- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
Yapılacak işlemlerin gerekliliği ile ilgili ben en son gittiğimde doktora sormuştum, böbrek tomografisine gerek varmı diye; ama doktor egosu şişti hemen tabi-siz 6 yıl tıp okuyun sonra asistanlık yapıp uzman olun, gelip hem teşhisi koyarsınız hem de tetkikleri belirlersiniz diye çemkirdi banaYazdiklarinizin hepsi dogru. Ozel hastaneler bunu yapiyor, o yuzden yapilacak islemlerin gerekliligi konusunda sıkı bir takipcilik gerekli, tabi insan hastayken onumu takip edecek o da var ama sistem bu sekilde. Aracta da ayni iste kaza yaparsan police bedeli yukseliyor mesela.
Benim sigortam sirketten, sahsi yapmadigim icin pek bu durumla karsilasmadim ama bikac sefer gereksiz yazilan tahlil ve tetkikleri iptal ettirdim, doktorla kavga etmisligim bile var, sacmalik yani. Gereksiz yere policem doluyor o da olmasa lüzumsuz yani yazik degilmi

Sonradan aklıma geldi, doktora deseydim keşke, bende mühendisim siz bana bilgisayarınızı getirseniz ben size ek masraf olsun diye parçasal sorun çıkarmam ama deseydim keşke