birden sogudu

Başkasıyla gorusuyordur belki.[/QUOTE
Birilerinden bir şeyler duymuş olabilir mi? Ortak arkadaşlarınız var mı? Ya da aynı anda başka birleriyle konuşuyor olabilir mi? İlgisi başka birine kaymış olabilir mi? Birdenbire değişmesi çok garip ama en doğrusu sizin sormanız. Sanki tavırların değişti, bir şey mi oldu? diye sorabilirsiniz. Açıkçası hiçbir şey demeden nasıl davranıyorsa öyle davranmanız daha iyi olur peşine düşüyormuş gibi düşünmemesi açısından fakat siz etkilendiğinizi söylüyorsunuz, sorup öğrenmeye çalışabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ortak bi tanidigmiz var ama zaten bizi o tanistirdi. Guvenilir birisi aslinda ama bilmiyorum belki baska birinden hoslandi. Eger oyleyse de soylesin ben sormak istemiyorum

niye hala ustune dusuyorsun ki
erkeklerin de bu huyuna gıcıgım ha acıklama yapmadan biranda kafalarında bitirirler sonra kadının peşinden koşmasını keyifle seyrederler
ben olsam asla arayıpsormam
kaderinizse zaten doner gelir rahat olun biraz ya
Ustune dusmuyorum arayip sormuyorum ondaki degisime uzuluyorum sadece

Ben olsam beklemem .

Onu bekle bunu bekle , o niye tripli bu niye soğuk ? dur bakayım altından ne çıkacak ?

Aman şimdi ben ararsam üzerine düşmüş olurum ....

Oyy ömür böyle geçmez .

Hoşlandın mı ? Adamı beğeniyor musun ?

Geçen bir ay iyi miydi ?

24 saat soğuk diye ... hemen bir dur bende yazmayayım falan ... gereksiz .

Hayat kısa . Canını sıkan bir şey yok di mi dersin ? yok der var ver .. artık cevaba göre bugün şunu yapalım diye ortaya bir plan atarsın ( pazar günü oturmayın evde:)) )

Ha yok adam cidden bilerek mesafe koyuyorsa da , eyvallah yolu açık olsun
.

Merhaba hanimlar
Bundan yaklasik 1 ay once birisiyle tanistim. Bugune kadar cok guzeldi her sey fakat bugun birdenbire degisti. Cok samimi konusan adam birden buz gibi oldu. Aramizda hic bi problem yok.
Mesaj atiyorum gecistirici cevaplar veriyo napiyosun diyorum cevap veriyo ama sen napiyosun demiyo.
Cok kisa bi sure ama etkilenmistim ondan. Uzuluyorum bu duruma. Napmam gerek kizlar bi akil verin

Baskasini bulmustur.

Bence sende oyle yap.

Ne ara ne sor.. oylece bitsin...

Oncelikle konu sahibi ben degilim ki barisayim.
Ben bilincli olarak yazdiginizi dusunuyorum cool gorunme cabasi. Yada gerginsiniz ve o yuzden herkese nefret kusuyosunuz
Nacizane...
Bence sen bu dedektiflik isini biraz daha genislet geçmiş yazilarimada bak son 3 le karar verme tatlım...

Büyük ihtimalle hayatına başka biri girdi 1 yıl içerisinde.

Merhaba hanimlar
Bundan yaklasik 1 ay once birisiyle tanistim. Bugune kadar cok guzeldi her sey fakat bugun birdenbire degisti. Cok samimi konusan adam birden buz gibi oldu. Aramizda hic bi problem yok.
Mesaj atiyorum gecistirici cevaplar veriyo napiyosun diyorum cevap veriyo ama sen napiyosun demiyo.
Cok kisa bi sure ama etkilenmistim ondan. Uzuluyorum bu duruma. Napmam gerek kizlar bi akil verin
birşey yazma bakalım napıcak

Ondan sonra kendisi yazdi normale dondu diye dusundum. Ama sonra tekrar ayni. Bazen kuruntu yapmisim diyorum sonra gercekten sogudugunu hissediyorum. Bitmesini istemiyorum bu kadar kisa bi zamanda biraz fazla baglandim sanirim
ya şöyle yap o yazınca gec cevap ver sende soguk ol bakalım ne yapıcak? baska bırı olsa sana hıc yazmazdı.okur yazmazdı hıc bulusmak ıstıyor mu pekı?

Ay kaç yaşında bu çocuk?
Ergen gibi hareketler.

Back
X