- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Sen de onun gibi yap bi soğuk bi sicakKonusmaya devam ediyoruz normale dondu gibi hissettim bugun yine ayni

Nabza göre şerbet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de onun gibi yap bi soğuk bi sicakKonusmaya devam ediyoruz normale dondu gibi hissettim bugun yine ayni
Ben boyle huzurlu olamiyorum ki. UzuluyorumSen de onun gibi yap bi soğuk bi sicak
Nabza göre şerbet![]()
Canim ya az çok anlıyorum seniBen boyle huzurlu olamiyorum ki. Uzuluyorum
Ama sen genede kendini dizginle baglanmamaya çalış erkekler bu napacagi belli olmuyoBen boyle huzurlu olamiyorum ki. Uzuluyorum
Canim ya az çok anlıyorum seni
Böyle birisi benimde başıma gelmişti ama sonra anladim yürümeyeceğini tabi sizinki belli olmaz kendi adıma yorum yapiyorum
Bide burcu yengecti ne gidiyodu ne geliyodu
Ben gidincede yapisiyodu
Zaten içimden dedim kesin yengectir diye.O da yengec. Ama onda ben kacarsam kovaliycak bi tip yok. Ben de kovalamiyorum gerci
Zaten içimden dedim kesin yengectir diye.![]()
![]()
![]()
Böyle giderse daha çok üzülürsun yengecler çünkü çok dengesizlerDaha 1 aydir tanidigim biri icin cok uzuluyorum. Napicam ben
Acaba bi sey mi dedim de sogudu diye dusunuyorum. Baglanmisim bileDaha fazla zaman vermeye değmez. En azından çok çok yolun başı..Baglanmadan uzaklaş..Zaten gerçekten istiyorsa seviyorsa gelir. Sessizlik iyidir..
Noldu? Hala ayni soguk mu davraniyor? Valla o sana nasilsa Sen de aynen oyle ol.Kizlar durum hala ayni. Bu ilk defa gelmiyo basima. Hata bende mi
Noldu? Hala ayni soguk mu davraniyor? Valla o sana nasilsa Sen de aynen oyle ol.