hepinizin solediklerinize katiliyorum . ailem izin vermedigi icin gidemem ve gitsem bile laf olur ewlenmeden gitti kaldi evinde gibisine bu yuzden hic istemiyorum oda beni tehtid ediyo o zaman bidaha yuzumu goremezsin ayrilirim izne gelcem goremiceksn askerde biriltigim parayi bizim icn brktiriyodu onu da gidip annesini eglendirip yiyip icicekmis
ya kizlar benim askerde sozlum var annesi suanda bursada kaliyor ve annesinin babasiyla sorunu oldugu icin ayrilar suan ve annesinin yaninda kalmami istiyor tabiki hakli olarak ailem izin vermiyor . ama ona bunu anlatamiyorum ne desem anlamiyo dinlemiyo ayrilcagini soluyo bide simdi izin almis inadina madem sen annemim yanina gitmiyosun ben giderim diyo ve hala gelmem icin zorluyo kafayi yicem napcagimi sasirdim :-(
güzelim bak şimdiden böyle sinirine yenik düşerse yarın evlendiğinizde Allah korusun vurursa ay pardon elimden kaçtı mı diyecek??
aman diyeyim ufak şeyler için ayrılık söz konusu olmaz tabi ama bu tarz sinir kontrolsüzlüğü ilerde başına dert olabilir...
Daha sözlüyken böyleyse evlenince bunun 10 katını yaşayacağını düşün. Bi kere istediği şey çok saçma olduğu halde bağırdı hakaret ettiyse, haklı olduğu zamanları düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?