- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 41
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
bugun nasılsın once onu ogrenmek ıstedım ? ve dusuncelerını bızımle yıne paylasmanı beklıyorum ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi(((
keşike şaka yapsaydım((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada(
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye
((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum(((
çok kötüüym ben(((((((((bana fikir verin ne olur
(((
sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. benimde konum var aynı zamanlarda evlendim sizinle 3 senedir hep karşıma böyle erkekler çıkıyor malesef erkeklerin geneli böyle.. siz o kişiyle evlenmseniz bile sizi mutlu etmez bence..naçizane tavsiyem erkekleri böyle kabul etmek...
peki biz yeniden evlenip mutlu olacamicak mıyız?
olcaksın takma kafana artık zamana bırak, bgn nasılsın arkadaşım?
Bu erkekleri anlamak ne kadar zor, kadınları anlamak zor derler ama bence tam tersi. Bence bu görüştüğünüz kişi çok şekilci biri. Çünkü sizinle yaşayacağı,sizde bulacağını düşündüğü huzuru sırf boşamış olmanız yüzünden feda etmiş.Soruyorum o kişiye, daha önce hiç evlenmemiş , hadi diyelim ki onun düşüncesine göre eline erkek eli değmemiş bir kızla evlenip de kafalarının uyuşmaması, her gün o evde kavga etmek ona göre daha mı iyi ? Lütfen ,siz elinizde mesleğiniz olan aydın bir kişisiniz. Bu şekilde takıntıları olan, hayata at gözlükleriyle bakan biriyle zaten bu saatten sonra birlikte olmayın.
Halbuki aşk sıcaklıktır, ve öyle bir ışık yayar ki çevresine, o iki kişi bir arada olduktan sonra sadece o an vardır, ne geçmişi ne de geleceği umursarsınız. Belli ki o kişi bunun farkında değil, hayatı kendisi değil de ona anlatılanlara göre yaşayanlardan.. ona göre boşanan bir kadınla mutlu olunamaz, bunu sorgulamıyor bile çünkü ona öyle öğretilmiş. Yazık hem de çok yazık, halbuki hayatta binlerce renk var ,yazık ki o bu renkleri göremiyor..bu hayatta herkes çok değerli ve kimsenin kimseyi geçmişte başına gelenlerle ya da yaşadıklarıyla yargılamaya hakkı yok. Bizi yargılayacak olan sadece Allah'tır.
sağol kardeşim daha iyiyim...
beni asıl bitiren öldüren şey anne babamın ayrı olması..babamın çok lanet bir adam olması ve annemin babamın intikamını benden çıkarası...diğer çocuklarına gayet iyi ama benden nefret ediyor...
işte bu yalnız kalmışlık hisssi bitiriyor beni...bu yaz tatilinde yine kovulmamak için gitmicem mesela anenmin yanına..o diğer çocuğuyla mutlu çünkü...inanır mısınız tüm telefonalr kapalı onlara ulaşacağım hiçbir numara yok...5 aydır beni arayıp sormuyorlar ben sadece komşuyu arayıp iyiler mi diyorum iyiler deyince kapatıyor rahatlıyorum...o kadar.
şekerim mutlu olamayacağını düşündüğünden değil,bu tip erkeklerin kızlık bozmak gibi ilkel bir fantazisi var,günahında helalinde değiller.Keşke onda olsalar,bir değeri olurdu.Önemsediği sen değilsin,o ilkel fantazisini doyurma peşinde.Hadi erkekler neyse,fantazileri var diyelim,topluma ne oluyor,bayanlara ,erkek annelerine ,kızkardeşlerine ne oluyor ki,bu düşüncedeler.Kendileri mi fantazi yaşayacak,kendilerimi koynuna girecek?Yargılayacak olan yalnızca Allah'tır..KONUMA CEVAP olara yazılmış en güzel yazılardan biriydi...o kadar güzel anlatmışsın ki canım kardeşimm...benimle her yönüyle uyumlu olduğunu söylüyordu.tek sorun boşanmış olmammış ona göre...ama farkındayım artık o benik kaybetmiş.bulsuın evlenmemiş kızı da çok mutlu olsun bakalım...birr de diyordu ki geçmişinde böyle acılar yaşayan bayanlar evlendiklerinde daha mutlu ederlermiş eşlerini bunu da diyordu..
sağol kardeşim daha iyiyim...
beni asıl bitiren öldüren şey anne babamın ayrı olması..babamın çok lanet bir adam olması ve annemin babamın intikamını benden çıkarası...diğer çocuklarına gayet iyi ama benden nefret ediyor...
işte bu yalnız kalmışlık hisssi bitiriyor beni...bu yaz tatilinde yine kovulmamak için gitmicem mesela anenmin yanına..o diğer çocuğuyla mutlu çünkü...inanır mısınız tüm telefonalr kapalı onlara ulaşacağım hiçbir numara yok...5 aydır beni arayıp sormuyorlar ben sadece komşuyu arayıp iyiler mi diyorum iyiler deyince kapatıyor rahatlıyorum...o kadar.
şekerim mutlu olamayacağını düşündüğünden değil,bu tip erkeklerin kızlık bozmak gibi ilkel bir fantazisi var,günahında helalinde değiller.Keşke onda olsalar,bir değeri olurdu.Önemsediği sen değilsin,o ilkel fantazisini doyurma peşinde.Hadi erkekler neyse,fantazileri var diyelim,topluma ne oluyor,bayanlara ,erkek annelerine ,kızkardeşlerine ne oluyor ki,bu düşüncedeler.Kendileri mi fantazi yaşayacak,kendilerimi koynuna girecek?Yargılayacak olan yalnızca Allah'tır..
Diğer sebepse toplum baskısı..Fikirler devreye giriyor burda..Evleneceğimiz insanın konulara bakış açısı önemli..
arkadasım annem babam hep bıraradaydı ama bende benzer seylerı yasadım anne sevgısı bılmedım belkı dogru durust ve ıcındekı o bosluktan dolayı hemen kapılıyorusn bır erkege. bunu cok yasadım kendını tek hıssetme kendını ezık hıssetme lutfen. dıger cocuklarına olan tavrı sana olan farklı tavrı bunları hep yasadım. bır sorun olmamasına ragmen nerde calısıyorsun duzgun mu degıl mı umursamazdı annem. para kazanıyorum ya. umursamazdı detayları. aılesız olmuyor bılıyorum. kendıne guvenılır bırkac arkadas sec. vardır belkı de. onlar ıle tatıle cık mesela. kendı kendıne bır hayat kur. ıyı kı atanmıssın dusunemıyorum halını bu aıle ıle. ben tekım ama hep boyle olmayacak dıye ınandır kendını. esını de zaten bu ruh halınden dolayı ıyı tanıyamadın. evım yuvam olsun dedın hemen ılerttın anlıyorum senı.
aynen dediğin gib oldu canım((
karşıma çıkan elektirik aldığım erkeğe duygusal anlamda çok bağlanıyorum çünkü içimdeki boşluk sevgi açlığı çok derin...
bak bu polis bozuntusu için de çok üzüldüm ağladım ama ona belli etmedim şükür..
bu arada bizi onun halası tanıştırmıştı ve halası beni ilk gördüğünde polisle evenir miisn demişti ne demek bu?
o sevgı aclıgını cok ıyı bılıyorum benı ne hatalara surukledı duzgun bır esım var ama mesela ruhuma uyan bırını secmedıgım ıcın cok sıkıntılar yasamama sebep oldu o aclık mesela. ne bılıyım cok buyuk hatalar olmasa da hatalarıma da sebep oldu. senı cok ıyı anlıyorum aıle sevgısı az gormus kızlar, karsıdakı erkege cok baglanıyor cok acı cekıyor eger mutsuz olursa. bır an once yuvası olsun ıstıyor bıraz ılgı ve mantık ıle de hemen o kısıyı hayatının erkegı olacak sanıyor ya da olsun ıstıyor.
polısle evlenır mısın lafını su acıdan sormus olabılır. can guvenlıgı durumu var ve cogu ınsan cekınıyor elbette boyle bır esı olmasından. ıstemeyecegını dusunmus olabılır. ıkıncısı onlar da meslek takıntısı olabılır ve bu yuzden o adamın baska bır ozellıgı yokmus gıbı ılk olarak polıs kelımesını vurgulamıs olabılır. ucuncusu ogretmenlerın cogu ogretmen ıster ya da belkı asker. polısler bıraz da son tercıhlerde. canguvenlıgı, egıtımsız olması cogunun vs sebep bunlara. oyuzden ıstemeyecegını dusunmus olabılır ve buyuzden de sormus olabılır.
buarada halası bılmıyormuydu senın bıosanmıs oldugunu ?
bak sana ne dıyecem kendıne hıc uzulme bekar ve bosanmıs bırkac arkadasım var ınan arkadaslık sıtesınden mukemmel ınsanlar ıle tanısıp evlendıler. gıt uye ol tanıs ordan demıyorum yapabılırsın de ayrı bır konu ama demem o kı guzel seylere ınan, sansım donecek de umutlu ol. sapıkların dolu oldugu bır ınternet ortamında mukemmel ınsanları buldular. olur mu olur yanı bak.
yok canım halası bilmiyorsu boşanmış olduğumu çünkü ben burda çalıştığım yerde kimseye söylemiyorum bu durumu...çünkü küçük bir yerde yalnız yaşıyorum...ne olur ne olmaz..
eve o da eğitimsizdi..belliydi konuşmalarından...ayrıca msn sinden isim olarak ne yazıyordu biliyor musun?
"kız dediğin istanbul gibi olmalşı fethi zor fatihi tek.."
canım ben bir süreliğine kapattım evlilik defterini...kendi,mi eskisinden daha güçlü hissediyorum artık ve bir süre de aklıma bile getirmek istemiyorum evlilik olayını felna.çünkü ben zaten mutlu bir ailede yaşamadım ve bir kez de bir yıkım yaşadım...tekrarını yaşamak istemiyorum sevgi açlığı yüzünden...adımlarımı ALLAH ında yardımıyla çok daha dikkatli atmak istiyorum...rabbim yardımcı olursa mutlu olurum.çünkü ne kadar da dikkatli davranıyorum desem rabbimin yardımı olmazsa ben bir hiçim.
dıkkatlı davranman cok guzel. hanım hanımcık bır bayansın gurur duydum bu dıkkatlı tavrınlar yasam tarzınla. soylememen dogru ? buarada sen konyada yasıyorsun sanırım ? konya yobazdır canım helekı ılcesı koyu ıse. esım konyalı benım ben de aksaraylıyım ama buyuk sehırlerde yetıstım ve ıc anadolu yapısını cok ıyı bılırım.
msnını gorunce bıldım zaten ne kıro oldugunu ya ! canım adamın bakıs acısı her acıdan bellıymıs ya. lıselı ergen msn ıletılerı onlar ya. 30 yasına gelmıs bır adamın olamaz oyle.
yasın kactı buarada senın ?
evlılık konusunu evet rafa kaldır bıraz. yasadıklarından sıyrıl kendını toparla once.
canım benim yaşım 26 onun da 26 idi..
ay evet liseli ergen iletisi gibi değil mi((
kız bi de bir de yüzük takıyordu((