazıldımm ..
bende çok takı yaptımm ..hakikatten çok emek veriyoo insannn..sen ne güzel resimlerini koymuşsun diğer topikteki arkdaşlarımda hadi görelim diyo ama ben
bi türlü resimm yükleyemedimm...:34:

Merhaba arkadaşımm
yaptıkların çokk güzel olmuşş ellerine sağlıkk
bende takı kursuna gidiyorumm 2. senem aslında bu sene gitmeyi düşünmüyodum ama eylülde 2. kes negatifi alıncaa
bu sene neyapıcam dedimm kışın evde tekrar yazıldımm ..
bende çok takı yaptımm ..hakikatten çok emek veriyoo insannn..sen ne güzel resimlerini koymuşsun diğer topikteki arkdaşlarımda hadi görelim diyo ama ben
bi türlü resimm yükleyemedimm...:34:
teşekkür ederim canım
bak şöle yapıcaksın konuya cevap yaza tıkla yazdığın yerin üstünde hemen bişiler yazıyo orda insert image yazıyoryada resim ekle extra menü çıkıyo tıklayınca orda dosyalarından yani bilgisayarındaki resimi ekle de ekleniyo zaten

burdayım kıs :51:sende net hastalığı var ben teşhisi koydum tedavin bende gel ablana geeelllll:47:

hehehehehehe :13:

teşekkür ederim canım
bak şöle yapıcaksın konuya cevap yaza tıkla yazdığın yerin üstünde hemen bişiler yazıyo orda insert image yazıyoryada resim ekle extra menü çıkıyo tıklayınca orda dosyalarından yani bilgisayarındaki resimi ekle de ekleniyo zaten

hehehehehehe :13:

Sağoll cnmm aslında biraz tembellik yaptım çoktan öğrenip eklmiştimm :1::1::1:
bakalım en kısa zamanda bende eklerimm yaptıklarımıı:34:

Back
X