biri bana akil verebilir mi :-\

pozitiff3

Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
714
47
68
ya kizlar benim askerde sozlum var annesi suanda bursada kaliyor ve annesinin babasiyla sorunu oldugu icin ayrilar suan ve annesinin yaninda kalmami istiyor tabiki hakli olarak ailem izin vermiyor . ama ona bunu anlatamiyorum ne desem anlamiyo dinlemiyo ayrilcagini soluyo bide simdi izin almis inadina madem sen annemim yanina gitmiyosun ben giderim diyo ve hala gelmem icin zorluyo kafayi yicem napcagimi sasirdim :-(

Kendi ailen bursada mı? Kendi evini bırakıp annesinin yanında kalman çok saçma. Annesi tanıdıklarının yanına gitsin hiç mi kardeşi vb. yok?

Ayrılmak için çok komik bahaneler öne sürmeye başladı erkekler.

evet annesinin morali bozukmus ben yaninda olcakmis tutturdu bi haftadir ayni sey icin kavga edip kalp kirip duruyo asla kabul etmez bizimkiler ve iki tane erkek kardesi var

aynı şehirdeyseniz,halini hatrını sormaya gidebilirsin ama yatılı kalmak normal değil.
sözlününde bunu senden ısrarla istemesi ve seni üzmesi çok saçma.
benim ailem olsa asla göndermezdi.
ayrıca kadın yalnız değilki oğulları var yanında sözlünün amacı ne acaba??
ayrılırım falan diyorsa hiç yalvarma canım,hatasını anlasın
zaten bu ilişki devam ederse daha fazla istekleri olacağı kesin.

Bir çoğumuzun ailesi izin vermez böyle bir duruma ... gidip oturup hal hatır sorup yardım edersin ama akşamı dönersin evine budur yani

hepinizin solediklerinize katiliyorum . ailem izin vermedigi icin gidemem ve gitsem bile laf olur ewlenmeden gitti kaldi evinde gibisine bu yuzden hic istemiyorum oda beni tehtid ediyo o zaman bidaha yuzumu goremezsin ayrilirim izne gelcem goremiceksn askerde biriltigim parayi bizim icn brktiriyodu onu da gidip annesini eglendirip yiyip icicekmis

o kadın bacısı arkadaşı yok mu allah aşkına? kendisi bacısını yollasın bakalım yollayabilir miydi. bak nişanlın seni neler için zorluyor, iyi düşün ilerde ne yapar. bu arada sen de buırsa'damısn

güzelim kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sanırım çok gençsiniz.
bu laflar çok çocukca,şimdi üzüntüden bunları idrak edemiyor olabilirsin ama
gerçekten çekmeye değmez,bırak ne hali varsa görsün.
askerde olan o,senden ayrılsın bakalım kafayı nasıl yicek.
sen gezip eğlenip keyfine bakarsın,3 günde unutursun.

Son düzenleme:
aileler genelde kolay kolay izin vermzler böyle bir şeye sözlünüzün diretmesi saçma.
annenizi alıp gidin kayınvalideye ve yine annenizle dönün olmaz mı?
aslında hiç gitmemek lazım ama neyse artık.

o tehditlerin hepsi sizi korkutmak için bu ne yahu siz kimsenin stres topu değilsiniz allah allah. ne alakası var sen ona gitmezsen bende sana yüzümü göstermem vs. ne kadar yanlış.
bu böyle gider gibi duruyor. size hep tehditle istemediğiniz şeyler yaptıracak bu çocuk. blöfünü görmeyin bence.

Son düzenleme:

Sen daha onun karısı değilsin, babanın izni ile hayatını sürersin, onun istekleriyle değil.
O ne şımarıklık yahu?
Onun ki ana baba da seninkiler ne?
Bir de bunun için ayrılcam diyor öyle mi güle güle gitsin..

Herkesin evi yurdu ayrı canım a aaaa
Hadi nişanlın biraz mantıklı düşünemiyor ama annesi falan mı bi yorum yapması lazım
Bilmiyorum tuaf, olgun akıllı erkek kalmadı mı bu dünyada yaa

Bunu senden isteyen birisi ailene zerre kadar saygisi yoktur demektir.
Kardesleri dururken sana dusmemis annesine gidip hizmet etmeye ki evli bile degilsiniz.
Ustelik bu konuda o terbiyesiz israr edip baski yapiyor sana.
Gorunen koy kilavuz istemez arkadasim.

valla cok dogru soluyosunuz daha simdiden kendi dedigini yaptirmaya calisiyo evlendiginde annemlere gtmeme izin vermcekms . gerci annesi hic bisey demiyo kadin dedi annenler izin vermiyosa haklidir kizim dedi ama sorun benim sozlumde . suanda karar degistirdi izinde gelicekmis goruscekmisiz . ayrilamazmis sinirden oyle soylemis ama hala ozur dilemedi pisman degil o kadar ettigi hakaretlerden :-\

ben istanbulda yasiyorum kendi annesi suan bursadaki evinde kaliyo. yakin yer olsa neyse gidersin gunduz bi kac saat oturursun aksam evine gelirsin normali bu biliyorum ama ona anlatamiyorum neyse ki biraz yatisti .

güzelim bak şimdiden böyle sinirine yenik düşerse yarın evlendiğinizde Allah korusun vurursa ay pardon elimden kaçtı mı diyecek??

aman diyeyim ufak şeyler için ayrılık söz konusu olmaz tabi ama bu tarz sinir kontrolsüzlüğü ilerde başına dert olabilir...

vurma huyu yokta cok bagriyo kendi bildiginden baska her sey ona gore yalnis . ettigi laflari aklm hayalim almiyo en kotu huyu bu zaten bde hic cevap istemiyo sadece o konuscak kendni hakli ckarticak ben agzimi actigmda hemen sus sus diyo konusturmuyo anca onu tersliceksin onun bana yaptigi gibi ama uzuluyorum hemen kiriliyo

Daha sözlüyken böyleyse evlenince bunun 10 katını yaşayacağını düşün. Bi kere istediği şey çok saçma olduğu halde bağırdı hakaret ettiyse, haklı olduğu zamanları düşünemiyorum.

ona gore hala ben haksizim iste :-\ karsindakine haksiz oldugunu kabul ettirmek kadar zor bisey yokmus ya hele karsindaki erhansa ..

daha evlenmeden sizi istemediğiniz şeyleri yapmaya zorlayan bir adamın evlendikten sonraki halini düşünemiyorum. çok ama çok iyi düşünün "doğru kişiyi mi seçtim evlilik için?" diye. çünkü insanlar değişmiyor.bunu bilir,bunu söylerim. insanlar asla ve de asla de-ğiş-mi-yor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…