• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birgun o ikinci cizgi gelecek gebelik testinde beta hcg de 5in ustunu bizde gorecegiz

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
haydi kizlar hic gebe kalamadim diyenler burada bulusalim ki ne surecler gecirmek gerekir bizi neler bekliyor ne yapsak hata ne yapsak fayda goruyoruz burda birbirimizden ogrenelim gerek birlikte uzulup yeri gelince beraber cosup sevinelim burda bir sayimiz olsun ve gun gectikce azalalim yerimizi baska umut arayanlar alsin bizim deneyimlerimizle onlarda kendilerine yol cizsin bakalim kac bebegimiz olacak simdiden hayirli olsun

oncelikle ben kendi hikayemi anlatiyim size 15 ay once evlendim hemen cocuk istedik biz ve calismalara basladik 4bucuk ay sonra cinsel iliskide agri ve basarisiz denemeler yuzunden doktora gittigimde bana 4.5 cm bir kistim oldugunu normalde dk hapiyla kuculttugunu ama biz cocuk denedigimiz icin vermiceni soyledi doktor bir sene deneyin olmazsa zeynep kamilin kisirlik bolumune gidin dedi bir sene sonra gidip hikayemi anlattigimda beni jinekolojiye yonlendirdiler tekrar once bu kiste baksinlar belki problemin bu kisttir diye jinekolojideki muayene sonucunda kistimin 2cm buyudugunu ogrendim testler yapildi ca 125 134 cikti tabi bisey anlamadigimiz icin sadece ca kanser diye bildigimiz icin panik anlari baslamisti hemen iyi bir doktor bulduk mr istedi neyseki sonuc temiz cikti ve o an gelmisti hsg bunu bilen biliyo neyse sonuc tuplerde problem yoktu ve ameliyatla kistimden bir bucukbay once kurtuldum doktorumun soyledigine gore benim kiat uc dort derece bi kist yani icerde baya yapisiklik yapmis 6 deneme ve sonra tedavi olmazsa tup bebek dedi ikinci deneme basarisiz sira ucte bakalim regly me 4 gun var bu ay kurlere baslamayi dusunuyorum su incir+havuc kuru esimede keci boynuzu kuru faydasi olursa paylasirim artik bir ay sonra belli olur

bence önemli olan hamile kalmak değil hayırlısıyla nihayetlendirmek çünkü 2 gebeliğimide 6 haftayken kaybettim.inanın bu daha yıkıcı oluyor

haydi kizlar hic gebe kalamadim diyenler burada bulusalim ki ne surecler gecirmek gerekir bizi neler bekliyor ne yapsak hata ne yapsak fayda goruyoruz burda birbirimizden ogrenelim gerek birlikte uzulup yeri gelince beraber cosup sevinelim burda bir sayimiz olsun ve gun gectikce azalalim yerimizi baska umut arayanlar alsin bizim deneyimlerimizle onlarda kendilerine yol cizsin bakalim kac bebegimiz olacak simdiden hayirli olsun

merhaba arkadaşlar

bende 4 yıllık evliyim sebep yok sorun yok malesefte gebelikte yok 3 çatlatma 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif:(çok üzülüyorum bebeği olan herkezi kıskanıyorum ne yapalım inşeallah bizde o çift cizgiyi görürüz kardeşim inş.

kizlar oncelikle belirtiyim karisiklik olmasin ben telefondan giriyorum o yuzden yorumlarinizin altina yazamiyorum ceyda canim senin problemin ne peki neden dusuk oluyor pihtilasmami var yoksa

zumranurum canim sanada uzuldum ben daha 15 aylik evliyim simdiden canima tak etti inan bukadar kafayi takmamistim hic biseye depresyondayim desem yeridir bak ben kurlere basladim sen hic denedinmi kur falan

evet canım sen haline şükret daha yenisin ama bu tedavi durumları insanı yoruyor :( denedim incir kürü soğan kürü vs.şimdi dehayıt otunu deniycem bakalım.aranızda dene yen varmı?
sen ne yapıyorsun peki şimdi?

hayıttan hamile kalan çok var bende burda duydum ilk sende duydum düşük yaptığını ne yapacağımı şaşırdım yahu:26:ben 33 yaşındayım canım yakıyıda duymadım hiç o nasıl oluyo kii ne işe yarıyormuş

canim bana burada bir arkadas soyledi annesi soylemis kadinlar eskiden hayitla dusuk yapiyolarmis bende arastirdim yine burada faydali oldugu kesin ama bence bilincli kullanilmasi gerekiyor diye dusunuyorum yakiyida ayni arkadas soyledi yumurtlama doneminde sicak tuttugu icin yumurtanin olusup catlamasina yardimci oluyormus mantikli geldi cunki bende hamam ve sauna iyi geliyor diye duymustum

bende araştırdım biraz hayıtı genellikle adet düzesizliği vede pikosu olanlar kullanıyor benim çok şükür öyle bir sorunum yok gününe gün olurum aksamaz hiç sağolsun:1: ama yan etkisi yok kullanılabiliyormuş dediğin gibi hamile olunca bırakılacakmış ama onuda nasıl anlayacaksın bende bıraktım zaten iğrenç bir tadı var .ama yakıyı deneyeceğim yumurtlama günleri boyunca mı takıyorsun hep mi sana zahmet onuda söylersen sevinirim canım

bazi aczanelerde satiliyor ama beb gg den almani tavsiye ederim daha ucyza geliyo cunki gebelik testi gibi ama bunu adetinin dokuzuncu gunu gibi yapmaya basliyosun cift cizgiyi gordugun zaman eb gec 36 saat icinde yumurtlayacagini gosteriyor sansi arttirmak icin yani

bazi aczanelerde satiliyor ama beb gg den almani tavsiye ederim daha ucyza geliyo cunki gebelik testi gibi ama bunu adetinin dokuzuncu gunu gibi yapmaya basliyosun cift cizgiyi gordugun zaman eb gec 36 saat icinde yumurtlayacagini gosteriyor sansi arttirmak icin yani

canım benim beb gg nasıl isim anlamadım eksik mi yazdın acaba isimi tekrar yazabilirsin?

tabii canim adetin 2.gunu baslicaksin ayri kaplara yarimsar litre suyu koyuyorsun kaynadiktan sonra birinin icine 8-9 adet inciri soguk suda yikayip ikiye bolup atiyorsun digerinede iki buyuk boy taze havucu yikayip dilimliyorsun ince olmasina grrek yok havuc 20 dk incir 15 dk kaynadiktan sonra kapatiyorsun ilidiktan sonra suzup bilestiriyorsun sabah aksam iciyorsun ben sabah kahvaltidan once iciyorum aksamda yatarken umarim faydasini gorursun

Back
X