Ben anladım seni arkadasım. Ama karamsar olma. cok bi pofff lamıssın yazında. öle hissettim. sanırım hayalkırıklıgı yuklendin.
ben birşeyi ne kadar önemsersem o kadar zorlasıyor ona ulaşmam. buda önemsediğimiz seyde daha fazla detaya dikkat etmemizden kaynaklanıyor.
mesela bi ilişki düşün.ciddi değilsin.takılırsın.eglenirsin,güler, gezer, tozarsın. relakstır hayat. az önemsediğin için o sorunsuz olarak hep yakınlarındadır. uzaklassa bile uzaklastıgını farketmezsin.
bide tam anlamıyla tutkuyla baglandıgın bi ilşki düşün. gezersin,tozarsın,eglenirsin,ayrılırken kalbin acır. eve gidersin nerde şimdi ne yapıyor?kiminle? geleceğimiz ne olacak?beni benim onu sevdğim kadar seviyormu?ailesiyle uyusacazmı?......... bu liste uzaaaaaaarrr gider. ta kiiii kirli camasırlarıı nereye bırakıyor?? kim kimin ayagna bascak ilk? aldatırmı?? bebegin adı ne olsun ?? lara kadar.
bu detaylarla herşeyin tadını kacıran biziz.anın güzelliğini yasamaktansa bu bintürlü soru ile karamsarlıklara,varsayımlarla korkulara kapılıyoruz.
cok anane gibi bi yazı yazdım ama bana göre budur.
önemsediğin seyin senin istemene göre gelip yada gittiği yoktur. biz daha fazla farkında oluruz gelişinin yada gidişinin hepsi bu.
Dua etmek,iyi niyetlerle düşünmek.kalbi hiç karartmadan umutla beklemek en güzelidir. o şey olmassa bile senin kalbin tertemiz olur. o anda anlarız nasip kelimesinin önemini ve içeriğini.
Aşk basittir; Oluyosa nasiptir..olmuyosa; Has**tirrrr...
bunu sadece aska değil herbişeye uyarla.kalp agrın azalacaktır. ben öyle yapıyorum