Birden ne oldu?? Ne değişmiş olabilir?

Aklın yolu bir
Bende annesiyle öyle bir konuşmanın geçmediğine inanıyorum. Profil resmini sensiz bir resim yapabilmek için ayak yapmış
Çünkü dediği gibi aldatılma paranoyası yaşıyorsanız o resim kalktığı andan itibaren onu sıkıştıracak, hatta ilerleyen zaman kavgalarinda bunu kullanacaktiniz / ya da coook üzüldüğünü belli edecek, tekrar ikinizin resmini koymasını sağlayacaktıniz.
Adam 'annem kizdi' isimli saçma bir bahaneyle bütün bu problemleri ortadan kaldırıp rahatça resminizi kaldırmış .
Bence su an bir ilişkisi olmasa bile gözüne kestirdiği birileri var. 'duzeltebilirim' cümlesi bunu gösteriyor. Sizi hala yedekte tutmak istiyor.

Bana ayrılmak için yol yapıyor Ve bu konuda annesini bahane ediyor gibi geldi. Yani üzgünüm ama annesi dedi diye profil resmini bile kaldırıyorsa yarın neler neler yapar. Bence usulca gidin siz. Seven insan asla ayrılmaz ve dolduruşa gelmez. O yüzden beni bunalttın aman çok sıktın laflarıyla sizi üze üze terk etmeden siz ayrılın. Zira bu işin sonu yok

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak sana herşeyi açık açık söyleyeyim kardeşim . Yeni gittiği çevrede hoşuna giden birileri var muhtemelen de onunla flört ediyorlar vatsapta ekli falan . annesini de bi güzel bahane etmiş . peki şimdiye kadar niye annesinin sesi çıkmiyordu. Biraz uyanik ol .
+1000
Bence de yeni cevresinde flört ettigi insanlar var. Zaman ver onlarla olursa olut olmazsa sana geri dönerim gibi anladm ben

1,5 haftada eskisi gibi aramadı diye trip attınız kavga ettiniz annesi ile yaşadıklarını öğrendiniz...
Bence sakinleşin biraz

Annesinin oğluşu, paşası ,direktifleri uyguladı ,sana bir güzel ayar verdi ,çevrede güzel kızlar varsa da birine bağlı olmamak için ve seni mevcut olduğun cepte tutmak için ne gidiyor ne kalıyor .annesinin ciciloşkosu ogluşunu azat etme vaktin gelmiş ,girme aralarına ,mutlu olsunlar .
Bu arada sanırım sen de fazla sıkıyorsun. Erkekler dırdır sevmez derler ,halt yerler ,ben de hoc sevmem .kimse sevmez !

annesi birini bulmus olabilirmi yada annesini bahane ediyor olabilirmi belkide kadin hic bu laflari soylemedi ve sevgiliniz bir bahaneyle resminizi kaldirdi ve bu bahanenin sebebi bir bayan olabilirmi
hemen gider gitmez birini bulmuş olabilir mi ki? inanın bilmiyorum.

Annesini bahane edip gözden uzak olan gönülden de uzak olur felsefesini benimsemeye çalışıyor seninki !

Ama 2.şık da olabilir. Dır dır eden kadın sevilmez! Biraz sakin kalmayı dene. Sonuçta o da senden uzakta ve senin düşündüğün gibi ,belki sende birini bulursun kaygısı olurşuyordur.

Zor işler vesselam ,ama genç olmak candır :KK53::KK53::KK53:

annesiyle aran iyiyse arayıp x teyze benim için böyle düşünmene üzüldüm de bakalım kadın ne diyecek

Merhaba hepinize iyi akşamlar.

Bu kavga sonrasında sevgilim aşırı değişti. Azalan ilgisi bir tık daha bitti. Sonra profil fotoğrafını annesi dedi diye kaldırdı falan. Bir de üzerine bana dün gece "başımı ağrıtıyorsun, annem arkadaşlarım benimle ilgileniyor uzaktayım diye ama sen habire aldatılma korkusu yaşıyorsun, bu tavırların devam ederse bu ilişki biter" dedi. Dondum kaldım o an ağır geldi lafları nedense. gece gece bir laf etmek yerine yüzüne kapattım.
annesiyle ilişkisini bilemem de adam açık ve net aldatılma korkusu ile beni yıpratıyorsun demiş zaten.. bence sebep bu.. biraz üstüne düşme bakalım geri çek.. başkası falan varsa biteceği varsa zaten biter. sen dır dır yapsanda biter.

Benim de zamaninda sehirlerarasi uzun mesafeli iliskim olmustu. Gozden irak gonulden irak cumlesi cok dogru malesef. Zaten iliskinizdeki ufak surtusmeler onu bunaltmis bir de annesinin senin hakkindaki negatif dusuncekeri tuz biber olmus. Seviyorum seni demesi sucluluk duygusundan. Seven insan ara vermiyor arkadasim inan bana. Tam aksine konusarak, iletisim kurarak ve emek vererek tamir etmeye calisiyor. Icin aciyor belki ama inan sen benim zamaninda yaptigim gibi sakin arayip yalvarma. Daha da gozden dusuyorsun inan. Guclu ol ve zamana birak. Gelirse ne ala gelmezse de takma.
Seven insan ara vermez çok doğru tespit

Merhaba hepinize iyi akşamlar.

Benim derdim sevgilim. Kasım'a 1 yıl olacak bir ilişkimiz var. Ama şu ara çok problemliyiz. Hatta bitti bile diyebilirim. İlişkim varmış gibi hissetmiyorum uzun zamandır.

Sevgilim yeni işi dolayısıyla başka bir şehre taşındı. 1,5 hafta oldu daha. O ana kadar iyiydik güzeldik ama ne olduysa oraya gittiğinde oldu. Önce ilgisi azaldı, ben de haliyle trip attım atmadım diyemem ama sonra kabalaşmaya başladı. Erkek arkadaşına konuşur gibi konuşmalar falan...

Bütün bunların üzerine tuz biber eker gibi, geçenlerde annesi ile arasında kavga ettiğini öğrendim. Kavganın konusu da benmişim. Neymiş whatsapp profiline dahi benim fotoğrafımı koyuyormuş, ciddi bir şey yokmuş niye koyuyormuş? İşte seni oraya işini yap diye gönderdik o senin başını ağrıtıyor. Ağrıtmaya devam ederse onu ararım öyle söyle ona demiş. Yani beni arayavakmış güya... Ki kadınla aramız oğlu başka şehre gidene kadar çok iyiydi. Yani bayramda falan konuştuk en son öyle sıkı fıkı değildim ama böyle de değildik ir zaman.

Bu kavga sonrasında sevgilim aşırı değişti. Azalan ilgisi bir tık daha bitti. Sonra profil fotoğrafını annesi dedi diye kaldırdı falan. Bir de üzerine bana dün gece "başımı ağrıtıyorsun, annem arkadaşlarım benimle ilgileniyor uzaktayım diye ama sen habire aldatılma korkusu yaşıyorsun, bu tavırların devam ederse bu ilişki biter" dedi. Dondum kaldım o an ağır geldi lafları nedense. gece gece bir laf etmek yerine yüzüne kapattım.

Bugün de bana zaman ver seni seviyorum dedi.

Bu ilişki ne oluyor? Nereye gidiyor biri bana söyleyebilir mi? Zaten soran olursa bitti o iş diyorum daha fazla umut bağlamamak adına ama içim öyle demiyor gerçekten. :KK43:

baska bırı var kesin bence. onla olmazsa senle olur mantıgında yedekte tutuyor sızı. hıc konusmayın bıtsın boyle ılıskı olmaz

Back
X