Birgün benim de saglikli bebegim olacak mi hayal mi??

Arkadaslar telden giriyorum,o yzden tek tek alintiliyamadim kusura bakmayin.Dua eden herkesin diline yregine saglik,yrekten aminn diyorum.Drumu diger hamileligimde degistirdim ama yine sorun yasadim.Bazen herseyde var bir hayir diyorum,belki suana kadar oglumun bana olan ihtiyaci daha coktu diyorum ama bazen de elimde degil uzluyorum.Zaten suan icin psikolojik olarak bir hamilelige getireceklerine hazir degilim ama insallah Allah hayirli zamanda herkese nasip eder bana da nasip eder..

Bende iki senedir evliyim ilk bebeğim düştü ikincisini de doğumdan bir gün sonra öldü. .
Dr tupbebek dedi mi sana canm?Benimki tupbebek icin de kesin bisey demedi hersekilde risk varmis ama tupbebek druyla gorsturp detayli bilgiyi ondan alacagimizi syledi.

Bir de 11.haftada yapilacak testin nokta atisi olacagini ve bizi kesin sonuca goturecegini soyledi ama risk yani yine.

Bak cnm evett cok zor ama neden deme isyan etme.
Allah buyuk buda senin sinavin. Dua et Rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah.

Bak cnm evett cok zor ama neden deme isyan etme.
Allah buyuk buda senin sinavin. Dua et Rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah.
Evet canim haklisin,Allah affetsin bazen kendi kendime kiziyorum.Aklimdan cikmiyor cogu zaman elimde degil ama bazen de olabilir dünyanin türlü türlü sıkıntıları var bu da benimkilerden bitanesi diyorum.Onun disinda tabiki baska sorunlarim da var bir cok insan gibi her biri icin ayri ayri konu acmam gerekir ama önceligim tabiki bu sorunum.En büyük istegim cocuklarim ve yuvamla mutlu bir aile gerisi hallolur diyorum.

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
Derdi veren Rabbim dermaninida verir.

Oncelikle Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin ins.
Herseyde var bir hayir .
Benim oglumda egitim alan bir cocuk henuz 4 yasinda.
Bir kardesi olmasini mutlaka tavsiye ediyorlar, ben de saglikli bir cocugum olsun cok isterdim ama suan ogluma bile zor yetiyorum , psikolojik olarakta.
Ve tekrar sagligi yerinde olmayan bir cocugum olursa diye korkuyorum.
Cunku 2 ozel cocukla ugrasmak cok daha zor, hem de cok zor.
Yasadiginiz kayiplar cok aci elbette bir anne icin ama ben dilerim ki saglikli bir cocugunuz olsun ve saglikli bir evladin tadini yasayin, cunku ister istemez birseyleri eksik yasiyorsunuz diger evladinizda, biz de oyle en azindan.
O yuzden yasadiklariniz da belki bir hayir var ki 2. Defa sagliksiz bir cocugunuz olmamis.
Rabbim size saglikli bir evlat nasip etsin ins, en onemlisi de hayirlisini nasip etsin, sizin icin var olan evladiniz icin ne iyiyse o olsun ins...

Tesekkür ederim canim güzel dileklerin icin.İnsallah sen de ben de isteyen herkes saglikli evlatlarini kucagina alir.Oglum otizm tanisi almis bir cocuk,az da olsa ifade ediyor kendini.O genetik bir sorun degil ama sonraki gebeliklerim farkliydi.İki gebeligimde de genetiksorun vardi.Oglunun nesi var canim?Bence ne olursa olsun cocuk tek kalmamali.Bircok cocugun nasil kardesi varsa onun da olmalı,tabi hayirlisi.Ben kardeslerimden biliyorum kardes kadar güzel bisey var mi?Egitimine de olumlu anlamda biseyler katar,birlikte oynamalari vs.

Son düzenleme:
Canım yaşadığın şeyler gerçekten zor Rabbim sabır versin ve rabbim en hayırlı zamanda kucağına sağlıklı , tüm sıkıntılarını unutturacak hayırlı bir evlat versin inş

Cok tesekkür ederim canim,aminn..İnsallah Allah hepimiz hakkında hayirlisini verir.

Benim oglumun beyin emarinda sorun var, bir cok doktor farkli sey soyluyor, anne karninda oksijensiz kalmis olabilir buyuk ihtimal, beyinde hasar var yani.
Genetik kontrole de gidiyoruz, dusuk ihtimal de olsa genetik birsey olma ihtimali var.
Otizmli cok cocuk tanidim gittigim merkez de, sizin oglunuzun durumu cok agir degil sukur ki anlasilan.
Kardesin cok faydasi olur diyorlar hem cocuga hem de aileye.
Ama ben gercekten ogluma bile yetemiyorum ve bir suru endiselerim ve korkularim var. En azindan 5 yasini doldursun diyorum bakalim, sonra ins daha iyiye giderse ben de istiyorum bir kardesi olsun.
Rabbim evlatlarimiza sifa versin, guzel saglikli gunlerini gostersin ins.

Aminn canim.Size de cok gecmis olsun.Rabbim hepsini en güzel yerlere getirsin ins.Allah dogru ve hayirli olana karar vermenize yardimci olsun ins.Hepimiz icin tabi.

Arkadaslar sizlerin destegine gerçekten ihtiyacim var.Kimseye konuyu acamiyorum,burada paylasiyorum sadece.Napicam ben bilmiyorum.Drum önümüzdeki ay bekliyor görüsmek icin ama korkularim var.Nasil ekmek,su olmadan yapamiyorsak ben de bir evlat getirebilmeyi onunla hayat sürmeyi cok ama cok istiyorum ama cok mu zor bu dilegimin gerceklesmesi.Yer gök dua üstüne kurulu derler,cok dua ettim.Simdi onu da azalttim Allah affetsin,edecem ama yine duami.Diceksiniz ki bir oglun var,oglum özel durumu olan özel bir cocuk.Cok sükür ifade ediyor kendini,her ihtiyacini da görüyor ama oglumda eksik yasadiklarimi diger evladimda tamamlamak istiyorum ve oglum acisindan da cok iyi olacagini düsünüyorum.Onlarla ben mutlu olacam sadece,bütün hayatim onlar olacak..

Sağlıklı bir kardeşin oğlunun gelişiminde de olumlu etkisi olabilir.Yasadıkların zor şeyler Allah yardımcın olsun.Genede umudunu kaybetme.Genetik olarak tekrarlama ihtimali %25 demiş doktor.Yani sağlıklı olma ihtimali çok daha yüksek.İnşallah Allahım tez vakitte kucağina sağlıklı hayırlı bir evlat verir.Abisine de can yoldaşı olur inşallah.

aynen oyle arkadasim ama korkuyorum yine sorun olursa diye.Pgt icin de yine risk varmis,drum dogaldan yana ama sorun olursa 3.ayda sonlandirilacakmis.Bebegin yasamina Allah korusun son vermek ve cekecegim aci Allah korusun yani.Pgt ile tupbebek dsnsek ilkinde tutmasa ikinciye gucumz yok.

Adanada bildiğiniz iyi bir alan mezunu özel eğitimci var mı?? Mersindekilerdrn memnun kalmadık ve oğlumun okul çağı geliyor. Atipik otizm tanısı kondu. Lğtfen acill

Herkesin sınavı farklı işte. ..
daha demin Namazda dua edip ağladım. .. çok ağladım rabbim benimde sizinde sesinizi duysun isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin. ..
Bu hafta jinokolog a gittim benim daha bi tane bile hamileligim olmadı. ..
belkide hiç olmayacak. ..
Allah bilir bunu. ..
eşim kaç gündür destek çıkıyor bana ama yüreğim yangın yeri. ..
eşim in dedikleri. ..
Allah verirse alicaz oo nasip ederse olacak. .
vermezsede vardır bundada bi Hayır belki evladın olacaktı ama sana sürekli sıkıntı verecekti kötü islere bulasacakti. .
belki allah seni belalardan koruyor sen bunu bilemezsin ... şer sandığın şey de Hayır vardır.... ağlama isyan etme sınavdasin kaybetmeyelim biz sınavımiz ı. ..
kaç gündür bunları söylüyor. ..
bende aglamamak için kendimi tutuyorum bol ya sabır çekiyorum. ..
Allah görüyor allah biliyor. ..
ben kendim de mucize bebeğim. .
doktorların Yaşamaz dediği bebeğim. .
30 lu yaşlardayim şuan. . allah isterse olur.
kun feye kun. ..

İnşallah tez zamanda sağlıklı bir evladın olur canım üzülme buda senin sınavın inşallah gececektir Rabbim gönlündekileri Hayırlıca nasip eder inşallah

Caniiimm ağlama nolur dualarim seninle Rabbim. Bizede verecek birgün benimde hiç olmadı ama olacak biliyorum sabır sabır sabır

Herseyin hayirlisi derler. Oyle dusunmek lazim. Uzmeyin kendinizi. Sagliginiz yerinde cok sukur. Esiniz ve dunyalar guzeli bir cocugunuz var. Hayirlisiysa olsun deyin hep. Rabbim hayirlisiysa saglikla sihhatle size bir evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…