birgün olsun ayak ayak üstüne atıp rahatça kahvemi içip tv izlemedim diyen çalışanlar

terbiyesizliğin lüzumu yok,okuduğunu anla ondan sonra yorum yap...

öyle oturduğun yerden boş kelimelerle sırf yorum yapmış olmak için yazma!!!

evet ÇOK MUTLUYUM EŞİMLE anladın mı yoksa rahatsız mı oldun ?

kusura bakmayın herşeye maydanoz olmak huyum değildir ama bu topikte kendimi tutamadım bişi sorucam barzey üstteki hakaret ise .......

Bence gayet gerekli...Kadın sanki android birde çok mutluymuş bu durumdan
Yanii bu kadarda atılmaz bence...
peki bu ney yasakkelime

kızlar yapmayın lütfen tuğba gayet samimi kimseyi rencide etmeden bi sıkıntısını paylaşmış niye bu kadar çemkirmek siz bu psikolojilerle umarım çocuk falan bakmıyorsunuzdur katılmıyorsan ya yazma ya da güzel bir dille ''canım zamanla düzen oturur daha yenisin alışırsın'' falan de geç yani bu kadarmı zor yada regl günlerimi yazıyorsunuz CADIARZU

Son düzenleme:
kusura bakmayın herşeye maydanoz olmak huyum değildir ama bu topikte kendimi tutamadım bişi sorucam barzey üstteki hakaret ise .......

peki bu ney yasakkelime

kızlar yapmayın lütfen tuğba gayet samimi kimseyi rencide etmeden bi sıkıntısını paylaşmış niye bu kadar çemkirmek siz bu psikolojilerle umarım çocuk falan bakmıyorsunuzdur katılmıyorsan ya yazma ya da güzel bir dille ''canım zamanla düzen oturur daha yenisin alışırsın'' falan de geç yani bu kadarmı zor yada regl günlerimi yazıyorsunuz CADIARZU

Kadın Terbiyesiz demiş!! Android ile terbiyesizi nasıl mukayse ediyosunki sen!!!
Googleye yaz bakalım android kadın ne demek?? (Merkanik kadın)

Çocuk bakarım yada bakmam bakış şeklimde seni ilğilendirmez zaten.
sen niye muhalefet oluyosunki?
ayrıca sanana benim çocuğuma nasıl baktığımdan!!!

Regli günlerimi niye merak ediyosunki sen?? sen regli günlerinde öfkeliysen
yada anlayışsızsan her kadında senin gibimi olacak!!

Her ikinizde çok bariz hakaret ediyosunuz
ben sadece eleştirdim.
bukadar işin içinde mutluyum diyor bu arkadaş.
ama başka konusundada diyorki kendimi 30 küsür yaşında hissediyorum
Yoruldum artık ev işleri,biryandan iş diyor..
Yani kendi tezat!!

Kadın Terbiyesiz demiş!! Android ile terbiyesizi nasıl mukayse ediyosunki sen!!!
Googleye yaz bakalım android kadın ne demek?? (Merkanik kadın)

Çocuk bakarım yada bakmam bakış şeklimde seni ilğilendirmez zaten.
sen niye muhalefet oluyosunki?
ayrıca sanana benim çocuğuma nasıl baktığımdan!!!

Regli günlerimi niye merak ediyosunki sen?? sen regli günlerinde öfkeliysen
yada anlayışsızsan her kadında senin gibimi olacak!!

Her ikinizde çok bariz hakaret ediyosunuz
ben sadece eleştirdim.
bukadar işin içinde mutluyum diyor bu arkadaş.
ama başka konusundada diyorki kendimi 30 küsür yaşında hissediyorum
Yoruldum artık ev işleri,biryandan iş diyor..
Yani kendi tezat!!
güzel kardeşim android lafını biliyorum ona takıldığımı nerden çıkardın :1: ne çocuğa nasıl baktığın ne de reglin beni ilgilendirmez :kahve: ben orda genel olarak yazdım yalnız sana hitap etmedim .... kendi algılaman zayıf bari objektif olan birine telaffuz ettir şekerim :delphin:..... sana sorduğum sadece ''milleti atmakla suçlayıp sana cevap gelen yazıya hakaret demen normalmi?? sorusuydu ama afedersin hata seni kaile almış gibi gözükmemde :oklava: sen millete atıyorsun de sonra özürdilerim barzeyciğim hakikaten çok atarım ben bidaha yapmam mı diyecek :umursamaz: ya sen ergenliğe yeni girmiş bir bücürsün yada site sorumlularından birinin çocuğu akrabası falansın çünkü sana cevap yazan herkes uyarı alıyor sen istediğin gibi at koşturuyorsun tuğbanın tezatını bende fark ettim iyi niyetli yazdığı bir şeye ters tepkiler alınca o da ister istemez şaşkınlığından çok sağlıklı cümleler kuramayacak olmasınıda fark ettim (düz mantıkla hareket etmeyip detayıda yakalamak zeki olanlara has bişi senin fark etmemiş olmana şaşırmadım) kaldı ki ilk yazısında ben intihar eşiğindeyim falan yazmamış ama hemen mutsuz sıfatı yapıştırılmış kendisine .....şimdi uyarı alacağımı yada silineceğini bile bile yazıyorum çok sevdiğim bi söz ''aptallarla tartışma seni kendi seviyelerine çekerler ve tecrübe ile de yenerler''gerçekten sana bi daha cvp yazmayacağım için yenildim hemen yapıştır arkasından bi dolu saldırı hadii bakiimm lülülülülülü

güzel kardeşim android lafını biliyorum ona takıldığımı nerden çıkardın :1: ne çocuğa nasıl baktığın ne de reglin beni ilgilendirmez :kahve: ben orda genel olarak yazdım yalnız sana hitap etmedim .... kendi algılaman zayıf bari objektif olan birine telaffuz ettir şekerim :delphin:..... sana sorduğum sadece ''milleti atmakla suçlayıp sana cevap gelen yazıya hakaret demen normalmi?? sorusuydu ama afedersin hata seni kaile almış gibi gözükmemde :oklava: sen millete atıyorsun de sonra özürdilerim barzeyciğim hakikaten çok atarım ben bidaha yapmam mı diyecek :umursamaz: ya sen ergenliğe yeni girmiş bir bücürsün yada site sorumlularından birinin çocuğu akrabası falansın çünkü sana cevap yazan herkes uyarı alıyor sen istediğin gibi at koşturuyorsun tuğbanın tezatını bende fark ettim iyi niyetli yazdığı bir şeye ters tepkiler alınca o da ister istemez şaşkınlığından çok sağlıklı cümleler kuramayacak olmasınıda fark ettim (düz mantıkla hareket etmeyip detayıda yakalamak zeki olanlara has bişi senin fark etmemiş olmana şaşırmadım) kaldı ki ilk yazısında ben intihar eşiğindeyim falan yazmamış ama hemen mutsuz sıfatı yapıştırılmış kendisine .....şimdi uyarı alacağımı yada silineceğini bile bile yazıyorum çok sevdiğim bi söz ''aptallarla tartışma seni kendi seviyelerine çekerler ve tecrübe ile de yenerler''gerçekten sana bi daha cvp yazmayacağım için yenildim hemen yapıştır arkasından bi dolu saldırı hadii bakiimm lülülülülülü

siz başkasına gelen cevaba müdahil olduğunuz için alıntıladım bende.
terbiye sınırlarını aşmadınız mı; gerek konuşma tarzınızla gerek de kulladığınız smileylerle.
hiç tanımadığınız size yazı yazmayan birine bu kadar hınçlanmak ve kinlenmek niye?
silinmeyi bile göze alarak aptal demek sizin ayıbınızdır bence.

dipnot: kaile almak değil kaale almaktır onun doğrusu. hayır neye aldığınızı ya da almadığınızı bilin diye dedim :delphin:

başkasına hakaret etme diyip kendi hakaret edenlere çok gülüyom yav. sempatiksalakcinni
"lan deme lan babam kızıyo" gibi :ecrin_bebek:

kkya ne kdr laf etsek de buranın uzun süreli üyeleriyle yeniler arasında böyle farklar olabiliyor, yeni ablalar kızmayın da. bazı yeni arkadaşlar olay nedir ne değildir bilmeden konuyu görünce "aa burda kavga hemen ben de şerleniyim" diye doluşuyolar sanki. sempatiksalakcinni

siz başkasına gelen cevaba müdahil olduğunuz için alıntıladım bende.
terbiye sınırlarını aşmadınız mı; gerek konuşma tarzınızla gerek de kulladığınız smileylerle.
hiç tanımadığınız size yazı yazmayan birine bu kadar hınçlanmak ve kinlenmek niye?
silinmeyi bile göze alarak aptal demek sizin ayıbınızdır bence.

dipnot: kaile almak değil kaale almaktır onun doğrusu. hayır neye aldığınızı ya da almadığınızı bilin diye dedim :delphin:
bu konu inanılmaz çirkin uzadı karşımdakini rahatsız edici bir tarzım yoktur fakat adamına göre muamele söz konusu burada ben ilk mesajımla sadece soru sorarken aldığım karşılık sanane sana noluyo gibi bir araba laf hal böyle olunca onun dilinden onun anlayabileceğine inandığım dilden konuşmayı kendi adıma uygun gördüm kaile kaale kelimesine gelince düzeltme için teşekkür ederim bu kelime ''i'' ile yer etti kafamda umarım doğrusunu yer etmeyi başarırım ki kendini sırf aman dersini vereyim şunun zihniyetini taşıyanlara koz olmaktan kurtarırım yerimseniben

bu konu inanılmaz çirkin uzadı karşımdakini rahatsız edici bir tarzım yoktur fakat adamına göre muamele söz konusu burada ben ilk mesajımla sadece soru sorarken aldığım karşılık sanane sana noluyo gibi bir araba laf hal böyle olunca onun dilinden onun anlayabileceğine inandığım dilden konuşmayı kendi adıma uygun gördüm kaile kaale kelimesine gelince düzeltme için teşekkür ederim bu kelime ''i'' ile yer etti kafamda umarım doğrusunu yer etmeyi başarırım ki kendini sırf aman dersini vereyim şunun zihniyetini taşıyanlara koz olmaktan kurtarırım yerimseniben

sorduğunuz soru regl günleri ile ilgiliydi ki buna normal bir cevap beklemeniz zaten komik.
ikincisi kucağında bebeğiyle fotoğrafı olan bir kadının karşısındakinin çocuk durumunu bilmeden; bakım dersi vermeye kalkışması -ki eğer karşısındaki anneyse- bilirsinizki annelik dersi vermek çok kışkırtıcıdır; anne değilse bile belki bir can acısı vardır.
3 düşünüp 1 konuşmak gerekir.
zihniyetim ders vermek üzerine kuruludur; huyum kurusun.
öğretmen olamamak içimde kalmış sanırım..:delphin:

Yapılan uyarılara rağmen hala devam ediliyorsa,
siz bilirsiniz arkadaşlar.
konuyu kapatıyorum,ama konu sahibi arkadaşım
açılmasını isterse bizimle irtibata geçsin.

Back
X