birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

Evlenip boşanmış olmak bir suç değil.Öncelikle kendini sakın suçlama ya da kötü hissetme.
Bende evlenip boşandım ve 2 gün sonra hiç evlenmemiş bir adamla nişanlanacağım.
Benim evlenip boşandığımı kendisi ve ailesi biliyor ve hiç sorun yaşamadım.Çocuğumda yok senin gibi.
Allah karşına elbet hakettiğin insanı çıkaracaktır.

Evlenip boşanmış olmak bir suç değil.Öncelikle kendini sakın suçlama ya da kötü hissetme.
Bende evlenip boşandım ve 2 gün sonra hiç evlenmemiş bir adamla nişanlanacağım.
Benim evlenip boşandığımı kendisi ve ailesi biliyor ve hiç sorun yaşamadım.Çocuğumda yok senin gibi.
Allah karşına elbet hakettiğin insanı çıkaracaktır.

ne kadar şanslıısn ablacım.maşallah bir ömür mutlu ol inşallah ama ben kendimden hiç ümitlideğilim:((

sen neden kendini bu kadar ezik hissediyorsun anlamıyorum..her mesajında çok çok belli bu...

benim kanaatimce daha ilk tanışmada söylemeliydin bu meseleyi..

ama tamam onu geçtim de bu adamın seni hem kabul etmeyip hem de sana sakız olması pek hayra alamet değil...

delikanlı olsaydı zaten bitirip giderdi,çikolata çocuğu gibi ık mık ediyor ha bire...

böyle bi insan için kendini üzdüğüne bile değmez
artık silkelen be canım...bak kapı gibi mesleğin var ayaklarının üstünde duruyorsun hayat sana güzel...

Allahın alnına yazdığı hayırlı insan elbet çıkar birgün..ama bu kadar üzülme..değmez....

sen neden kendini bu kadar ezik hissediyorsun anlamıyorum..her mesajında çok çok belli bu...

benim kanaatimce daha ilk tanışmada söylemeliydin bu meseleyi..

ama tamam onu geçtim de bu adamın seni hem kabul etmeyip hem de sana sakız olması pek hayra alamet değil...

delikanlı olsaydı zaten bitirip giderdi,çikolata çocuğu gibi ık mık ediyor ha bire...

böyle bi insan için kendini üzdüğüne bile değmez
artık silkelen be canım...bak kapı gibi mesleğin var ayaklarının üstünde duruyorsun hayat sana güzel...

Allahın alnına yazdığı hayırlı insan elbet çıkar birgün..ama bu kadar üzülme..değmez....
gerçekten de kendimi ezik hissediyorum ben:((neden ki

ya size saçma gelecek ama ben onu elini tutmuştum ya hakkımda kötü düşündüyse bu kız benim elimi tuttu başkalarına kim bilir ne yaptı diye düşünüyorsa:(((

Sanırım o nedenle ikircikli oynuyor.

İstemem yan cebime koy. Klasik erkek psikolojisi.

Dikkat et kendine, hiç muhattap olma.

Çünkü ola ki evlendiniz en ufak şeyde başına kalkar...

bence yarin aksam o face geldiginde sende gel ve konus,
bu bosanma konusunu ele alin ve bi sonuca varin
belkide ilk duydugunda ters tepki verdi ve onun icin her aksam face geliyo senle konusmak icin

deki o konu hakkinda konusmak istiyorum ve bu aksam bi sonuc istiyorum,
olumlu olmusuz,farketmez,bi sonuc olsunki hayatimi ona gore yonlendiriyim

yol yakinken hersey belli olsunki harab etme kendini sonra

ALLAh razı olsun güzel kardeşim çok güzel yorumlamışsın ama bu vakittren sonra bana farklı yönden yaklaşır dişye korkuyorum ve kendimi geri mçektim bu byüzden:(((

ya kullanmaya çalışırsa:(((
peki gerçekten zamanla fikirleri değişir mi?

canım benim yorumunu yeni görüyorum çok afedersinnnn:( işte canım o yüzden zamana bırak dedim ya kendini koyverme mesafeli hep mesafli ol sonuçta evlenip ayrılmış bir bayansın canım bir hayatı ne kadar süre geçirdin eşinle bilmiyorum ama sonuçta neyin ne oldğunu anlaybilirsin canım benim kıyamam sana hiç birşey senden değerli değil hiç sıkma canını seninle devam etmek isteyenler gelsin yanında istemeynler yol alıp gitsinler hiç takma RABBİM kalbine göre birini mutlaka karşına çıkartıcaktır yalnızlık ALLAH a mahsustur ama sen adım atma bakalım o atıcak mı canım benim kıyamam sana kendini hiçbir zaman küçümseme güçlü ol özgüvenin yüksek olsun dimdik ol boşanmış olmak terbiyesizlik değildir ha ailevi olaylara birşey demem ama esas terbiyesizlik evlenip ayrıldın diye birşey ön plana atmak kınamamak lazım ters düşmemek lazım hayat sürprizlerle dolu ne malum evlenip onunda başına öyle birşey gelmeyeceği.... bu yüzden sen kendini hiç sıkma alnın ak için ferah gerisini boşver:)

yanlış bişey yapmam zaten ablam:((ALLAH korusun bazen diyorum acaba beni deniyor mu:(((hani boşandı ama bakalım namusunu koruyor mu diye d edüşünebilir diye düşünüyorumm bu arada gerçekten üzerinde aile baskısı yok tamamen kendinde bitiyoır olay çünkü ablası da evlenmiş ayrılmış:(((2.evliliği ablasınınd a:(((

e ozaman ablacım bak sen benden büyüksük daha güzel düşünebilirsin hayat tecrüben var ablacım tamam bazen insan mantıklı düşünemez ama sen bak okumuşsun mesleğin elinde varsın o adam olmasın hayatında ne kaybedersin ki şunu kaybedersin sadece başında sana mutsuzluk veren adamın belkide evlendiğinde vereceği mutsuzluğu kaybedersin buda senin yararına olur yani şuan kaybetmen senin için yararına olur baksana ablasıda 2.evliliğiymiş ablacım namusunu koruyormu diyorsunda Allah aşkına namusunu koruman onu ilgilendirmez bence böyle oyunlarla bence varsın namusunu koruyormu diye düşünmesin senin namusunun bekçisi o mu olacakmış seni böyle boşanmış ayrılmışsın diyerek tamam şok olmuş olabilir ama olmaz dememliydi belkide bir anda söyledi ama gerçeklik payı vardır diye düşünüyorum sağlam adım at ablacım kendini böyle ezikmiş gibi hissettirme ona ezikmiş gibi derken sana lafım yok abla yanlış anlama olurmu herkes ayrılıyor ve senden bu insanlardan birtanesisin sadece bunu demek istedim bu seni yıkmasın güçlü tutsun ablacım sen bir erkeğe bağımlı hayat sürmek zorunda değilsin heleki başında böyle su koyveren erkeğe asla yine diyorum hiçbirşey senin kendi mutluluğundan daha değerli değil.

Hayatınıza biri gireceği zaman medeni durumunuzu hemen söyleyin ki karşı taraf vakit geçirmeden rengini belli etsin siz de çok bağlanmadan ona göre yolunuzu çizersiniz..Sizin kısa evliliğiniz için istemeyen birini hayatınıza hiç sokmayın bile derim....Mutluluğu en kısa zamanda yeniden yakalamanız dileğiyle............

gerçekten de kendimi ezik hissediyorum ben:((neden ki

ablacım demekki sen bu adama bayağı bağlanmışsın ama etmemen lazım böyle tamam kalp laf dinlemez bir anda kapılıverir ama bak fırtına sert olmuş ablacım üzülmüşsün bak kırılmışsın yapma gözünü seveyim 2 haftalık bir adam için kendini ezik gibi hissetmek de ne demek sen bu kadar değersizmi görüyorsun kendini abla yaaa düşün ne insanlar var ablaaa parasını bacak arasından kazanıyor onlar utanmıyor da sen helalinle evlenip boşandın diyemi kendini küçük görüyorsun güzel ablacım bırak yaaaa bu kadarda düşürme kendini biri sana salak diyince sen salakmı oluyorsun abla hayır! buda aynı şey sen evlendin ayrıldın diyo diye sana sen kötü birimi namussuz birimi oluyorsun hayır! seni kabullenen böyle oldğun gibi kabullensin senin boşanmış olmanı bahane etmesin ablacım o zaman 3.-4. kez evlenenler ölsün abla yani hiç kimse seni hayattan böyle yıldırmamalı karamsar olma vardır vadesi ama 30 yaşında-ama40 yaşında gelecek belkide sana varsın geç olsun ama mutluluk olsun adı böyle seni yıkmasın abla ne olur kendine gel şöyle bir silkin üç kuruşluk insanın dediğiyle sen böyle yıkılırsan hayatta neler var bunları düşün kıyamam sana kendine yazık etme lütfen...

Boşandığınız icin olmaz diyor ama sizdende vazgeçmiyor biraz zamana bırakın o adamada kolay degil , öğrendiği şeyi bı kabullensin sonra hayatına yön verir mutlaka,sizde üzülmeyin illa sizi kabul edicek olur,sonuçta herkesin basına gelebilir

Kendine gel, kabullenmesin hiç birşeyi. Sana bunu yapmaya hakkı yok, seni üzmeye hakkı yok. Ne demek biz boşanmayı kabul edemeyiz. Biz sanki ederiz, evlenelim de olmazsa boşanırız ne var bunda canım diye evleniyoruz. Kendi ablası bu sıkıntıları, bu zorlukları yaşamış birinin bu düşüncede olması çok saçma. Madem ailece boşanmaya karşılar kendi ablasını silmişler mi, dışlamışlar mı? Tamamen iki yüzlü bir davranış. Kimse bana erkek farklı, kadın farklı demesin. Olayı erkek kadın tartışmasına getirmenin bir anlamı yok. Sonuçta hepimiz insanız, biz kadınız diye ikinci sınıf değiliz, kalbimiz, duygularımız, gururumuz, onurumuz var. Eğer bir kişi karşısındakinin üzülüceğini kırılacağını düşünmeden bencilce bişeyler söylüyor yada yapıyorsa o kişiye erkek yada kadın değil, dangalak denir. Sen de karşı çıktığı, kınadığı durumu allah onlara zaten vermiş, tabi anlamasını bilse anlardı. Bu kişi seni şimdiden üzmüş, ne olacağını ne kadar değişeceğini düşünyorsun. Lütfen ama lütfen kendi değerini bil. Sen kendi değerini bilmezsen başkası sana değer vermez. Sen değerlisin, önemlisin.

Bunu düşünen çok insan kalmadı zaten, onlarda yakında tükenir.
Çok sığ düşünmüş..Sizin bu kadar çok üzülmeniz ise elinizde değildir belki ama çok gereksiz.

Siz birşey kaybetmemişsiniz ki, o sizi kaybetmiş..
Böyle bir konuda, ''şaka mı yapıyorsun'' diyebilecek kadar gerici bir insan sizinle tekrar temas kurmaya çalışırsa izin vermeyin.

Bu kadar üzmeyin kendinizi, değmez.

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacaım var...
ben 2007 nin temmuz ayında evlendim 2008 in şubat ayında aşırı şiddet hakaret baskı vb..gibi nedenlerden dolayı boşandım:(((sonra öğretmenliğpe atandım öğretmenlikte 3.yılımdayım..neyse kçük bir ilçede çalışıyorum...
burda bir aile beni gördü ve oğulları için düşündü oğulları da polis...ben de tamam bir tanıyalım birbirimizi dedim...neyse tanıştı ama 2 hafta kadar telde görüştük ..sonra yüzyüze görüştük...yüzyüze görüştüğümüzün ertesi günü ona boışandığımı söyledim...şok oldu yıkıldı.ağladı çok kötü oldu inanamadı şaka yapıyorsun dedi:((((
keşike şaka yapsaydım:(((
sonra benim yetiştiğim kültüre ters olmaz dedi...ben de faceden de msn den de sildim ama bu tamamen de vazgeçmedi konuşmak felan istiyor msn de dün de soğuk davrandım.çok yüz vermedim ama üzüldü belli...bunun ablası da boşanmış ablasının da 2.evliliğii bu arada:((
ben çok kötü oldum etkilenmiştim hoşlanmıştım olabilirdi ama sadece boşandığım için olmadıu:(((ben mutlu olamicak mıyımmboşandım diye:(((
beniğ telde felan aramıyor msn de akşamlar bekliyor konuşmak istiyor anlıyorum:((((
çok kötüüym ben:((((((((((bana fikir verin ne olur:((((

bence unut gitsin
benimde bu ikinci evliliğim
ben boşanırken avukatım bana demişti ki
ilerde mutlaka biri karşına çıkacak ve yeniden evlenmek isteyeceksin
ama mutlaka evleneceğin kişi senin geçmişine saygı duymalı demişti
ben bu sözü çok dikkata aldım
çünkü ilk başta sorun çıkmıycak gibi görünebilir ama
daha sonra sorun olması çok büyük olasılık
o yüzden ben ikinci evliliğimi kendim gibi evlenip boşanmış biriyle yaptım
iyide yaptım bence
diğer türlü çok zor geliyo bana
umarım hayal ettiğin kişiyi bulursun:))

bana ayrıldığım için kendimi çok kötü hissettirdi...demek ki evlenmeden bişiler yaşasaymışım sonra da tıbbi operasyonla yeniden kız olsaymışım ne ala kabul edecekmiş aa bak kan aktı mı aktı:(((ama ben öyle bir insan değilim evlendim ve neoldu biliyor musun canım kardeşlerim,
evlendiğim insna kadar elime erkek eli değmemişti...ne oldu her şeyi onda yaşadım...benim kızlığımı alan insan oydu..peki ne oldu?değmi di koskoca bir hayır...boşa gitti benim bekaretim genç kızlığım genç kızlık hayallerim.bakın şimdi de nasıl çıkıyor karşıma bu durumu?
yazıklar olsun...erkeklerden nefret ediyorum...

bana ayrıldığım için kendimi çok kötü hissettirdi...demek ki evlenmeden bişiler yaşasaymışım sonra da tıbbi operasyonla yeniden kız olsaymışım ne ala kabul edecekmiş aa bak kan aktı mı aktı:(((ama ben öyle bir insan değilim evlendim ve neoldu biliyor musun canım kardeşlerim,
evlendiğim insna kadar elime erkek eli değmemişti...ne oldu her şeyi onda yaşadım...benim kızlığımı alan insan oydu..peki ne oldu?değmi di koskoca bir hayır...boşa gitti benim bekaretim genç kızlığım genç kızlık hayallerim.bakın şimdi de nasıl çıkıyor karşıma bu durumu?
yazıklar olsun...erkeklerden nefret ediyorum...

İnşallah hayırlı birisi çıkar karşına üzülme lütfen.. O da demek ki hayırsızmış..Belki ileride anlarsın şimdi değil de..

Back
X