Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haber ver olurmu sendende razi olsun ins :)
haydi kizlar hic gebe kalamadim diyenler burada bulusalim ki ne surecler gecirmek gerekir bizi neler bekliyor ne yapsak hata ne yapsak fayda goruyoruz burda birbirimizden ogrenelim gerek birlikte uzulup yeri gelince beraber cosup sevinelim burda bir sayimiz olsun ve gun gectikce azalalim yerimizi baska umut arayanlar alsin bizim deneyimlerimizle onlarda kendilerine yol cizsin bakalim kac bebegimiz olacak simdiden hayirli olsun
canim diger topikte ayrintili yazdim ovulasyon testindekine
oncelikle ben kendi hikayemi anlatiyim size 15 ay once evlendim hemen cocuk istedik biz ve calismalara basladik 4bucuk ay sonra cinsel iliskide agri ve basarisiz denemeler yuzunden doktora gittigimde bana 4.5 cm bir kistim oldugunu normalde dk hapiyla kuculttugunu ama biz cocuk denedigimiz icin vermiceni soyledi doktor bir sene deneyin olmazsa zeynep kamilin kisirlik bolumune gidin dedi bir sene sonra gidip hikayemi anlattigimda beni jinekolojiye yonlendirdiler tekrar once bu kiste baksinlar belki problemin bu kisttir diye jinekolojideki muayene sonucunda kistimin 2cm buyudugunu ogrendim testler yapildi ca 125 134 cikti tabi bisey anlamadigimiz icin sadece ca kanser diye bildigimiz icin panik anlari baslamisti hemen iyi bir doktor bulduk mr istedi neyseki sonuc temiz cikti ve o an gelmisti hsg bunu bilen biliyo neyse sonuc tuplerde problem yoktu ve ameliyatla kistimden bir bucukbay once kurtuldum doktorumun soyledigine gore benim kiat uc dort derece bi kist yani icerde baya yapisiklik yapmis 6 deneme ve sonra tedavi olmazsa tup bebek dedi ikinci deneme basarisiz sira ucte bakalim regly me 4 gun var bu ay kurlere baslamayi dusunuyorum su incir+havuc kuru esimede keci boynuzu kuru faydasi olursa paylasirim artik bir ay sonra belli olur
canim RAB'bimden acil sifalar diliyorum sana benim buradan topladigim bilgiler sonucunda pko sogan suyu genelde pko dan kaynaklanan kistleri doktugunu okudum heep cikolata kistini bi kac kiside kuculttugunu yada erittigini okusamda cikolata kistine pek bi etki etmedigine karar verdim vuna ragmen zarari olmaz diyerek kullanmaya basladim sana hayit suyu onericem ama adetlerin duzenliymis eminmisin pko olduguna cunki pko lular genelde duzensiz adet yasarlar baksana benimde okadar kafam karistiki incir +havuc kuru denedinmi canim
canim esinede bakildimi bo problem varmi diye
insallah olmazsin canim belli bir sorunun varmi peki sebepsizmi yoksa benimkide 8mart bu arada hadi hayirlisi
insallah olmazsin canim belli bir sorunun varmi peki sebepsizmi yoksa benimkide 8mart bu arada hadi hayirlisi
evet seni cok iyi anliyorum cunki nekadar umutlanirsak okadar yuksege cikiyoruz olumsuz oldugunu ogrendigimizdede ne kadar cok yuksekten dusersek okadar canimiz aciyor ama insan tutamiyo kendini iste su batasica batlara on gun hatta onbes gun kala basliyo aha kasigimda batma var bukez oldu gogusummu sisti ne tamam kesin oldu bi saat fazla uyudum yasasin hamileyim bunlar cok etkiliyo insani ama olsun yilmak yok yola devam
evet seni cok iyi anliyorum cunki nekadar umutlanirsak okadar yuksege cikiyoruz olumsuz oldugunu ogrendigimizdede ne kadar cok yuksekten dusersek okadar canimiz aciyor ama insan tutamiyo kendini iste su batasica batlara on gun hatta onbes gun kala basliyo aha kasigimda batma var bukez oldu gogusummu sisti ne tamam kesin oldu bi saat fazla uyudum yasasin hamileyim bunlar cok etkiliyo insani ama olsun yilmak yok yola devam
evet canim egerki bukadar istiyorsak once bir sitres yapmamayi ogrenmek gerek galiba yine bizim umudumuz var umudu hic olamayanlar ne yapsin sukurler olsun halimize onlarada ALLAH sabir versin cok zor
evet canim egerki bukadar istiyorsak once bir sitres yapmamayi ogrenmek gerek galiba yine bizim umudumuz var umudu hic olamayanlar ne yapsin sukurler olsun halimize onlarada ALLAH sabir versin cok zor
canim biz senle konusmustuk ben ameliyat oldum uc aya yakin bi zaman gecti gecen gun muayene oldum kist falan yok simdilik cok sukur bunun disinda ilac falan kullanmadim alti ay olmazsa tedaviye baslicam ins gerek kalmaz bu arada sogan kuru yapiyorum 13.gunum
canim bence eger ki bi problem yok diyosan incir+havuc kuru deneyebilirsin preseed jel var ayrica iliski sirasinda sonrasinda dikkat etmen gereken seyler var valla millet neler deniyor silkelemeler enjektore sperm cekip rahime enjekte etmeler biyandanda kontrol altinda olursan bence olmicak bisey degil sakin moralini bozma elbet bizde gorecegiz o gunleri
canim bence eger ki bi problem yok diyosan incir+havuc kuru deneyebilirsin preseed jel var ayrica iliski sirasinda sonrasinda dikkat etmen gereken seyler var valla millet neler deniyor silkelemeler enjektore sperm cekip rahime enjekte etmeler biyandanda kontrol altinda olursan bence olmicak bisey degil sakin moralini bozma elbet bizde gorecegiz o gunleri
tabi en guzeli dua etmek ama dusunsene Rab'bim bizi boyle gorunce nekadar komik geliyodur bukadar cokmu istiyorsunuz diyip ol diyebilir bence hersey rab'bimin ol demesine bakmiyormu zaten neyin vesile olacagi hic belli olmaz biz bi sekilde cabalarken bu cabanin karsiligini mutlaka verecektir