biri ana biri koca

anne kzıına eşine acımıyorsa kızıda yuvası için acımayacak böle annelik olmaz git kurtar yuvanı söle kardeşlerine gireni çıkanı beklemen bile hata bence helde annenin bu durumundan eşinde yararlanıyorsa onun meziyetinde bu varmış buğün anan yarın başkası onuda gözden geçir bence sadece annen değil eşinde var ....

tövbe bismillah aceba genç yaşta şahit olduklarınız travmamı yarattı, tüm bunları kuruyor olabilirmisiniz?

arkadaşlar neden sizlere tuhaf geliyor hayatta öle yaşantılar varki duydugum bu bana yanında az bile geliyor herşey yaşanıyor öz kzıına tecavüz eden baba varken kızının kocasına göz diken anne olamazmı ?....allah sabrını versin kimse istemez ama oluyor böle şeyler hayatta allah kimsenin başına vermesin

Valla ben artık okuduklarıma şaşırmıyorum..
Çünkü erkeklerin %95 i evlenmeden po... izliyor,
Po... konuları da o kadar iğrençki üvey annesiyle yakalandı, yok üvey babası kıza naptı, yok arkadaşının annesi,
Yani böyle konular var ve bizim aç erkekler izleyip izleyip 2 gram akıllarını da bu uğurda harcıyorlar.
Sonra sapkın bi nesil ortaya çıkıyor.

inşallah doğru deildir...ama bukadar doğal karşılanmasıda soru işareti??benim bile okurken midem bulandı seni düşünemiyorum bile...annene sor bakalım benim kocam hergün seni arıyor ne konuşuyonuz de..bakalım nasıl tepki vercek..

Konuyu okuduktan sonra hic sasirmamis olmam beni sasirtti
Malesef artik insan oglundan herturlu pislik manyaklik cikiyor oz kizina tecavuz eden var hayvana tecavuz eden var ufacik bebege tecavuz edenleride gorduk kayinvalide damat iliskisi cokda yadirganmaz artik

inanması o kadar güç ki. Allah'ım ıslah etsin bu nasıl birşeydir. işin garip yanı bir arkadaşın da dediği gibi şaşırıyorsun tabi ama olabilme ihtimali de var çünkü milletimiz iyice sapıttı.

Konu sahibi arkadaş için çok zor . umarım yoktur böyle bir şey ama düşüncesi bile insanı yer bitirir.

aynennn noldu ya o konu eşim ve ablamdı konu hatta​

Evet, cok merak ediyorum ben de..

fake çıktı canım....
ne kadar üzüldü çıakr yol gösterdi acısını paylaştı ama fake çıktı işte..o yüzden inanmıyorum artık bu tarz konulara..​

Hadi canim? Ama 2. üyelik almisti yonetimin haberi vardi, nasil fake çıktı ki? Off cok sinir oldum, neyse Allahtan fake çıkmış. Çok igrencti çünkü. ..

Ne çirkin ne kötü şeyler ya. Bu fake olsa bile o kadar çok yaşanıyorki böyle şeyler. Bilemiyorum.

neden acik verdinki.takip etsendi sonuca az kalmisken simdi bi sure kendilerine ceki duzen vercekler.dunyada neler oluyo bumu olmuycak

meslek hayatımızda dehşete düşüren çok şey görüyoruz. o sebepten garipseyemedim. eğer şüpheleniyorsan üzerine git ama sakın kendini bırakma. biliyorum olmaz ama soğuk kanlı ol. her şeye hazırlıklı ol ve güçlü ol. biri annen biri kocan gerçekten zor bir durum. ama tavsiyem önce kendini düşün. çünkü şu hayatta hiç kimse senden daha önemli değil. sağlığına dikkat et tatlım. allah çok yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…