• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

buarada sen konyada yasıyorsun sanırım ? konya yobazdır canım helekı ılcesı koyu ıse. esım konyalı benım ben de aksaraylıyım ama buyuk sehırlerde yetıstım ve ıc anadolu yapısını cok ıyı bılırım.

buarada sen konyada yasıyorsun sanırım ? konya yobazdır canım helekı ılcesı koyu ıse. esım konyalı benım ben de aksaraylıyım ama buyuk sehırlerde yetıstım ve ıc anadolu yapısını cok ıyı bılırım.

evet canım konyanın bi ilçesindeyim...o polis bozuntusu da köyünden di:(((
mezuniyet yüzüğü de olsa tam kro:(((

evet canım konyanın bi ilçesindeyim...o polis bozuntusu da köyünden di:(((
mezuniyet yüzüğü de olsa tam kro:(((

canım konyalılar cok yobaz ya ben bılırım en ıyı. ıc anadolu genel olarak oyle aslında. hele kı koyler ılceler of of. esım konyalı benım ben de aksaray ama ben aksarayda buyumedım sanslıyım :)))))) ozelden msj atabılsem sana numaramı bıle verecem ınan. sneı koruma ıcgudusu olustu ben de bılmıyorum valla. bu sıtede yenıyım hatta uzunca zaman bırsye yazmıyordum bıle bır haftdır senı takıp edecem dıye ıslerımı yapmıyorum valla :) suanda dahıl ısteyım yanı dusun

canım konyalılar cok yobaz ya ben bılırım en ıyı. ıc anadolu genel olarak oyle aslında. hele kı koyler ılceler of of. esım konyalı benım ben de aksaray ama ben aksarayda buyumedım sanslıyım :)))))) ozelden msj atabılsem sana numaramı bıle verecem ınan. sneı koruma ıcgudusu olustu ben de bılmıyorum valla. bu sıtede yenıyım hatta uzunca zaman bırsye yazmıyordum bıle bır haftdır senı takıp edecem dıye ıslerımı yapmıyorum valla :) suanda dahıl ısteyım yanı dusun

buarada aslen nerelısın sen ?

canım ben aslen adanalıyım...nedne mesaj atamıyorsun özelden?
aslında ben de seninle konuşmak isterdim...

canım ben aslen adanalıyım...nedne mesaj atamıyorsun özelden?
aslında ben de seninle konuşmak isterdim...

ya dıyorum ıste bukadar tesaduf olur dıye. ben adanada buyudum 12 yıl yasadım cok severım ben adanayı, adananın ınsanını. benım ıcın cok ozeldır adana. senı sevmem oyuzden. ozelden msj atmak ıcın toplam yazdıgın msjın bır adette olması gerekıyor sanırım ve ben onu henuz doldurmadım sanırım. sen denedın mı ozelden ? dur deneyım ben tekrar

bence dogruyu yapmıssın ona 1 kere evlenıpte bosandıgını soyleyıp,eger sen soylemeseydın mutlaka bır seyler olucaktı ve bırısınden duyup ogrenıcektı.nasıl olsa senın agzından duymus :/

ya dıyorum ıste bukadar tesaduf olur dıye. ben adanada buyudum 12 yıl yasadım cok severım ben adanayı, adananın ınsanını. benım ıcın cok ozeldır adana. senı sevmem oyuzden. ozelden msj atmak ıcın toplam yazdıgın msjın bır adette olması gerekıyor sanırım ve ben onu henuz doldurmadım sanırım. sen denedın mı ozelden ? dur deneyım ben tekrar
canım mesaj adedi 100 olması gerekiyor,sen çoktan doldurmuşsun :6::6:

Seni olduğun gibi sevmeyen bir adam seviyorum demesinede sevgisinede asla inanma :) Kimin ne olucagı belil olmaz oda boşanabilir yarın bigün bi kızı istediginde boşanmış adam diye vermezler , var ülkemizde böyle cahiller muhatap olmaya degmeyecek kadar beyinsiz insanlar var

Dönse ve evlenseniz bile
Sen mağdur o koruyucu melekmiş gibi olucak
Sen boşanmış olduğun halde kabul ettim gibi saçma bir moda giricek
Söz hakkını bitiricek
Sen hep kendini suçlu ve hata yapmış gibi affedilen taraf olarak hissedicksin.
Bu psikolojiyi neden yaşayasın ki ???

Kabul edemem ciddi düşünemem de ne demek
Herkes konuşmadan önce düşünecek
Ne yapmışsınki sen
Bu kadar ağır ithamları ne diye kaldıracaksın
Kendisi altın kaplama hint kumaşı ya da pırlanta mı

Senin sinirlenip rest çekmen gerekirken birde suçlu gibi geri dönsün mü istiyosun
Şimdiden eziklik eksiklik duygusunu hissettirmiş ve inandırmış sana çok yazık

Yol yakınken gönder gitsin üzülme bile...

Dönse ve evlenseniz bile
Sen mağdur o koruyucu melekmiş gibi olucak
Sen boşanmış olduğun halde kabul ettim gibi saçma bir moda giricek
Söz hakkını bitiricek
Sen hep kendini suçlu ve hata yapmış gibi affedilen taraf olarak hissedicksin.

Herkes konuşmadan önce düşünecek
Ne yapmışsınki sen
Bu kadar ağır ithamları ne diye kaldıracaksın
Kendisi altın kaplama hint kumaşı ya da pırlanta mı

Senin sinirlenip rest çekmen gerekirken birde suçlu gibi geri dönsün mü istiyosun
Şimdiden eziklik eksiklik duygusunu hissettirmiş ve inandırmış sana çok yazık

Yol yakınken gönder gitsin üzülme bile...

canım arama artık dedim kestim attım:(aramıyor zaten

dönse ve evlenseniz bile
sen mağdur o koruyucu melekmiş gibi olucak
sen boşanmış olduğun halde kabul ettim gibi saçma bir moda giricek
söz hakkını bitiricek
sen hep kendini suçlu ve hata yapmış gibi affedilen taraf olarak hissedicksin.

herkes konuşmadan önce düşünecek
ne yapmışsınki sen
bu kadar ağır ithamları ne diye kaldıracaksın
kendisi altın kaplama hint kumaşı ya da pırlanta mı

senin sinirlenip rest çekmen gerekirken birde suçlu gibi geri dönsün mü istiyosun
şimdiden eziklik eksiklik duygusunu hissettirmiş ve inandırmış sana çok yazık

yol yakınken gönder gitsin üzülme bile...

kesinlikle katılıyorum

senle evlenmezse evlenmesin şu boşanma işi herkesin başına gelebilir ama boşanmış erkek olunca evlenemediği zamam görür gününü

haftasonu gıremedım. cumartesı aksam dugune gıttık pazar gunu de şöyle bır genel temızlık atılacakları falan ayarladım. halıları kaldır vs. bahar temızlıgıne hazırlık yaptırdım calıstıgım ıcın kendım yapamayacam ama temızlık oncesı şöyle bır toparladım ıvır zıvır ıste. sen nasılsın haftasonun nasıl gectı ? aynı sehırde olsak bulursuk konusurduk. aslında yakınız 2 saatten az bana konya. hatta ozel arac ıle bır saat. bır gun ınsaallah dostlugumuz okadar ılerler. senı yanlız bırakmak ıstemıyorum valla. korkuyorum benım hatalarımı yapmandan. bırgun uzun uzun konusuruz bunları. ama bak telefonum bıle var kendını yanlız hıssedıp kımseye kapılma. ya da tamamen soyutlanmak kendını hayattan. yanı hakkında endıselenıyorum ve bırseyler yapmak ıstıyorum. buarada ozelden telefonumu yolladım sana.

Seni istemeyen seni hak etmiyor demektir! Dönüp özür dilemediği taktirde hiç düşünme bile sana adam mı kalmadı tatlım :)

Bir daha ararsa da görüşmeyin o kişiyle. Önceden evlenmiş olduğunuz için sizi istemeyen zihniyette biri sizi boşanmış, gönül eğlendirilecek biri olarak görüp o yüzden görüşmek isteyebilir. Bazı insanlarda hala bu düşünce var. Tabi bu düşüncede olmayabilir de. Eğer pişman olur ailesiyle sizinle görüşmeye gelirse görüşün. Aksi halde size ümit verip hayallerinizle oynayabilir. Dikkatli olun.

Bir daha ararsa da görüşmeyin o kişiyle. Önceden evlenmiş olduğunuz için sizi istemeyen zihniyette biri sizi boşanmış, gönül eğlendirilecek biri olarak görüp o yüzden görüşmek isteyebilir. Bazı insanlarda hala bu düşünce var. Tabi bu düşüncede olmayabilir de. Eğer pişman olur ailesiyle sizinle görüşmeye gelirse görüşün. Aksi halde size ümit verip hayallerinizle oynayabilir. Dikkatli olun.

zannetmiyorum:(((
sence pişman olur da ailesiyle görüşüp beni ister mi tekrardan? bana çok uzka geliyor bu ihtimal.bitti artık istemez o beni...

Back
X