biri bana akil verebilir mi :-\

açıkçası yaşlarınızı merak ettim...
henüz sözlülük aşamasında, ailenizi yoksayıp sizden ısrarla bunu istemesi akıl almadığı gibi, O nun bu kadar baskıcı, dediğim dedik ve be ne dersem o olur tavırlarına ne kadar katlanabilir ve sabredebilirsiniz ki...

Sözlünüzün böyle saçma bir ayrılık bir sebebi sunmasına gerçekten çok şaşırdım
Ve aileniz izin vermemekte çok haklılar bence, ne münasebet kendi ailenizi bırakıpta
sözlünüzün annesinde kalacaksınız. Mesela ben evlendiğimde birşeyden dolayı biyerde
kalmam gerekiyorsa eşimin ailesinde değil, kendi ailemin evinde kalırım diye düşünüyorum
Kaldı ki sadece şuanlık sözlüsünüz, siz kendi ailenizi bırakıpta annesinin yanına gitmeniz
sizce de saçma olmaz mı ? Bunun olamayacağını güzel bir dille sözlünüze belirtin
Hala ısrar ediyorsa ya ayrılmak için bahane yaratıyordur ya da askerde psikolojisi iyice
çökmüştür böyle saçmalıyor diye düşünüyorum, aklıma başka bişey gelmiyor benim..

Son düzenleme:

ikimizde 91 dogumluyuz. ben yaklask 4 bucuk yildir taniyorum onu ve hep boleydi herkes nasil katlaniyosun diyo simdi boleyse ilerde annennin evine yollamaz diyolar zaten karar vermis rize de yasicakmisiz oralar daha iyiymus istanbuldan nefret ediyo . neyse ki dune gore suan daha iyi yumusama var arkadaslari konusmus bunua ikna olmus izinde o gelicekmis ama annem falan onunla konuscak baya kizdi hakli olarak

insanlar degismiyo cok haklisiniz ozellikle benim sozlum hic bi sekilde degismiyo aslinda iyiligine cok iyi insan ama cok inatci ve kendi dedigini zorla da olsa yaptirmak istiyo kuralci yani

askerligi suan tunceli sinir karakolunda yapiyo ve sinirleri cok bozuk cani cok skliyo gerci 4 5 ay kaldi biraz daha sabretse keske . durumu iyi bi dille anlattim anlamadi kac kere hemde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…