• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri akıl versin bunalımdayım...

Sikintili evlilik / iliski coook zoe hele birde bize zarar veriyorsa ve herseye ragmen gitmiyor / gidemiyorsak ...

Ben senin yerin de olsam biraz dururdum skilana kadar skilinca

evimi aklardim sonra kndime spor yada yemek programlari bulup denerdim

hergun yapablecegin nlr var spor prgrami var , oorgu orebilirsin..

canım aranızda 2o yas varmış neden bu kadar büyük biriyle evlendin bikere cağlarınız bile uyuşmuyor onun seni anlaması cok güc gerçekten sen emnmki daha cok istedgin hayaller vardır o ise artık bir cok seyi yapmış ve artık manoton hayata dönmüştür bunu bastan düşünmeliydin körü körüne sevdiim deyip herseyden vazgeçmeseydin keşke demekki kaderde bu varmış ama bence hersey için gec değil onun davranışları senin elinde bazı huyarını degisitirebilirsin ama karsı koyarak yapma uzman destek al

Evli degilken bile bi iliski bitirmek coook zordur.
Baglanmissindir , alismissindir baskasi bni boyle sevebilirmi endisesi
ondan snra nasil yaparim hayatima yon verebilirmiyim vs vs..
Bu endiseler dusunceler bizi yeer yeer durur. Bi bakmissin omur bitmis.

Hayat kelebek gibidir vi bakmissin gitmis bi bakmis
sin yenilenmissin..

Denemessen bilemessin. Yani su.kitle icin.knusmuyorum. : ay sevgilim okuz ay bni oraya gotrmuyo vd degil

Senin gbi sozlu siddet goren kadinlar kadinlarimiza itafen.

Ayaklarinizin ustunde drmak zor degil kolay degil ama bu hayat bir kere var..

bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.daha çok gençsiniz.en güzel yıllarınızı heba etmeyin.nereye kadar anlayış gösterceksiniz.o...pu diyen bir kişiden eşine hayırmı gelir.

Back
X