• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bire bin katan kayınvalidem bıktım artık

Kızlar size bir önceki konumdada kayınvalidem ve görümcemle sorunum olduğunu söylemiştim bir zamanlar beraber yaşıyorduk şimdi ayrıyız kiradayız şimdilerde bazen bizde oturmaya geliyorlar torunlarını görüyorlar o kadar çay içiyorlar gidiyorlar benim eşimde kavgaya hiç dayanamaz 35 yaşında kendisi ama hiç dayanamıyor fenalaşıyor kayınvalidemler geldi içeri girdiler girer girmez oturdu falan sohbet ediyorduk bir konu açıldı bana “oğlumun bizden ayrılmasına sen sebep oldun dedi bende hayır biz beraber çıkmaya karar verdik dedim bi başladık kavgaya kayınvalidem bir şey söylüyor ben bir şey aniden eşim fenalaştı kayınvalidem bana oğlumu öldüreceksin dedi bende asıl sen öldüreceksin bizi rahat bırakın dedim baya bi kavga oldu bende çok sinirlenip evden kovdum bir daha benim evime gelmeyin dedim eşimi hastaneye götürdüm iğne yaptılar bıktım yani sürekli kavga içerisinde olan benim eşim beni hep korur ama asla kavga edemiyor hemen fenalaşıyor ben acıyıp onun yerine kavga ediyorum neyse kayınvalidem gitmiş herkese gelin bizi kolumuzdan kovmuş demiş bildiğiniz iftirada atmış bıktım artık gerçekten ne biçim bir kadın bu illa bizi huzursuz yapacak eşime söyledim artık istersen sen onlarda git benim evime giremezler dedim çok sinirlendim gerçekten herkesle ben savaşıyorum resmen bu kadınla napıcam bilmiyorum ailemde asla beni desteklemeyen insanlardır anneme söyledim işte kovmuşsun ayıp etmişsin dedi bıktım gerçekten herşeyle kendim savaşıyorum resmen
Eşiniz nerenin prensesi 35 yaşına gelmiş adam eğer ailesine karşı arada denge kuramayip bayılıyor evinize almayın siz kendinizi bildikten sonra isterse 9 köy konuşsun

Eşiniz nerenin prensesi 35 yaşına gelmiş adam eğer ailesine karşı arada denge kuramayip bayılıyor evinize almayın siz kendinizi bildikten sonra isterse 9 köy konuşsun
Almıycam artık zaten de işte hep ben kötü oluyorum yoruldum artık kendimi korumaya çalıştıkça kayınvalidemde sürekli bizi ayırmak istiyor zaten başka bir açıklaması olamax

Almıycam artık zaten de işte hep ben kötü oluyorum yoruldum artık kendimi korumaya çalıştıkça kayınvalidemde sürekli bizi ayırmak istiyor zaten başka bir açıklaması olamax
Niye ayırsın??? Zırt pırt bayılan ,karısını savunacak iki kelime edemeyen oğlunu anca siz çekersiniz.El ne yapsın onun aşırı duygusal hassas oğlunu....

Kızlar size bir önceki konumdada kayınvalidem ve görümcemle sorunum olduğunu söylemiştim bir zamanlar beraber yaşıyorduk şimdi ayrıyız kiradayız şimdilerde bazen bizde oturmaya geliyorlar torunlarını görüyorlar o kadar çay içiyorlar gidiyorlar benim eşimde kavgaya hiç dayanamaz 35 yaşında kendisi ama hiç dayanamıyor fenalaşıyor kayınvalidemler geldi içeri girdiler girer girmez oturdu falan sohbet ediyorduk bir konu açıldı bana “oğlumun bizden ayrılmasına sen sebep oldun dedi bende hayır biz beraber çıkmaya karar verdik dedim bi başladık kavgaya kayınvalidem bir şey söylüyor ben bir şey aniden eşim fenalaştı kayınvalidem bana oğlumu öldüreceksin dedi bende asıl sen öldüreceksin bizi rahat bırakın dedim baya bi kavga oldu bende çok sinirlenip evden kovdum bir daha benim evime gelmeyin dedim eşimi hastaneye götürdüm iğne yaptılar bıktım yani sürekli kavga içerisinde olan benim eşim beni hep korur ama asla kavga edemiyor hemen fenalaşıyor ben acıyıp onun yerine kavga ediyorum neyse kayınvalidem gitmiş herkese gelin bizi kolumuzdan kovmuş demiş bildiğiniz iftirada atmış bıktım artık gerçekten ne biçim bir kadın bu illa bizi huzursuz yapacak eşime söyledim artık istersen sen onlarda git benim evime giremezler dedim çok sinirlendim gerçekten herkesle ben savaşıyorum resmen bu kadınla napıcam bilmiyorum ailemde asla beni desteklemeyen insanlardır anneme söyledim işte kovmuşsun ayıp etmişsin dedi bıktım gerçekten herşeyle kendim savaşıyorum resmen
Ayy ben olsam kapıya atmışsn kovmuşsun diyenlere inat he öyle bi tutup fırlattım ki yaprak gibi sallandılar der dalga geçerdim ALLAH yardımcınız olsun zor vallahi yılanlarla çiyanlarla uğraşmak. Ama eşiniz de sorunlu bu konu da bi yardımmı alsa bayılması pskolojik mi yoksa bedensel bisey mi yani kavga esnasında o müdahale edebilse belki de bu kadar cesaretlenemezlerdi.

Benim babaannem de böyle bayılırdı eskiden dedemle babam çok kavga ederdi. Sesler yükselince babaannem yere atardı kendini. Tansiyon aleti ilaçlar falan çıkardı derken kavga biterdi ☺️
Olay büyümesin yada bana sıçramasın diyedir.. bizde de böyle bi akraba vardı kapı komşumuz olduğu için ve kavgaları bahçede olduğu için şahit olurduk.. kadın ayakta bayılırdı küçüktük o zmn , o kadar tuhafımıza giderdi ki sonra gelsin kolonyalar bide ayılırken bağıra bağıra ayılırdı😂 töbe töbe rahmet istedi demek Allah rahmet eylesin.

Esiniz neden fenalasiyor, ne ignesi vurduruyorsunuz? Acaba bu kismi mi dert etseniz biraz?

Eşiniz balık burcu mu. Ne bu rollenmeler anlamadım annesine 2 cevap veremiyor mu.
Balik burcuyum, bu cumleyi hakaret sayarim 🤣🤣🤣 bir tek gun bu sekilde sekilden sekile girmisligim yoktur.

Balik burclarina hassas aglak damgasi vurulmasin artik.😑😑

Olay büyümesin yada bana sıçramasın diyedir.. bizde de böyle bi akraba vardı kapı komşumuz olduğu için ve kavgaları bahçede olduğu için şahit olurduk.. kadın ayakta bayılırdı küçüktük o zmn , o kadar tuhafımıza giderdi ki sonra gelsin kolonyalar bide ayılırken bağıra bağıra ayılırdı😂 töbe töbe rahmet istedi demek Allah rahmet eylesin.
Benim de babam ve dedemin kavgaları çok pisti. Bütün mahalle ayağa kalkardı. Babanem sussunlar diye böyle bir çözüm bulmuştu. Anneme söylemiş zaten zamanında ilk bayılmasında panik olmasın diye. Annem sakince tedaviye başlıyordu. Tansiyonu annem ölçerdi eski makinelerden vardı pompalı. Hiii 20 olmuş tansiyonu diye bir yalan. Nasılsa kimse anlamıyor.Sarımsak getirirdi bir tane gripin içerdi. Başına tülbent bağlardı. Ey gidi bizimki de rahmet istedi heralde 🥰🥰

Benim de babam ve dedemin kavgaları çok pisti. Bütün mahalle ayağa kalkardı. Babanem sussunlar diye böyle bir çözüm bulmuştu. Anneme söylemiş zaten zamanında ilk bayılmasında panik olmasın diye. Annem sakince tedaviye başlıyordu. Tansiyonu annem ölçerdi eski makinelerden vardı pompalı. Hiii 20 olmuş tansiyonu diye bir yalan. Nasılsa kimse anlamıyor.Sarımsak getirirdi bir tane gripin içerdi. Başına tülbent bağlardı. Ey gidi bizimki de rahmet istedi heralde 🥰🥰
Bütün ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin yaparlardı öyle şeyler😅

Gelin kaynana kavgasında fenalaşan erkek çok komik ya.Saygı duymam böyle adama.Kimseye gücü yetmiyor ,bayılıyor mu?

Balik burcuyum, bu cumleyi hakaret sayarim 🤣🤣🤣 bir tek gun bu sekilde sekilden sekile girmisligim yoktur.

Balik burclarina hassas aglak damgasi vurulmasin artik.😑😑

Vallahi ya narin, hassas filan değiliz gerekirse bir köpekbalığı,pirana olmasını iyi biliriz 🤭

Konu sahibi kocanız yolu bulmuş arada kalmamak için ayılıp, bayılıyor. İki kadınla uğraşmak mı aradan sıyrılıp kaçmak mı tabiki erkeklerin en iyi yaptığı şeyi yapıp kaçıyor 🤣🤣 Yada şeker hastası onu bir gösterin.

Kaynananın lafını getirene az söylemiş yaka paça savurdum bir daha gelmesinler bu sefer komalık ederim de kurtul.

98liler kaç yaşında ya kaynana vs var

Benim babaannem de böyle bayılırdı eskiden dedemle babam çok kavga ederdi. Sesler yükselince babaannem yere atardı kendini. Tansiyon aleti ilaçlar falan çıkardı derken kavga biterdi ☺️
Hahaha numara işte kocası da numaracı demek ki iyi
Taktik 😂

Ay adam da iyi numaracı he anasına da laf söylemesin diye ayılıp bayılıyor utanmadan kazık kadar adam 😂 sen de verdığin kararın arkasında dur evet kovmuşsun laf getirene de evet kovdum ne var canımı sıkan yine kovarım de geç.

Bilmiyorum canım eşim kavgalarda donuyor resmen e o cevap vermeyinfe ben mecbur cevap veriyorum kötü gelin ben oluyorum sonra eşim geneldede hakkını savunmasını bilmeyen biri
tek ailesine karşı mı öyle herkese karşı mı?
eğer herkese karşı öyleyse destek alması şart

Annesine nasil diyemez ben evlendim bir zahmet yuvamiz ayrıldı yeni yuva kurdum diye nasil sen elinden almis oluyorsun
Bu kvdelerin gelinlerini kumaları sanmasi...

kayınvalidemler geldi içeri girdiler girer girmez oturdu falan sohbet ediyorduk bir konu açıldı bana “oğlumun bizden ayrılmasına sen sebep oldun dedi bende hayır biz beraber çıkmaya karar verdik dedim bi başladık kavgaya kayınvalidem bir şey söylüyor ben bir şey aniden eşim fenalaştı

Eşim cevap veremeyen biri herkesle öyle asla kavga edemez ben kendimi koruyuncada kötü gelin ilan ediliyorum benim huyumda bu kendini koruyamayan herkes için ben atlayıp kavga ediyorum anneme biri bir şey dese ben kavga ederim tüm sevdiklerime öyle
Bir hastalığı varsa eşinize geçmiş olsun 🙏 ama kayınvalideniz size “oğlumun bizden ayrılmasına sen sebep oldun” dediğinde henüz ortada kavga mavga yokmuş, eşiniz “Anne biz böyle karar verdik böyle yaptık” bile dese kayınvalideniz susardı kavga da çıkmazdı, şu kadarcık lafı bile söyleyemeyip iş kavgaya dönünce fenalaşıp hastanelik oluyorsa, eşinizin de müdahil olması gereken haksızlıklara uğradığınızda tek başına kalmak bir süre sonra sizi yoracak.

ailemde asla beni desteklemeyen insanlardır anneme söyledim işte kovmuşsun ayıp etmişsin dedi bıktım gerçekten herşeyle kendim savaşıyorum resmen

anneme biri bir şey dese ben kavga ederim tüm sevdiklerime öyle

Kendiniz yazmışsınız anneniz için dahi siz savunmaya geçiyormuşsunuz ama savunduğunuz anneniz kayınvalidenizi kovduğunuzu ayıp ettiğinizi söylüyor, siz herkesi savunursunuz savunduklarınız kavga ettiklerinizle iyi olur kötü olan da hep siz olursunuz, o yüzden kimsenin hakkını savunmayın bırakın herkes kendi hakkını kendisi savunsun savunamıyorsa da kendi bilir, siz sadece size haksızlık olunca savunun.

Kayınvalideniz de kime nasıl anlatıyorsa anlatsın, aranızda böyle bir tartışma olmasaydı da bire bin katarak anlatacaktı.

Yani kayınvalidenizden ziyade eşinizin devamlı Feriha gibi bayılması tuhaf geldi bana. Biz böyle karar verdik bile diyemiyorsa nasıl yürüyor bu gemi çok merak ettim. Bence eşiniz tedavi olmalı

Back
X