- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi 98libayannN
Kızlar size bir önceki konumdada kayınvalidem ve görümcemle sorunum olduğunu söylemiştim bir zamanlar beraber yaşıyorduk şimdi ayrıyız kiradayız şimdilerde bazen bizde oturmaya geliyorlar torunlarını görüyorlar o kadar çay içiyorlar gidiyorlar benim eşimde kavgaya hiç dayanamaz 35 yaşında kendisi ama hiç dayanamıyor fenalaşıyor kayınvalidemler geldi içeri girdiler girer girmez oturdu falan sohbet ediyorduk bir konu açıldı bana “oğlumun bizden ayrılmasına sen sebep oldun dedi bende hayır biz beraber çıkmaya karar verdik dedim bi başladık kavgaya kayınvalidem bir şey söylüyor ben bir şey aniden eşim fenalaştı kayınvalidem bana oğlumu öldüreceksin dedi bende asıl sen öldüreceksin bizi rahat bırakın dedim baya bi kavga oldu bende çok sinirlenip evden kovdum bir daha benim evime gelmeyin dedim eşimi hastaneye götürdüm iğne yaptılar bıktım yani sürekli kavga içerisinde olan benim eşim beni hep korur ama asla kavga edemiyor hemen fenalaşıyor ben acıyıp onun yerine kavga ediyorum neyse kayınvalidem gitmiş herkese gelin bizi kolumuzdan kovmuş demiş bildiğiniz iftirada atmış bıktım artık gerçekten ne biçim bir kadın bu illa bizi huzursuz yapacak eşime söyledim artık istersen sen onlarda git benim evime giremezler dedim çok sinirlendim gerçekten herkesle ben savaşıyorum resmen bu kadınla napıcam bilmiyorum ailemde asla beni desteklemeyen insanlardır anneme söyledim işte kovmuşsun ayıp etmişsin dedi bıktım gerçekten herşeyle kendim savaşıyorum resmen