• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birdenbire değişen insanlar

ama bu işler adım adım ilerler. karşıdaki hemen size her detayı vermek istemeyebilir. yakın arkadaş bile olsak bazen bazı detayları anlatmak istemeyebiliriz.
insanlar bazen bazı bilgileri sadece kendilerinde tutmak da isteyebilirler.
bu samimiyetsizlik değil ki.
Ama başkalarına anlatıyordu demekki bana anlatmak istememis olabilir.

Ben ona hiç öyle yapmadim fikrimi kırmadan söyledim.Tuhaf biriydi zaten herseyini eksik anlatirdi.Buna rağmen yardımcı oluyordum.Son zamanlarda cok fazla erkek arkadaş yapmaya baslamisti.En uzunu 3 ay sürüyordu.Ve hep terkediyorlardi.Ozel hayatı herkesin kendine tabi yargilamiyorum.

yok şunu demek istedim, konuyla ilgili fikri sizi mutlu etmeyecek bir şey olabilir. sonuçta en nazik kelimeler de seçilse bazı fikirler hoşumuza gitmez, inciniriz.

Ama başkalarına anlatıyordu demekki bana anlatmak istememis olabilir.

belki o kişilerle samimiyeti fazladır. yani ne biliyim bir sürü değişken var.
belki size anlatırken önemini kaybetti o detaylar.
başkalarına anlattığını nasıl öğrendiniz ? paylaştığı kişiler dedikodu yapıyor bu durumda

yok şunu demek istedim, konuyla ilgili fikri sizi mutlu etmeyecek bir şey olabilir. sonuçta en nazik kelimeler de seçilse bazı fikirler hoşumuza gitmez, inciniriz.
Bikaç mesajdan biz bile ne kadar alıngan ve yanlış anlamaya müsait biri olduğunu anladık. Arkadaşı da böyle olduğunu bildiği için o an yorum yapmak istememiş olabilir.

Bikaç mesajdan biz bile ne kadar alıngan ve yanlış anlamaya müsait biri olduğunu anladık. Arkadaşı da böyle olduğunu bildiği için o an yorum yapmak istememiş olabilir.

bu da ihtimal. yada dediği gibi ilgi beklediği özel bir dönemde olduğu için konuyu bu kadar ağır gelmiş olabilir.

belki o kişilerle samimiyeti fazladır. yani ne biliyim bir sürü değişken var.
belki size anlatırken önemini kaybetti o detaylar.
başkalarına anlattığını nasıl öğrendiniz ? paylaştığı kişiler dedikodu yapıyor bu durumda
Biz grup olarak yemeğe gitmiştik eski çalıştığı yerde bir çocukla sevgili olup ayrılmış.Baya da uzun sürmüş.Konusurken agzindan kacirdi aa tabi sana söylememiştim dedi.Aslinda unutmustu bana söylemediğini.Normalde özel hayatimizla ilgili paylasirdik herşeyi bunu söylememiş.O zaman çok üstünde durmadım ama sonradan şüphelendim belkide sakladığı çok şey vardı.

Biz grup olarak yemeğe gitmiştik eski çalıştığı yerde bir çocukla sevgili olup ayrılmış.Baya da uzun sürmüş.Konusurken agzindan kacirdi aa tabi sana söylememiştim dedi.Aslinda unutmustu bana söylemediğini.Normalde özel hayatimizla ilgili paylasirdik herşeyi bunu söylememiş.O zaman çok üstünde durmadım ama sonradan şüphelendim belkide sakladığı çok şey vardı.

çok art niyetli bir tutum gibi değil. sizin arkadaşlığınızdan önce olan bir ilişki sanırım.

Arkadas konusunda benim de hiz yüzüm gülmedi ki ,insanlari kirmakdan korkarim ,sirf yalniz kalmamak icin katlandigim arkadaslarimdan öyle kaziklar yedim ki hayatimi ters cevirdiler resmen,hicbir zaman kendim gibi bir arkadas bulamadim ,ben mukemmelim diye demiyorum biri bana bi iyilik yaptiysa karsiligini mutlaka yaparim ,kirmayi sevmem ,sorun anlatmam daha cok dinlerim ,vermeyi ,yararli olmayi severim ,ama insanlar bunu kullandi hep genelde,simdi cok takmiyorum ,arkadasim olursa olur olmazsa olmaz ,ister konussunlar ister konusmasinlar, yani arkadasim ben seni anlayorum ,insanlar işlerine yarayan insanlarla konusur ,kafalarina göre hal hatir bilmiyor kimse ,sende cok ince dusunme bence ,kim sana nasil davraniyosa sende öyle davran ,sımdi dost bulmak da zor halden anlayan insan da

Arkadas konusunda benim de hiz yüzüm gülmedi ki ,insanlari kirmakdan korkarim ,sirf yalniz kalmamak icin katlandigim arkadaslarimdan öyle kaziklar yedim ki hayatimi ters cevirdiler resmen,hicbir zaman kendim gibi bir arkadas bulamadim ,ben mukemmelim diye demiyorum biri bana bi iyilik yaptiysa karsiligini mutlaka yaparim ,kirmayi sevmem ,sorun anlatmam daha cok dinlerim ,vermeyi ,yararli olmayi severim ,ama insanlar bunu kullandi hep genelde,simdi cok takmiyorum ,arkadasim olursa olur olmazsa olmaz ,ister konussunlar ister konusmasinlar, yani arkadasim ben seni anlayorum ,insanlar işlerine yarayan insanlarla konusur ,kafalarina göre hal hatir bilmiyor kimse ,sende cok ince dusunme bence ,kim sana nasil davraniyosa sende öyle davran ,sımdi dost bulmak da zor halden anlayan insan da
Cok haklısınız yaşadığımız şeyler birebir aynı.Cok sıcakkanlı olunca böyle oluyor demekki diyorum.Bende bıraktım artık hiç kimseyle samimi olmak için uğraşmıyorum.İsteyen gelir zorla konuşamam.Bi soğukluk samimiyetsizlik olunca yapamıyorum.

hmm ya o dönem o çocuklayken kimse yok gibi davranmışsa kötü
ama belki o zaman muhabbetiniz ileri seviyede değildi ve o nedenle söylemedi
onu siz kestirirsiniz en iyi
Belki de benim tasvip etmiyecegim bir iliskiydi sonradan anlatinca çocuğun amacı baskaymis evlenmek değilmiş niyeti falan yani değerlerimiz de biraz farklıydı gibi

Belki de benim tasvip etmiyecegim bir iliskiydi sonradan anlatinca çocuğun amacı baskaymis evlenmek değilmiş niyeti falan yani değerlerimiz de biraz farklıydı gibi

haa anladım şimdi tamam.
eleştirir yada olumsuz yorum yaparsınız diye çekinmiş olabilir o zaman.
yani kimse bire bir aynı olamaz tabi ama değer yargılarınız farklı olduğu halde arkadaşlık ettiyseniz en azından empati kurup saygı duyacağınızı hissetmesi lazım

haa anladım şimdi tamam.
eleştirir yada olumsuz yorum yaparsınız diye çekinmiş olabilir o zaman.
yani kimse bire bir aynı olamaz tabi ama değer yargılarınız farklı olduğu halde arkadaşlık ettiyseniz en azından empati kurup saygı duyacağınızı hissetmesi lazım
Saygı duyacağımı biliyordu ama ne düşündü bilemiyorum bende sakladığı başka şeyler de mi var diye düşünüyorum.iliski tarzı biraz değişik iliskilerini farklı raddelere getirebiliyor.Eski erkek arkadaşından şiddet gördü hep yanında oldum.Neyse herkesin canı sağolsun.

Saygı duyacağımı biliyordu ama ne düşündü bilemiyorum bende sakladığı başka şeyler de mi var diye düşünüyorum.iliski tarzı biraz değişik iliskilerini farklı raddelere getirebiliyor.Eski erkek arkadaşından şiddet gördü hep yanında oldum.Neyse herkesin canı sağolsun.

tabi konuşmalarınızın detaylarını vs bilmiyoruz. siz de haklısınız. insan samimi olduğu biri birşeyler gizlese üzülür. hak vermedim diyemem. belki nasılsa onaylamayacak boşuna anlatmayayım dedi, belki bir önceki ilişkisinde eleştireldiniz çok gene aynısı olmasın dedi, belki o adama değer vermiyor sadece cinsellik yaşıyordu anlatmaya değer biri değil diye lafını etmedi. ihtimal çok.
amaa ilişkiye bakış açısı çok temel bir konu. orada farklılık varsa başka konularda anlaşamamak olası.

Back
X