- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
- #181
dua ediorum yalvararak ağlayarak((ALALh ım tut ellerimi beni sen yalnız bırakma beni sen kabullen ya da al yanına artık anladım benim yüüzm gülmeyecek diyorum
((
Kıyamam sana, harap etme kendini böyle. Allah hiç bir kulunu yalnız bırakmaz, o yarattıklarını sever bunu hiç aklından çıkarma. Yüzün tabi ki gülecek, hayat hep yokuş aşağı gitmiyor ama herkesin bir imtihanı var. Şimdi sen Allah'a beni yanına al diye yakararak, ben senin imtihanından yoruldum,istemiyorum diye isyan etmiş olmuyor musun.
Yapma, her insanın hayatında böyle zor dönemler var, ağırına gitmiş haklısın ama bu kadar sığ bir adam yüzünden üzülme. Bu adamla evlenseydin ne olacaktı ki. Allah sana yüzünü çabuk göstermiş bu kadar yıkılacak bir şey yok. Her şerde bir hayır vardır derler, demek ki bu iş hayırlı değilmiş senin için. Ayaklarının üzerine basan, sağlam bir kadın ol her zaman, herkes için bir hayat arkadaşı mutlaka yaratılmıştır ben buna inanıyorum. Doğru insan karşına kadar çıkana dek sabret.
Hastalık,sakatlık gibi dertlerimiz yoksa bu dünyada çok şanslıyız diye düşünüyorum, Kendine acımaktan vazgeç, sev kendini. Kötü birşey yapmamışsın ki üzülesin. Böyle yoz adamlara hiç bir zaman prim verme, seni üzmelerine izin verme.