birgün olsun ayak ayak üstüne atıp rahatça kahvemi içip tv izlemedim diyen çalışanlar

Brownim

şükürler olsun rabbim bizi korusun :)
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
6.342
77
163
36
yeni evlisiniz,yepyeni bir hayat başladı artık...herşey cok güzel derken maraton başlıyor iş başı yapıyorsunuz,önca bocalama faslı bir türlü hiç birşeyi yetiştiremiyorsunuz,kendinize ayıracak zamanınız yok,üstelik eve geldiğinizde üzerinizi bile değiştirmeyi zaman kaybı sayıyorsunuz..vs.vs.i

iş,ev,eş

haydi gelin hep birlikte sorunlarımızı paylaşalım,fikir sunalım ,tavsıyelerde bulunalım tecrübelerimizi anlatalım..belkı yararımız olur

ılk evlendıgım sene bende hıcbır ısı yetıstıremıyor ve bırcok sorumlulugun uzerıme yuklendıgını dusunuyordum
zamanla pratık oluyor, duzene koyuyor ve kendı kontrolunuzde ısletıyorsunuz

ıs, ev, es ve cocuk dortlusu arasında zaman zaman yorulsam da mutluyum

Benim çevremde evli,çocuklu ve çalışan kadınların bu şikayetleri yoktur..
Ev işi,yemek,temizlik vs. nedir ki?
Olur gider...
Olmadı mı? Kadın gelir yardıma,yemek dışarıdan söylenir..
Bizim mi canımız çok tatlı siz mi kendinize acımıyorsunuz anlamadım...
Ki siz memurmuşsunuz,benim kızkardeşim,kendi işyeri var, eve en erken 20.00'de geliyor..
Ancak dediğim gibi ev işlerini kendini bu kadar yıpratacak kadar yapmak bizim aile alışkanlıklarına ters.

Laale etrafında böyle yaşayan insan olmayabilir ... ben kendim dısında birinin evimi temizlemesini yemegimi yapmasını istemem..hoşuma gitmez yani tercih meselesi ve yaşam tarzı,bütün bunların yanında da çok mutluyum işte bu herseyin üstesinden gelmemi sağlıyor

Laale etrafında böyle yaşayan insan olmayabilir ... ben kendim dısında birinin evimi temizlemesini yemegimi yapmasını istemem..hoşuma gitmez yani tercih meselesi ve yaşam tarzı,bütün bunların yanında da çok mutluyum işte bu herseyin üstesinden gelmemi sağlıyor

Ne mutlu size!!!:lepi:
O zaman bacaklarımı uzatıp kahve içemedim diye sızlanmanızın da bir anlamı yok di mi?:delphin:

yeni evlisiniz,yepyeni bir hayat başladı artık...herşey cok güzel derken maraton başlıyor iş başı yapıyorsunuz,önca bocalama faslı bir türlü hiç birşeyi yetiştiremiyorsunuz,kendinize ayıracak zamanınız yok,üstelik eve geldiğinizde üzerinizi bile değiştirmeyi zaman kaybı sayıyorsunuz..vs.vs.i

iş,ev,eş

haydi gelin hep birlikte sorunlarımızı paylaşalım,fikir sunalım ,tavsıyelerde bulunalım tecrübelerimizi anlatalım..belkı yararımız olur

ee sorun en o zaman anlamadım ki ben.
hem sorunlar diyorsunuz hem mutluyum diyorsunuz :delphin:

evet sırf bu yüzden evlenmicem. çünkü ben yetiştiremem. kadın alsam bizimkiler laf eder.
en iyisimi evde kalmış desinler.

Bazen öyle durumlar oluyorki
Birinin yardımını almak zorunda kalıyosunuz

Siz zaten mutluymuşsunuz
Siz anlatında biz öğrenelim nasıl mutlu olabiliyosunuz

e yani herkes sizinle aynı fikirde mi olmak zorunda.
bu arada memurlar ayağını uzatıp oturamıyosa biz özeldekiler ölelim o vakit.

size ölün diyen olmadı ,ayrıca en çok siz etkılenmişsiniz belliki,

hadi ozaman söylemiş olayım sadece sizin için özeldekiler ölsün :içelim::içelim::içelim:

çok etkilenirim ben öle.

evime kadın gelir, yemeği (bebeklerim için)annem halleder, kendimiz için ya portatif bişiler hazırlarız ya da pizza söyleriz... 3 günlük dünyada hem eve hem işe hem de aileme yetişeceğim diye kendimi yıpratamam.. ve kimse kusura bakmasın, "heryere yetişiyorum ve mutluyum" diyenlere hiç inanasım gelmiyor.. nitekim; mutluyum deseler de işte böyle şikayet de edebiliyorlar... :1closedeyes:

Arkadas tempolu yasamın verdıgı zorluklara ragmen, mutlu olamaz mı?

bilmem... İlk mesajında son derece karamsar ve mutsuz bir tablo çizmiş... Bir kere insan kendine zaman ayıramazsa mutlu olamaz bence.. ee arkadaş da bunlardan bahsetmiş.. :kahve:

Arkadas tempolu yasamın verdıgı zorluklara ragmen, mutlu olamaz mı?

sanırım mutlu olamam :)beni şaşırtan sey..çok komık ama yazan çogunlugun bundan rahatsızlık duyması... bende yok temizliğimi yardımcım yapar,yemegımı annem hazırlar kendımı hiç yoramam dıyenlere ınanmıyorum..sankı herseyınız yağ bal gibi anlatıyorsunuz çok komık..bence kendınıze bıle ıtıraf etmekten çekiniyorsunuz!:kahve:

sanırım mutlu olamam :)beni şaşırtan sey..çok komık ama yazan çogunlugun bundan rahatsızlık duyması... bende yok temizliğimi yardımcım yapar,yemegımı annem hazırlar kendımı hiç yoramam dıyenlere ınanmıyorum..sankı herseyınız yağ bal gibi anlatıyorsunuz çok komık..bence kendınıze bıle ıtıraf etmekten çekiniyorsunuz!:kahve:

elbette ki yağ-bal değil.. mesela ben işim gereği sabah 08:00 akşam 20:00 bilgisayar başında online olmak zorundayım.. ne kadar yorucu olduğunu tahmin edemezsiniz.. ee bunun yanında yemek, çamaşır, ütü yaparsam günün 50 saat olması gerekiyor yetişebilmem için.. ama zevk alarak yaptığım bir işim olduğundan şikayet etmem..
siz hem şikayet edip hem mutluyum demeniz, kimsenin inanmamasının sebebi...

hem iş yapmak itiraf edilecek bir skandal değil ki, söylemekte zorlanalım değil mi sempatiksalakcinni

bilmem... İlk mesajında son derece karamsar ve mutsuz bir tablo çizmiş... Bir kere insan kendine zaman ayıramazsa mutlu olamaz bence.. ee arkadaş da bunlardan bahsetmiş.. :kahve:

Bende kımı zaman yogunluktan sıkayet ederım.
Bu bırazda o an kı ruh halımle ılgılıdır.
ıslerımı ertelemeyı seven bır yapım yok.
Su bıtsın, sonra kahvemı ıcecegım, uzatacagım ayaklarımı derım yok, yok...
ısler bıtmez.
Bu arada sıkılırım, yorulurum ve kendı kendıme sıkayet ederım.
Sonra bır anda bu ısler nasıl olsa bıtmez der, alırım kahvemı, bırde sıgaramı keyıf yaparım.
O anda da mutluyumdur.
Dusunurum; evet yoruluyorum, kendıme cok zaman ayıramıyorum ama,
Bır meslegım var, zamanımı en faydalı bıcımde degerlendırıyorum,
bos zaman dıye bır kavramım yok!
Bunlarda mutlu edıyor benı.
Yazımın basında da dedım ya, ruh halıme gore degısır durum.
Mesela su an, ayaklarımı uzatmak ısterdım (:

evet sırf bu yüzden evlenmicem. çünkü ben yetiştiremem. kadın alsam bizimkiler laf eder.
en iyisimi evde kalmış desinler.

Yahu yetiştiremeyecek ne varki...

Öyle güzel yetişiyor ki herşey.

Daha sizin çoluk çocuk yok, olduğunda naparsınız merak ediyorum genç bayanlar.:delphin:, ötenazi filan istersiniz herhalde. Şimdiden nedir bu sızlanma, yakınmasengözlerimebaksanab
Niye korkuyorsunuz, niye çekiniyorsunuz, yeterki isteyin öyle güzel halledersinizki herşeyi, sonra birde bakmışsınız ki otomatiğe bağlamışsınızsempatiksalakcinni

Back
X