• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birdenbire yok olan erkeklerin yok olma nedenleri

Geçenlerde bir tanıdık vasıtasıyla tanıştım biriyle. Ertesi günü buluştuk, eve geldikten sonra mesajlar atıyor: Çok tatlısın seni mutlaka öpeceğim, seni öpsem kızar mısın? (bunun belli bir zaman geçtikten sonra olacağını söyledikten sonra): Dayanamayıp öpersem kızar mısın? (Cevap: dayanacaksın:) ) Arkadaşımın evine gider miyiz bir gün? Hem daha rahat ederiz. (ben bilmiyorum ya bunun arkasından başka isteklerin geleceğini, buldum kezbanın tekini demiştir eminim) Cevap: Bu tür şeyler ters geliyor bana, özellikle ilişkinin ilk zamanlarında. Bir buçuk saat sonrasında gelen mesaj ise şöyle: Ben yapamayacağımı anladım. Sen taptaze bir çiçeksin, ben hayattan bir beklentisi kalmamış solmuş bir adam. SEni üzmek istemem, yaralarımı tekrar açmak istemem...falan filan. Benim cevabım ise şöyle oldu: Bunun üzerine bir şey söylemeye gerek yok zaten. Hoşçakal...:9:

hahahahhahah çok komik yaaa muhabbete bak :))

azcık ayıp olcak ama geçenlerde bir erkek kankam şöyle demişti (ki bu kankam bildiğin çapkındır,şeytan tüyü vardır.birinden hoşlandı mı ne yapar eder tavlar):Yahu biz erkekler basit varlıklarızdır, siz kızlar işi bilmiyorsunuz bir şey yaşamayacak bile olsanız yaşayacakmış gibi yapın ki debelenip duralım yoksa bir şey olmayacağını anlarsak çeker gideriz:))o nedenlee mış gibi yapın ve istemediğinizi belli etmeyin kapıları kapamayın demişti:))))

bikaç kişiyi aynı anda idare ediyolar heralde böyleleri...arı gibi bi gün o çiçeğe konuyo sıkılınca hoop başkasına aklıma ilk bu geldi valla:126:

bu tarz adamlara halk arasında kaypak denir:1:
ne istediğini bilmeyen daha karakteri oturmamış erkekler bunlar.
insanın özgüvenini bile zedeler acep bende ne vardı da bu herif böyle davrandı diye.
en uzak durulası erkek çeşidi.
gördüğünüz anda arkanızı donüp kaçın.

bu tarz adamlara halk arasında kaypak denir:1:
ne istediğini bilmeyen daha karakteri oturmamış erkekler bunlar.
insanın özgüvenini bile zedeler acep bende ne vardı da bu herif böyle davrandı diye.
en uzak durulası erkek çeşidi.
gördüğünüz anda arkanızı donüp kaçın.
ben böyle bir durumla karşılaşığımda hep şunu düşünürüm: ya bu adam böyle diyip kabul edeceğim ve o kafasına göre takılacak ya da muhatap olmayacağım ve ben açıkçası uzak durmayı tercih ederim..ve o kişi bir daha ne yaparsa yapsın ne telini açar,ne mesajına cevap verir ne de ararım..hatta görsem selam vermem yok sayarım.çünkü yaptığını saygısızlık kabul ederim ama çevremde çok gördüğüm bir şey var:benzer nedenle erkek gidiyor aylar sonra dönüyor ilşkiye devam ediyorlar bir şey olmamış gibi sonra bi bakıyorsun evleniyorlar..nasılll yaaa diyorum içimden..bu adama nasıl güvenirsiinnn?bunu yapan biri ilerde de aynısını yapabilir,çocuğu olur amaaan diyip haber vermeden çekip gidebilir..ben mi fazla irdeliyorum anlamadım gitti..bir de bakıyorsunuz o insanlar yıllar geçiyor çok mutlular..nasıl oluyor yaa..:50:

Bende bu konudan bayaa dertliyim. Bir ara acaba bende mi sorun var diye de düşünmedim değil :)

Sanırım ego tatmini ve anlık zevkler için birden heyecan yapıp üzerimize düşüyorlar, sonrada kendilerine iş çıkmayınca da yok oluyorlar.

Tabi bütün bunlar varsayım. Keşke gerçek nedenini bilebilsek:5:

Ama ne olursa olsun takmadan devam etmek lazım, çünkü hayat kısacık bir macera bazen küçük taşlar ayağımıza takılsada:42:

istekleri degil hevesleri olan erkekler.. is ciddiye binince veya hevesini alinca hemen arazi. Allah korusun oyle tiplerdennn

bu tarz erkekler Allah ından bulsun pis kopekler bıde bunlara prim verenler gene bız saf kızlarız.ömür boyu mutlu olamazlar ınsallah!!!!!!!:47::47::47::47::47::47::47:

azcık ayıp olcak ama geçenlerde bir erkek kankam şöyle demişti (ki bu kankam bildiğin çapkındır,şeytan tüyü vardır.birinden hoşlandı mı ne yapar eder tavlar):Yahu biz erkekler basit varlıklarızdır, siz kızlar işi bilmiyorsunuz bir şey yaşamayacak bile olsanız yaşayacakmış gibi yapın ki debelenip duralım yoksa bir şey olmayacağını anlarsak çeker gideriz:))o nedenlee mış gibi yapın ve istemediğinizi belli etmeyin kapıları kapamayın demişti:))))

o zamanda kötü gözle bakarlar.

böyle saçma birşey yok. yaşayacakmış gibi yapın ki debelenip duralım yoksa bir şey olmayacağını anlarsak çeker gideriz ne demek ?
onu söyleyen erkek uçkurunda yaşıyor olmalı aşkı sevgiyi :34:
henüz anlayamamış o şahsiyet , ilişkinin uçkurda olmadığını
gerçekten basit bir varlıkmış çapkın diye belirttiğin kankan :34:

Son düzenleme:
benimde başımda var bi tane bundan... amaaan hiç umrumda değil valla... aşık değilim ona... kendi peşimden koştu o kadar.... yüz vermeyince gitti sanırım:12:

benimde başıma geldi tanıştık ettik buluştuk . sonra ortadan kaybıoldu . görüşmemizde iyi geçmişti biraz daha otur diye yalvarmıştı ama aramadı bile sonra . ilginç işte erkekler . çoğunun amacı cinsellik olduğu için bunu alamayacakları kızlarla uğraşmak istemiyorlar sanırım ... boşverin gitsin ..

Aşktan farklı beklentileri olan, umduğunu bulamayınca da başka kurban aramak üzere kaybolan karaktersiz erkekler..

Back
X