Nasıl. Anlatsam. Kizlar birden kambur olup büküldüğü mu fark ettim uyurken özellikle fetüs şeklinde uyumaya başladım ve hafif boyun ağrılarım basladi kendimi düzeltiyorum ama yinede bükülünce rahatlıyorum biraz zor zamanlar geçirdim 4.düşüğümü yeni yaşadım bir iki ay oldu bilmiyorum acaba psikolojik mi yoksa başka birseymi
Nasıl. Anlatsam. Kizlar birden kambur olup büküldüğü mu fark ettim uyurken özellikle fetüs şeklinde uyumaya başladım ve hafif boyun ağrılarım basladi kendimi düzeltiyorum ama yinede bükülünce rahatlıyorum biraz zor zamanlar geçirdim 4.düşüğümü yeni yaşadım bir iki ay oldu bilmiyorum acaba psikolojik mi yoksa başka birseymi
Gecıktırmeyın bi Emar çektirin . ben havuza gidiyorum yıllardır, boyun emarı çekildikten sonra doktor kendı kendını bilmeden tedavi etmıssın yüzme ile omirilik dönme noktasına gelmıs dedi
Gecıktırmeyın bi Emar çektirin . ben havuza gidiyorum yıllardır, boyun emarı çekildikten sonra doktor kendı kendını bilmeden tedavi etmıssın yüzme ile omirilik dönme noktasına gelmıs dedi
Rica ederim valla benımde hiç aklıma gelmezdi taki birgun kalktım ayak baş parmağım yok sonra randevu aldım ama 5-6 gun falan parmağı hissetmedim iğne falan batırıyorduk his geldı mı die, eller falan kitleniyordu asla aklıma boyun gelmıyordu panik atağım yüzünden sanıyordum .
Kifoz olabilir. Bunun için önce ortopedi doktoruna görünün. Boyun fıtığı ya da düzleşmesi varsa da nöroloji değil beyin sinir cerrahisine muayene olmanız lazım.
Üzgün dönemlerinde insan böyle uyuyor. Çok çok acı şeyler yaşadığımız bir dönem, 2 yıl boyunca böyle uyudum. Zamanla acı dindikçe, normal uyumaya başladım. Hatta uzun süre sonra yüzüstü veya sırtüstü uyuyunca kendimi garip hissetmiştim. Umarım üzüntüleriniz son bulur