biri ana biri koca

Offff çok sertmiş

AMAN YARABBİ ELLERİM TİTRİO ŞUAN NE DİCEMİ ŞAŞIRDIM SENİN ANNENE GÖZ DİKTİYSE ZATEN DİNEN O EVLİLİĞİ SÜRDÜREMEZSİNİZ ANNENİZE Bİ TON DİCEK LAFIM VARDA YARABBİM SEN AKIL FİKİR VER YARABBİM EVLİ OLUPTA GÖZÜ DOYMAYANLARI ISLAH ET YARABBİMM

Anneniz babanızı aldatmış ama sizden başka biri nasıl farketmedi. Babanız özellikle hiç mi şüphelenmedi. Eve giriyor adamlar, kardeşleriniz nasıl duymadı. Annenizdeki nasıl bir cesaret şok oldum. Kendi evinde, çocukları evdeyken bunu yapabilmesi şaşırtıcı. Konu komşudanda mı çekinmedi.
Eşinizin açıklama yapamaması şaşırtıcı. Anneniz çok güzel bir kadınmı ki, eşinizin ilgilendiğini düşünüyorsunuz?
54 yaşındaymış, çok uzak bir ihtimal gibi geliyor bana. Anlamlandıramadım.
Sizin yerinizde olsam, annemi çeker sorardım eşimle hergün ne konuşuyorsun telefonda diye, geçmiste gördüğümüde eklerdim, şayet yalan söylerse babama ,kardeslerime söyleyeceğimi söylerdim. Böyle bir zarf atın bakalım anneniz ne diyecek?
Kolaylıklar dilerim.

Annen 55 yasında sen 30 yasında bile olsan annenimi kıskanıyorsun?
bırak bunun etik metik olmadığını kenara koyuyorum 55 yasşındakı kart kadınlarla kendimi asla kıyaslamam
kendinize hiç değer vermiyorsunuz

Emin olursaniz bosanmaktan baska careniz mi var?
Hergün annenizle ne konusabilir?
Gerekirse dedektif tutun ögrenin gercegi, umarim affetmek aklinizin ucundan bile geçmiyordur. Gerçekten
dogruysa affedilicek birşey değil

nasıl bir anne, bence öyle bir şey yoktur aralarında ama annesinden dolayı kızın psikolojisi bozulmuş... nedense konu bana sahte gelmedi, önce yazıyor sonra bir şeyleri sinderemeyip siliyor

Şüphe en kötü şeylerden biridir.sürekli ya öyleyse,ya böyleyse diye düşünür dururuz.kadınların önsezileri genelde doğru çıkar,ama dilerim bu konuda yanılırsınız.
Bence;
annenize ve eşinize belli etmeden izleyin.bol bol dua edin böyle bir şey varsa çıkar Allahım diye!!!!
annenizin telefon dökümanlarını da ona belli etmeden bakmaya çalışın.gsm hattı nedir bilmiyorum ama internetten gsm sayfasından son iki rakamı gizli oluyor sadece ne zaman saat kaçta kiminle konuşmuş görebiliyorsunuz.yalnız o kişinin tlf elinizde olmalı siteye girdiğiniz an tlf mesaj geliyor. O yüzden dikkatli bakmak lazım.

Allah Allah konuyu gorseydik birde az cok bırseyler canlandı ama Töbe Bismillah

Şokkk.. Boyle bisey nasil olur yaa..
Eger gercekse Allah ıslah etsin bu insanlari...

şaşkınlık içerisinde okudum.
umarım böyle birşey olmamıştır

canım öncelikli şu hayyatta yaşanan okadar şey varki herşey olabiliyor artıkk eski devirde yaşamıyoruz ne olursa olsun gözünüzü açın ne demişler bu devirde babana bile güvenmiyeceksin demişler . ben kendi anneme güvenirim benim annem çok alımlı güzeldir süsüne püsüne özen gösterir kendisi çalışıyor ama eşime olsun bana olsun pervane olur oğlum kzıım die çünki tek kızıyım birde kardeşim var annem nekadar alımlı süsülüde olsa benden :) abdestinde namazında makyajını siler yine ibadetini yapar ama asla yalaka hareketleri olmamıştır ..eğer sen annen ile bu mesafeyi koruyamıyorsan problem sende helede piskoloji olarak annen çökükse herşey bekle amaa asla anneni suçlama bu onun suçu değil benim babamdada aynı problem vardı süreekli ben küçükken annemi aldatırdı şuan halen tedavi görüyor aslında hiçbirşeyi yokken doktor konuşmalarından hareketlerinden geçen yıl deprosyonda oldugunu söyledi bazı insanlar deprosyonda oldugu için herşey beklenirmiş bana bu senin annende olsa babanda olsa işin ucunda deprosyon varsa tehlikedir attığı her adım takip edilmeli asla güvenmeyin dedi ben sürekli takip ederdim şimdi evlendim annem takip ediyor ... bence annen gerçekten deprosyonda aynısı benim yengemde oldu kendi kızının kayınbabasıyla yakalandı hem kzıını mahvetti hem kendi yuvasını hemde kzıın kayınvaldesinin yuvasını şuan yengem kızının kayınbabasıyla dost hayatı sürüyor kızın kayınvaldesi kocasını gelinin annesiyle paylaşıyor böyle bi yaşantı sürdürüyorlar doktor kadının büyük depresyon geçirdiğini bunların gayet normal oldugunu söyledi .. tedavisi ilaç bile olsa artık ömür boyu sürüyor annen babanla yaşamadığı şeyleri başkalarıyla yaşamak istiyor ..bunun sebebi yine baban en büyük sebebb deprosyon senin yuvan umrunda bile olmaz seni bile kıskanır benden güzel bir hayat sürüyor die oyüzden eşinle gitmeyi bırakacaksın uzun süre mesafe olcak aranızda gözlemliceksin eğer hattı avea ise telefonlarınının kayıtlarını bulman çok basit degilse zor canım ama allah sabrını versin dua et allahatan yollarına dönmesini nasip et başka çaren yok

biri de çıkıp demiyor ki yeni üye ilk konu
ben inanamadım valla size
fake kokusu aldım bir an...

Bir insan kv.siyle hergun goruşebilir, guluşebilir, yakın olabilir.
Şuphelenmek için deli olmak gerekiyor.
Herkesin inancı bir değil fakat benim inancıma göre islamiyet ; karı koca ayrılsa bile o anne yine anne oluyor damata.
Ha yok mu aile içi iğrenç ilişkiler varda şuphelenmek , üstelik sadece aramalara dayanarak; işte bu can sıkıcı.
Konu sahteyse ki anlatım bana oyle geldi böyle birşey uydurmak bile akıl yoksunluğundan kaynaklanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…