birgün bu forumda yazacağım hiç aklıma gelmezdi:((((

sizler haklıymışsınız dün gece aradı..kendi memleketine gelmemi istedi...otururuz konuşuruz felan dedi...lanet olsun dedim..
kestim her türlü iletişimi...bir de herkes çok iyi diyordu one...neresi iyi? adam resmen boşandığımı öğrenince beni kullanmak istedi.lanet olsun...yazıklar olsun...ne diyim ki...
akşam içimdekilerin hepsini döktüm görüşmeyelim bir daha dedim...tamam uyarımm ben sana dedi...
çok kötüyüm...ben biriyle mutlu olamicak mıyyım??
benimle evlenmek isteyenler boşandığımı öğrenince hemen beni kullanma moduna mı geçecek?
lanet olsun....

sizler haklıymışsınız dün gece aradı..kendi memleketine gelmemi istedi...otururuz konuşuruz felan dedi...lanet olsun dedim..
kestim her türlü iletişimi...bir de herkes çok iyi diyordu one...neresi iyi? adam resmen boşandığımı öğrenince beni kullanmak istedi.lanet olsun...yazıklar olsun...ne diyim ki...
akşam içimdekilerin hepsini döktüm görüşmeyelim bir daha dedim...tamam uyarımm ben sana dedi...
çok kötüyüm...ben biriyle mutlu olamicak mıyyım??
benimle evlenmek isteyenler boşandığımı öğrenince hemen beni kullanma moduna mı geçecek?
lanet olsun....

Karşına cıkacak her erkek bunun gibi kansız olacak değil ya, sen de helal süt emmişlerle, kadir kıymet bileceklerle karşılaşacaksın elbet. Ama arama, bekleme, aşka aranmadığı zaman ulaşılır.

Karşına cıkacak her erkek bunun gibi kansız olacak değil ya, sen de helal süt emmişlerle, kadir kıymet bileceklerle karşılaşacaksın elbet. Ama arama, bekleme, aşka aranmadığı zaman ulaşılır.

o kadar kötü hissettim ki dün gece..
boşnadığımı öğrenince direk bu fikre kapılmış yazıklar olsun ne diyim ki..ama dedim konuşmicaz artık arama beni dedim..
inşallah dediğin gibi olur ama biliyor musun benim çok ümidim yok kardeşim...mutlu olacağıma çok inanmıyorum artık ben...
ona da her şeyi yaşamış ama bekaretini kaybetmemiş bir kız lazım bence...yazıklar olsun ne dyim..boşandım diye önüme gelen erkekle yatacak bir kadın mıyım ben?
beni öyle sandı sanırım...yazıklar olsun...

o kadar kötü hissettim ki dün gece..
boşnadığımı öğrenince direk bu fikre kapılmış yazıklar olsun ne diyim ki..ama dedim konuşmicaz artık arama beni dedim..
inşallah dediğin gibi olur ama biliyor musun benim çok ümidim yok kardeşim...mutlu olacağıma çok inanmıyorum artık ben...
ona da her şeyi yaşamış ama bekaretini kaybetmemiş bir kız lazım bence...yazıklar olsun ne dyim..boşandım diye önüme gelen erkekle yatacak bir kadın mıyım ben?
beni öyle sandı sanırım...yazıklar olsun...

Evet ona yazıklar olsun, bazı insanların da ruhları bakire değildir, bu da onlardan.

Bırak onu düşünmeyi, senin başın dik, en güzelini yaptın, sonradan daha cok üzülmektense şimdi üzülmen daha hayırlı.

Saçmalama lütfen, kendine gel. Adamın gerçek yüzünü gördün bu adam için üzülmeye değer mi? Senden kıymetli mi? İnan herkes böyle değil. Karşına mükemmel biri çıkacak ve sen masallardaki gibi mutlu olacaksın. Önce silkelen ve unut bu olanı.

Saçmalama lütfen, kendine gel. Adamın gerçek yüzünü gördün bu adam için üzülmeye değer mi? Senden kıymetli mi? İnan herkes böyle değil. Karşına mükemmel biri çıkacak ve sen masallardaki gibi mutlu olacaksın. Önce silkelen ve unut bu olanı.

inşallah dediğin gibi olur güzel kardeşim..,
amin...

Senin alnın açık, başın dik. Karşına böyle biri çıktı diye neden hemen umutsuzluğa
kapılıyorsun ki??? Bu senin arayış içinde olduğunu gösteriyor ve böyle olursan
hata yapma olasılığın artar. Sen hayatını yaşa, kısmetindeki kişi zaten karşına
bir şekilde çıkar. Bak ne güzel kendi yaşamına tekrar sahip olmuş, baskılarına
boyun eğmemişsin eski eşinin. Tutup da basit bir adamın rüzgarında mı yıkılacaksın...
Haksızlık edersin kendine...

Sen hep kendine güven. Hayırlısı gelecekse gelsin, yoksa hepsi uzak olsun.

Yav ne kadar depresifsiniz, biraz sakin olun. Bu ne böyle kahretmeler filan... Hayatınızda bir zaman sadece msnde var olmuş birine atfettiğiniz önem fazla değil mi? Bir kişi üzerinden hayatınızın geri kalanı için hüküm veriyorsunuz. Kullanma konusunda da emin misiniz? Yani belki gerçekten konuşmak için çağırmıştır. Ben fikrimi değiştirmedim, bu adamdan koca olmaz, hala aynı şeyi düşünüyorum da siz sizi kullanmak için çağırdığından nasıl bu kadar emin olabildiniz? Neyse zaten konu bu değil. Hayatnızda her ne sıfatla olursa olsun var olan insanlara değil kendinize önem verin. O zaman bu kadar sarsılmazsınız.

Eğer ikinci evliliği düşünüyorsanız evlenip boşandığınızı en başta belirtin ne siz kendinizi üzün nede kaşınızdakini üzün 2 hafta telde görüştük diyorsunuz hiç aklınıza gelmedimi durmunuzu anlatmak .. sizde çekiniyorsunuz galiba bu durumdan .. tanıştığınız veya tanışmak istediğiniz insanlara karşı samimi ve açık sözlü olun sonrasıda siz ve karşı taraf için kararlar daha net olur ..

Son düzenleme:
Belkide gercekten konusmak icin cagirmistir, ama evlenmeyi dusunmuyorsa seninle konusmayi devam ettirmesi kafa karistiriyor tabii.

Bence salla gitsin yaa erkek mi yok dunyada, elbet karsina dogru duzgun biri cikar.

canım evlenip ayrıldın diye mutsuz olacaksın gibi bi duruma neden kapıldınki

burda bi çok arkadaşımız evli belki bazısı çokkkkkkkk mutlu,bazısı mutluluk oyunu oynuyor,bazısı çok mutsuz

ve hepimizin ortak bi özelliği var
hiç birimiz yarın ne yaşayacağımızı bilmiyoruz

sende böyle kötü durum yaşamıssın
ki ALLAH cc bi daha yaşatmasın inşallah

benim sana nacizane tavsiyem boşandığnı tanıştığın herkese söyle
bunda bi sakınca görmeki
tanıştığın kişilerde göremesin
ama eğerki sen boşandığın için kendine bu muameleyi yaparsan etrafındaki insanlar için bunu yapmak hiçte zor olmaz

malesef insanların mutsuzluklarından
pay alıp

aaaaaaaa bak ben ondan mutluyum modundayız
çoğumuz çünkü nefsimiz bizi böyle yönlendirmek için çırpınıyor

oyüzden önce kendine güven
ve boşanmayı kendine bir yükkk olarak görmekten vazgeç

inşallah ALLAH cc karşına en hayırlı insanı çıkarır
bunun için dua et:nazar:
bende ederim inşallah.......

Bu durum onlara tersse ablalarının da baska biriyle evlenmesine izin vermeselerdi..Hic üzülme her zihniyet bu kadar körelmis degil..Elbet mutlu olursun..Hakkında ne hayırlıysa o olsun insallah..

ben hiç mutlu olamayacak mıyım demişsin. bu ezik psikolojiden çıkmazsan mutlu olamazsın tabi.

resmen pavyona düşmüş, oradan kurtarılmayı bekleyen kadın moduna girmişsin.

sen kendin boşanmış olmayı öyle büyük bi eksiklik olarak görüyorsun ki, adamın böyle hissetmesi kaçınılmaz.

bi kendine gelsene ya, sen böyle ezik olmaya devam edersen karşındaki de asla kabul etmez bu durumu.

daha bir kişiyle 15 gün görüşmüşsün kendine uygun gördüğün cümlelere bak!

Ondan sana hayır gelmez demiştim dediğim gibi de çıkmış.Ne lanet şu erkekler.Bundan sonra sakın görüşme.Gerekirse telefonunu bile değiştir.Kendini yalnız hissettiğin anda da sakın ona sarılma.Zayıflığını kullanmasına izin verme.Bunun böyle karaktersiz olduğunu evlendikten sonra öğrenseydin hayatın tekrar mahvolurdu.Asla üzülme kurtulduğun ve gerçek yüzünü gördüğün için sevin bence.

Ondan sana hayır gelmez demiştim dediğim gibi de çıkmış.Ne lanet şu erkekler.Bundan sonra sakın görüşme.Gerekirse telefonunu bile değiştir.Kendini yalnız hissettiğin anda da sakın ona sarılma.Zayıflığını kullanmasına izin verme.Bunun böyle karaktersiz olduğunu evlendikten sonra öğrenseydin hayatın tekrar mahvolurdu.Asla üzülme kurtulduğun ve gerçek yüzünü gördüğün için sevin bence.

karatersiz biri olduğunu ben neden hemen anlayamadım?
tel numramı değiştirmeme gerek yok.zaten yatağa atamayacağını anlayınca kesti aramayı

karatersiz biri olduğunu ben neden hemen anlayamadım?
tel numramı değiştirmeme gerek yok.zaten yatağa atamayacağını anlayınca kesti aramayı
Sen anlayamadın çünkü sığınacak bir liman arıyordun.Baştan sana sen boşanmışsın diyen bir adamda karakter ne arar.Aramaz tabi ümidi yok oldu.Hem sana gerçekten ısınmış,sevmiş olsaydı evliliğini bahane etmezdi inan.Millet sevince pavyondan bile evlenebiliyor biliyorsun.Üzülme boşver.Gül gibi mesleğin var önüne ne insanlar çıkar senin.:12:

Sen anlayamadın çünkü sığınacak bir liman arıyordun.Baştan sana sen boşanmışsın diyen bir adamda karakter ne arar.Aramaz tabi ümidi yok oldu.Hem sana gerçekten ısınmış,sevmiş olsaydı evliliğini bahane etmezdi inan.Millet sevince pavyondan bile evlenebiliyor biliyorsun.Üzülme boşver.Gül gibi mesleğin var önüne ne insanlar çıkar senin.:12:

gerçekten de insanlar sevince pavyondan bile evleniyor mu?

Back
X