• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

Aa konya ve adana:)Ben de Adana'dayım,konya'da okudum çalıştım:)Görüşüebilirz biz de sonbahar::34:

İnan flz'in dediğini arkadaşlarım demedi bana,bir arkadaşlık mecburiyeti olmadiğı halde.Ya insanlar farklı farklı işte.Çok isterdim onun gibi arkadaşım olsun.

Son düzenleme:
aa konya ve adana:)ben de adana'dayım,konya'da okudum çalıştım:)görüşüebilirz biz de sonbahar::34:

Inan flz'in dediğini arkadaşlarım demedi bana,bir arkadaşlık mecburiyeti olmadiğı halde.ya insanlar farklı farklı işte.çok isterdim onun gibi arkadaşım olsun.

ben konyalı degılım sevmem de zaten aramızda kalsın :)))) hatta ıcanadoludakı bırcok sehrı sevmıyorum dusunce tarzından yasam tarzından dolayı. Ok anlastık konya da ya da adana da bulusalım :)))) konya bana 2 saat adana da 4 saat.

aa konya ve adana:)ben de adana'dayım,konya'da okudum çalıştım:)görüşüebilirz biz de sonbahar::34:

Bunu dıyen tulıpa mı sonbaharın ruzgarı mı anlamadım ???? :)

inan flz'in dediğini arkadaşlarım demedi bana,bir arkadaşlık mecburiyeti olmadiğı halde.ya insanlar farklı farklı işte.çok isterdim onun gibi arkadaşım olsun.
bunu da dıyen tulıpa mı sonbaharın ruzgarı mı anlamadım ???? :)

sonbaharın ruzgarı sen nerelerdesın buaraada ? Bahar temızlıgı ve aılevı sorun derken cok arayamadım senı aradıgım da da cevap alamadım ıyımısın bakem ?

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım:(((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi:((((
keşike şaka yapsaydım:(((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada:((
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu:(((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye:(((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum:((((
çok kötüüym ben:((((((((((bana fikir verin ne olur:((((

:)))))))
kız asıl ben onu istemiyorum:))))
kurban olsun o bana:)
gitsin o 50 tanesinin altından geçmiş çakma bakire biriyle evlensin:))
yazmayım dedim duramadım
ilk mesajınızı okuyunca gercekten cok uzulmus ve size yardım etmek istemiştim
bir de şu son mesajınıza bakın, arada dağlar kadar fark var, neden seviyenizi bu kadar düşürdünüz anlayamadım

zannetmiyorum:(((
sence pişman olur da ailesiyle görüşüp beni ister mi tekrardan? bana çok uzka geliyor bu ihtimal.bitti artık istemez o beni...

Hmm evet kesin pişman olup döner sana.
Hatasını anlar gelir, sende bütün konustuklari bir anda
unutursun ve mutlu mesut yaşarsınız.
Asıl duymak istedigin bu!!!

Ben seni anlamiyorum ve anlamayacagim.
Bu kadar kendini nasil degersizleştirebiliyorsun aklım almıyor ya.

Sana sayfalarca cokta güzel yorumlar gelmiş (xxxcrazyxxx nickli kendini cok akıllı zanneden kişi hariç).
Sen daha bana döner diye bekliyorsun.
Offf offf.

Hmm evet kesin pişman olup döner sana.
Hatasını anlar gelir, sende bütün konustuklari bir anda
unutursun ve mutlu mesut yaşarsınız.
Asıl duymak istedigin bu!!!

Ben seni anlamiyorum ve anlamayacagim.
Bu kadar kendini nasil degersizleştirebiliyorsun aklım almıyor ya.

Sana sayfalarca cokta güzel yorumlar gelmiş (xxxcrazyxxx nickli kendini cok akıllı zanneden kişi hariç).
Sen daha bana döner diye bekliyorsun.
Offf offf.

hayır canım dönmesin zaten...ben iyiym bir arkadaşım da demiş ya en önemlisi ekonomik özgürlüğün diye gerçekten öyle...yavaş yavaş atlatıyorum ben bu durumu ALLAH ın izniyle.

Back
X