• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birgun o ikinci cizgi gelecek gebelik testinde beta hcg de 5in ustunu bizde gorecegiz

canim biz senle konusmustuk ben ameliyat oldum uc aya yakin bi zaman gecti gecen gun muayene oldum kist falan yok simdilik cok sukur bunun disinda ilac falan kullanmadim alti ay olmazsa tedaviye baslicam ins gerek kalmaz bu arada sogan kuru yapiyorum 13.gunum

bende yaptım soğan kürü bu ikinci uygulamam inş.çıkmaz kistin varmı soğanın snde bi yararı ben içtiğimden beri çok idrara çıkıyorum yoğun bi şekilde idrarı söküyü bana bi tek bu konuda yararı var

benim kistim suan icin yok ama bende cikolata kisti hastasiyim boyle diyorum cunki biliyosun bu bi hastalik tansiyin gibi kalp gibi ben oyle goruyorum tansiyon heran nasil yukselebilicekse benim kistimde her an hortlicak diye dusunuyorum soganin faydasi belki dedigin gibi evet idrara cikiyorum sik sik idrarla atttigim biseyler vardir muhakkak gebe kalirsam ozaman faydasi oldu dicem bide iliski sirasinda yanma cok olurdu o kalmadi bende buyuk olcude azaldi yani

tabi en guzeli dua etmek ama dusunsene Rab'bim bizi boyle gorunce nekadar komik geliyodur bukadar cokmu istiyorsunuz diyip ol diyebilir bence hersey rab'bimin ol demesine bakmiyormu zaten neyin vesile olacagi hic belli olmaz biz bi sekilde cabalarken bu cabanin karsiligini mutlaka verecektir

tabı allahtan umut kesılmez canım bısey vesıle olacak elbet bıze de sabırla beklemek dusuyor...

benim kistim suan icin yok ama bende cikolata kisti hastasiyim boyle diyorum cunki biliyosun bu bi hastalik tansiyin gibi kalp gibi ben oyle goruyorum tansiyon heran nasil yukselebilicekse benim kistimde her an hortlicak diye dusunuyorum soganin faydasi belki dedigin gibi evet idrara cikiyorum sik sik idrarla atttigim biseyler vardir muhakkak gebe kalirsam ozaman faydasi oldu dicem bide iliski sirasinda yanma cok olurdu o kalmadi bende buyuk olcude azaldi yani

aslında şöyle yap madem kistn yok inş.tekrarlamazda bi kez iğne falan denesen diyorum bu ay inş.olurda birde bendede ilişki sıkıntısı vardı 2 ay falan oldu ağrım yok ya canım birde allah göstermesin benim adetlerimm öyle sancılı geçmiyo hocaya gitmiştim memlekette sancıyı kesen dua yapmıştı şükür öyle bir problemim yok

canim ben zaten kist varken iliskiye iliskence diyordum zaten belli bi pzisyon disinde kesinlikle iliski yasayamiyordum bi arada birde fitik cikti canim bende doktor bu halde sakin gebe kalma tasiyamazsin dedi canim sikildi o yuzden once bunu cozmeyi dusunuyorum cozemessemde canim pahasina bu yola bas koydum o ikinci cizgi gelecek okadar

canim ben zaten kist varken iliskiye iliskence diyordum zaten belli bi pzisyon disinde kesinlikle iliski yasayamiyordum bi arada birde fitik cikti canim bende doktor bu halde sakin gebe kalma tasiyamazsin dedi canim sikildi o yuzden once bunu cozmeyi dusunuyorum cozemessemde canim pahasina bu yola bas koydum o ikinci cizgi gelecek okadar

inş yaaa kız fıtık ne zamandan beri çıktı bende de 3 tane vaardı amcam kırık çıkıkçı hekimlikte yapıyo şükür gitti dr.mr çektiğinde 3 tane var demişti fizik tedaviye gönderdi ağrım geçmeyince amcam geç kalmadan gel iyileştrm dedi şükür gitt mr.çıkmadı gelsiiinnnn vala fıtığa takılmaaa

ne yapiyor canim amcan nasil iyilestiriyo ne guzel senin boyle bir sansin var

kırık çıkıkçı canım olurmu bendee 3 fıtık birden çıkmıştı bi kerede hemde yerimden kalkamıyodum amcam şöyle demişti dr.anlamaz fıtık oluşumu yıllardan sonra başlar dr.fıtık der ama önce kemikler arası damarlar üst üstte atlar sonra iltihap olur sonra kemikleşir diye kaç ıl oldu fıtığın var 1 hafta boyunca limonlu suyla sırımı sertçe ovdu masaj yaptı bacaklarımdan ayaklarıma kadar sertçe ama sanki tüm damarları geriyor çekiyor gibi kan dolaşımı hızlanıyodu sırtım karıncalanırdı

Son düzenleme:
peki canim buni sadece kendi yakinlarinami yapiyor amcan yoksa bu onun meslegi gibi her isteyen yaptirabiliyormu

mesleği canım üstelik begeside var her yerden gidiyolar ona birde canım öyle para falan istemez şu kadar alırım bu kadar para olsun isteyen veriyo istemeyen durumu olmayan vermez tabi amcam diye demiyorm ama para için yapmıyo bu işi yıllarını vermiş

canim sana ozelden msj yazdim geldimi bilmiyorum bu arada nedemek para istemeyen vermez yazik dimi okadar emek etcek karsiligi neyse verilmesi lazim ama dedigim gibi calisiyorum bu durum nasil olcak :(

canım yeni denk geldm yazdığına özelden gelmemiş bana

Back
X