Birden ice büküldum

kubrakrds

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
774
508
23
28
Nasıl. Anlatsam. Kizlar birden kambur olup büküldüğü mu fark ettim uyurken özellikle fetüs şeklinde uyumaya başladım ve hafif boyun ağrılarım basladi kendimi düzeltiyorum ama yinede bükülünce rahatlıyorum biraz zor zamanlar geçirdim 4.düşüğümü yeni yaşadım bir iki ay oldu bilmiyorum acaba psikolojik mi yoksa başka birseymi

Boyun düzleşmesi varsa bu anlattıklarınız oluyor . Norolojiye bi randevu alın .

Düşükle psikolojiyle alakası yoktur boynunuzun .

Bence de bir boyun mr çekilmeli. Boyun düzleşmesi veya küçük fitiklasmis diskler olabilir, en azından yeni başlamış şikayetler önünü alabilirsiniz.

Nasıl. Anlatsam. Kizlar birden kambur olup büküldüğü mu fark ettim uyurken özellikle fetüs şeklinde uyumaya başladım ve hafif boyun ağrılarım basladi kendimi düzeltiyorum ama yinede bükülünce rahatlıyorum biraz zor zamanlar geçirdim 4.düşüğümü yeni yaşadım bir iki ay oldu bilmiyorum acaba psikolojik mi yoksa başka birseymi
Ya bu bende de var. Dik duramiyorum kesinlikle. Kendimi düzelttigim zaman daha çok rahatsız oluyorum, eğilince tekrar iyi hissediyorum

Ya bu bende de var. Dik duramiyorum kesinlikle. Kendimi düzelttigim zaman daha çok rahatsız oluyorum, eğilince tekrar iyi hissediyorum
Gecıktırmeyın bi Emar çektirin . ben havuza gidiyorum yıllardır, boyun emarı çekildikten sonra doktor kendı kendını bilmeden tedavi etmıssın yüzme ile omirilik dönme noktasına gelmıs dedi

Gecıktırmeyın bi Emar çektirin . ben havuza gidiyorum yıllardır, boyun emarı çekildikten sonra doktor kendı kendını bilmeden tedavi etmıssın yüzme ile omirilik dönme noktasına gelmıs dedi
Birkaç kişi boyun düzleşmesi yazmış sen de dahil. Hiç böyle bir şey gelmemişti aklıma, gideceğim doktora. Teşekkür ederim:)

Birkaç kişi boyun düzleşmesi yazmış sen de dahil. Hiç böyle bir şey gelmemişti aklıma, gideceğim doktora. Teşekkür ederim:)
Rica ederim valla benımde hiç aklıma gelmezdi taki birgun kalktım ayak baş parmağım yok sonra randevu aldım ama 5-6 gun falan parmağı hissetmedim iğne falan batırıyorduk his geldı mı die, eller falan kitleniyordu asla aklıma boyun gelmıyordu panik atağım yüzünden sanıyordum .

Kifoz olabilir. Bunun için önce ortopedi doktoruna görünün. Boyun fıtığı ya da düzleşmesi varsa da nöroloji değil beyin sinir cerrahisine muayene olmanız lazım.

fetüs şeklinde uyumaya başladım
Üzgün dönemlerinde insan böyle uyuyor. Çok çok acı şeyler yaşadığımız bir dönem, 2 yıl boyunca böyle uyudum. Zamanla acı dindikçe, normal uyumaya başladım. Hatta uzun süre sonra yüzüstü veya sırtüstü uyuyunca kendimi garip hissetmiştim. Umarım üzüntüleriniz son bulur ☘️

Back
X